Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Demydż kontrol na mocne 77/100

jaki demydż, raczej robienie sobie beki, bo gierka mogłaby i mieć 102% na metacriticu, dla mnie to nadal tylko uncharted czyli lawiruje gdzieś w rejonach pomiędzy "może zagram jak wezmę trójnoga do abonamentu w Playu" a "mam totalnie wypierdolone".

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

A Uncharted 4 to jakies nowe IP Cosmos?

Opublikowano

Musiałem 3x przeczytać żeby ogarnąć "składnię". Cytat z ppe czy fejsa plejstejszyn?

z filmwebu xDDD

Opublikowano

Ratchet, U4 i czekanie z wywalonym językiem na nowe GT same (pipi)a nowe IP, tylko SONY!

Opublikowano

Klapy pomyliły pojęcie nowego IP. Oni mają na myśli numer IP od dostawcy neta. Jaka konsolą takie ip

Opublikowano

Z dobrą grafika,to wystarczy gameplay nikogo w tych czasach jak widać.

PS:U4 ogram w godnej jakości na mesjaszu gejmingu ps4neo a nie jak podludzie na ps4

Edytowane przez kudlaty88

Opublikowano

Klapy pomyliły pojęcie nowego IP. Oni mają na myśli numer IP od dostawcy neta. Jaka konsolą takie ip

ale żaden rozsądny posiadacz konsoli sony, nie jara się tu np no man sky, bo wie, że z tego może być crap. Z tego też względu, że mamy dużo gier do wyboru. A QB od początku jaranko. Tak serio mówiąc to o ile obie konsole od początku były na słabych pozycjach, teraz pod względem gier wygrywa Sony. Trzeba mocno lubić popularne xboxowe serie albo być fanboyem, by trzymać tę konsolę. To już tonący okręt. PS4 jakoś się trzyma, sytuacja się poprawiła moim zdaniem, zobaczymy jak długo.

Opublikowano

Jaram się NMS i jestem z tego dumny wstrętny klapie.

Opublikowano

Na początku Drake szuka przygody, później przygoda szuka Drake’a. Kres Złodzieja to dzieło kompletne. Ten poziom maestrii zdarza się wyjątkowo rzadko. Zwykle wyśmiewam pomysły kupna konsoli dla jednej gry, ale tu zrobię wyjątek. Uncharted 4: Kres Złodzieja to więcej niż gra. To drogowskaz dla każdego developera. I dowód, że da się zrobić ciekawą, rozbudowaną i pełną atrakcji grę, która będzie wyglądać lepiej, niż renderowane wstawki u konkurencji. Drake przechodzi na emeryturę w szczycie formy.

Nie umniejszam sukcesu uncharted, ale nie. błagam, nie. 

Acha to ty myślisz że chodzi wyłącznie o efektowność i grafikę?  :gayos:  

"Cieszy fakt, że tym razem postawiono większy nacisk na eksplorację i zagadki kosztem strzelania. Poza tym wiele fragmentów gry możemy ukończyć mordując wrogów po cichu, chowając się w trawie, wodzie, za obiektami czy przemykając ciasnymi przejściami wentylacyjnymi. 

Znacznie więcej elementów ulega teraz destrukcji - mając na stanie bazookę możemy w kilku miejscach roztrzaskać w drobny mak kilkupiętrowe konstrukcje. Kruszą się ściany, sypią framugi, pękają podłogi"

W przeciwieństwie do poprzednich części, gdzie im bliżej końca gry tym więcej było strzelanin kosztem fabuły, Uncharted 4 trzyma w napięciu do samych napisów końcowych."

Dla korytarzowych gier akcji typu QB, czy TR to jak najbardziej drogowskaz dla rozwoju ich gameplayu. <podniosła nuta w tle>

https://www.youtube.com/watch?v=zvymwtEoQaY

A teraz przypomnijmy sobie level design QB.  :mocking:

Opublikowano

Czyli to co było w Larze z 2013r XD.

Opublikowano

Przecież w TR jest pełna swoboda w przechodzeniu i eksploracji XD Ach te klapy i ich drogowskazy XD Cosmos jeszcze lepszy, wyszła jedna lepsza gra i już PS4 wygrywa grami, heh.

Opublikowano

Ty umiesz czytać? Napisałem wyraźnie "mamy dużo gier do wyboru" A U4 to kolejny tytuł. Tym botom to trzeba jak krowie na miedzy tłumaczyć. No ale granie w 3 gry może powodować pewne dysfunkcje. 

Opublikowano

Przecież w TR jest pełna swoboda w przechodzeniu i eksploracji XD Ach te klapy i ich drogowskazy XD Cosmos jeszcze lepszy, wyszła jedna lepsza gra i już PS4 wygrywa grami, heh.

Przecież niezależnie od posiadanej platformy wszyscy wiedzieli, że U4 pozamiata na ten rok. Jedna gra nie może przecież świadczyć o całkowitej sile konsoli. Chociaż PS4 ma już parę naprawdę mocarnych exów - Bloodborne, DriveClub, Ratchet i teraz Uncharted. Jednak to wciąż za mało. Chciałbym jako miłośnik PS widzieć więcej takich gierek na PS4. 

Spencer co chwila dostarcza na One świeży towarek. Microsoft zachowuje się tak jakby nie bał się ryzyka. Agresywnie wydaje exy. Rzuca mocnymi tytułami w Games with Gold. Sony też powinno tak robić - zwłaszcza, że ma rynkową przewagę. 

Opublikowano

Dużo gier do wyboru, które nie wyszły. Mam nadzieję że MS rzuci tak ze 20 zapowiedzi gier, które będą wychodzić przez 5 lat, ale będzie wybór ;)

Opublikowano

Można śmiać się listy yetiego ale nie minęło pół roku a wyszło już sześć gier i NMS w przyszłym miesiącu więc dodać do tego BB czy DC i ps4 jest warte zakupu.

Po drugiej stronie mamy Xboxa na którym po QB nie ma w co grać do września :reggie:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

No ja bym powiedział, że generacja trwa od 2013 i w 2013, 2014, 2015 Xone odstawiał PS4 pod względem, wiec jak w końcu na PS4 będzie lepiej w 2016 to faktycznie mega osiągnięcie będzie :P

Opublikowano

A co bedzie we wrześniu?

Opublikowano

@hav7n

Myślę, że najwyższa pora, byś zmienił sygnaturę. 

Klapy przecież gardzą serią Gears.

Edytowane przez Hum

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.