Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

czy ficuś przechodzi ostatnio jakiś kryzys? pyrów zabrakło? krupniok nie taki dobry jak kiedyś? PS4 jednak ssie? dyskutujmy

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nigdy w Zeldę nie grałem, ale jak widziałem materiały z różnych części, to strawny dla mnie jest chyba tylko Link w wersji chibi. W zwykłej formie dorosły facet w stroju skrzata jednak jakoś bekowo wygląda i ciężko się na to patrzy :P

Opublikowano

No nie oszukujmy się. Dla mnie np. po takim Wiedźminie 3 powrót do remastera Twilight Princess jest jak wycieczka do muzeum. Zawsze uważałem, że to piękna gra ale Zelda musi zmienić formułę na bardziej otwartą. Te wymogi najlepiej dotychczas spełnił Wind Waker. Nieograniczony świat, praktycznie zero loadingów i free-roam pełną gębą. Nintendo musi podążyć za trendami. Trzeba poziomu postaci, możliwości rozwoju różnych ścieżek umiejętności, ogromnej przestrzeni. Tylko wtedy Zelda będzie wstanie zdetronizować rywali tak jak robiła to w przeszłości.

I mówi to miłośnik Okaryny Czasu.

ALTTP, ALBW, i Link's Awakening ruch,ają jak chcą ten nieograniczony świat Wind Wakera. 6 wysp i niebieska tekstura morza, no faktycznie tyle wygrać. W wymienionych przeze mnie odsłonach na każdym metrze jest coś do roboty, a nie (pipi) żegluj chu,ju 6 minut bo tak albo jedź na kuniu 14 minut z a do b.

A kto chce Zelde jak wiedźmina to ma chu,ja w oczach i w głowie. Dziękuje.

Napisałem to ja, dr hab. ds. dobrych Zeld. I jeszcze bedą miauczeć teoretycy, że wstyd im grać postacią X. W grze wideo, czacie? W gierkach dla dzieci.

Gracze = żywe gów,no.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

ALTTP, ALBW, i Link's Awakening ruch,ają jak chcą ten nieograniczony świat Wind Wakera. 6 wysp i niebieska tekstura morza, no faktycznie tyle wygrać. W wymienionych przeze mnie odsłonach na każdym metrze jest coś do roboty, a nie (pipi) żegluj chu,ju 6 minut bo tak albo jedź na kuniu 14 minut z a do b.

A kto chce Zelde jak wiedźmina to ma chu,ja w oczach i w głowie. Dziękuje.

Napisałem to ja, dr hab. ds. dobrych Zeld.

zgadzam się

i przez takich ulungów jak Ty seria praktycznie stoi w miejscu. Nie mówie od razu o poziomie wiedzmina (chociaż bym nie pogardził prawdę mówiac), ale na szczęscie nowa zelda na 95% będzie open world i mam nadzieję na mnóstwo ciekawych questów, masy dungeonów itemów itd itp. Ogólnie to liczę na właśnie poziom ALBW, tylko na dużo większym terenie, w 3D, w prześlicznej grafice.

Napisałem to ja, mgr inż. Rayos, prof. dr hab. od spraw zarządzania najlepszymi Zeldami.

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Zamknij mordę.

Dostaniesz 7 dungeonow, kilka fetch questów i kupisz w love game.

Edytowane przez ragus

Opublikowano

tyle dobrych gier a ci o zeldzie gadają lol

Opublikowano

mam wyyebane na zelde ale zamnij morde rayos i odpier.dol sie od mojego kolegi

Opublikowano

właśnie rayos zamknij morde

Opublikowano

Nigdy w Zeldę nie grałem, ale jak widziałem materiały z różnych części, to strawny dla mnie jest chyba tylko Link w wersji chibi. W zwykłej formie dorosły facet w stroju skrzata jednak jakoś bekowo wygląda i ciężko się na to patrzy :P

Ten potwór w awatarze i power rangers w gamertagu są niesamowicie męskie, aż poczułem pot z męski kur.wa jaj.

Opublikowano

Zamknij mordę.

Dostaniesz 7 dungeonow, kilka fetch questów i kupisz w love game.

nie kupie w love game bo love game nie istnieje juz :lapka: ale kupie gdzies indziej, bo wyczuwam najlepsza odslone ever :banderas:

Opublikowano

Z takim hóiowatym nastawieniem to myślę, że sporo dobrych gier Ci omineło.

Opublikowano

Ten potwór w awatarze i power rangers w gamertagu są niesamowicie męskie, aż poczułem pot z męski kur.wa jaj.

Twoja sprawa jakie masz upodobania. Ja tam jestem tolerancyjny dla homoseksualistów.

Opublikowano

Kalimba go nie ominela hehe

@Rayos

Ficek i tak jest 100 razy smieszniejszy od Ciebie.

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Mylisz świadome nastawienie z niezależnymi odczuciami estetycznymi.

Opublikowano

@Rayos

Ficek i tak jest 100 razy smieszniejszy od Ciebie.

no i bardzo dobrze, że jest jakiś większy klaln na forumie :obama: 

Opublikowano

Rzucanie kwestiami ktore potrafia poprawic humor to nie to samo co robienie z siebie atencjuszo-błazna co Ty czynisz od jakiegos czasu.

Ficek moze jest jednoplatformowcem ale chetnie zjadlbym z nim kaszanke z grilla i napil sie harnasia. Z Toba nie. :lapka:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

ale bym zjadl kaszanke z grilla i napil sie harnasia

Opublikowano

Ppe nie mogło lepiej trafić z rejosem. :obama:

Opublikowano

Atencjusze kłuco sie z frustratami.

Dis gonna bi guuuud ;)

Opublikowano

Ficek moze jest jednoplatformowcem ale chetnie zjadlbym z nim kaszanke z grilla i napil sie harnasia. Z Toba nie. :lapka:

no to teraz mnie zasmuciles. ze mna bys sie nie napil? :frog: harnasiami gardze, ale znizylbym sie specjalnie do tego poziomu, bo piwko w towarzystwie zawsze na propsie

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Dis gonna bi guuuud ;)

Kogo masz na mysli chuopcze.
Opublikowano

Tez bym chetnie zjadl harnasia i napil sie kaszanki z grilla, skonczcie robic smaka.

btw. twilight princess >>>>> ocarina of time - ocarina nadaje sie juz do muzeum.

Opublikowano

Dis gonna bi guuuud ;)

Lepiej napisz jaki to X1 jes wspanialy a recenzje U4 kupione. Chyba, ze nawet juz Ty straciles ochote na bronienei tego szrota? 

Opublikowano

1. Uderz w stół a nożyce się odezwą :D

2. Czy ja kiedyś coś złego o Uncharted 4 napisałem?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.