Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

A co bedzie we wrześniu?

2009 rok.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie chce mi się wierzyć, że to jedna z najlepszych gier w historii. Fakt, to dobra gra, ale czy ja wiem czy genialna? :/

Opublikowano

No ja bym powiedział, że generacja trwa od 2013 i w 2013, 2014, 2015 Xone odstawiał PS4 pod względem, wiec jak w końcu na PS4 będzie lepiej w 2016 to faktycznie mega osiągnięcie będzie :P

No w 2013 była bieda, w 2014 poza FH2 bieda. Ot w 2015 się udało, a teraz PS4 gniecie XO i to tak, że nawet wszystkie gry (warte uwagi ofc) razem wzięte z tych 3 lat na XO nie mają startu. 

Na PS4 było w choy zapowiedzi, nie było gier, była beka, ale jak teraz rozwiązali worek to ciężko go zawiązać bo ciągle coś z niego wyskakuje. :lapka: 

Opublikowano

Nie chce mi się wierzyć, że to jedna z najlepszych gier w historii. Fakt, to dobra gra, ale czy ja wiem czy genialna? :/

Masz już grę? Jak się gra?

Opublikowano

Suteq to jest zbyt śmieszne co piszesz :P

Opublikowano

@hav7n

Myślę, że najwyższa pora, byś zmienił sygnaturę. 

Klapy przecież gardzą serią Gears.

9/10 i najlepsze IP 360-tki

poyebało ci się z Krasnalo

Edytowane przez nobody

Opublikowano

Suteq to jest zbyt śmieszne co piszesz :P

Inni wolą stoły do pinballa i kalimbe, a inni dobre gry. :lapka: 

Opublikowano

Don ile MS płaci od posta?

Opublikowano

No widzę już ten syndrom w stylu kupiłem ps4 i będę udawał że teraz wszystko co wychodzi to mnie jara. Jeszcze zacznij pisać o ocenach to dopełnisz obrazu nędzy i rozpaczy ;) No i ciekaw jestem co się tak tej Kalimby czepiacie, żyć boli, że ktoś potrafi docenić dobrą grę? A w pinballa na ps4 też możesz zagrać no ale tego pewnie nie wiesz sądząc że mi tym jakiś przytyk zrobisz. Niektórzy grają po prostu w gry, które lubią, bez żadnych podtekstów.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Mózgi klapów z podniecenia już eksplodują. W końcu po tych 3 latach mają swoją drugą grę 9/10!

JyB1adbFRu6Xu.gif

trololooooo....... :Coolface:

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Ale nieogary......nie rozumiecie że na XO jeszcze nie ma żadnej gry 9/10?  :rofl:

Opublikowano

Don ile MS płaci od posta?

Chyba tyle samo co Tobie Sony biorąc pod uwagę, że masz w CW tyle postów co ja.

Opublikowano

No widzę już ten syndrom w stylu kupiłem ps4 i będę udawał że teraz wszystko co wychodzi to mnie jara. 

Wszystko? 

Przecież ja na PS4 chcę ograć Bloodborne i U4 jak na razie + Nioh jak już tam kiedyś wyjdzie. To jest wszystko? Aha.

No jak widać strasznie boli, że gierki na PS4 mają średnią, którą exy na Xboksie widziały kiedy? W 2011 roku? Dobrze pamiętam yeti? 

Do tego ciągle trzy marki na krzyż, sorry ale jakoś mi się nie chce czekać do jesieni aby ograć jakiegoś exa kiedy na PS4 już mam dwa hiciory na tę chwilę, a nawet trzy jak wezmę pod uwagę Ratcheta. 

Opublikowano

to wychodzi że najlepiej opłacany jest suteq

Opublikowano

to wychodzi że najlepiej opłacany jest suteq

Tylko najgorzej, że ciągle nie wiem od kogo są te przelewy. :/ 

Opublikowano

No to się teraz suteq sam zaorałeś bo piszesz, że interesują cię ledwie 2 gry z ps4 której do tej pory wyszły a wczesniej napisałeś że to co wyszło teraz na ps4 zaorało 3 lata Xone XD

Opublikowano

No popatrz, dwie gry, a jednak zmiotły to co wyszło na XO przez 3 lata. Nie ilość, jakość. :reggie: 

Opublikowano

Fajnie się przekrzykujecie o to czyja kupa bardziej śmierdzi.

Opublikowano

No jak kupiłeś ps4 dla porażającej ilości dwóch gier to tak teraz będziesz musiał sobie tłumaczyć ;) Sorry, że jednak dawałem Ci większy kredyt, że na ps4 znajdziesz trochę więcej dobrych gier dla siebie :P

Opublikowano

Ale zdajecie sobie sprawę, że gra generacji będzie wyłącznie na PS 4? I nie mówie o Uncharted.....

Opublikowano

Z tego co wiem RDR 2 ma być multiplatformą więc coś Ci się poyebało chuopcze. 

Opublikowano

Masz już grę? Jak się gra?
Źle to powiedziałem. :/

Nie grałem,ale wiem, że będzie to dobra gra, bo robią tą grę ludzie, którzy robią dobre gry ;)

Ale jakoś nie wierzę, że to gra na równi z np. Ocarina of Time. :dunno:

Edytowane przez tomzacz

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.