Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

kaszanka > second son > harnaś > okarinia of tajm

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Nie wiem ale nie umiesz odpowiadac na zadane przez kogos pytanie a to raczej podstawowa wiedza. To nie swiadczy o tobie dobrze. Popracuj nad soba.

Opublikowano

okemi>kaszanka> pedał w zielonym kubraku.

Opublikowano

999999. RDR

Opublikowano

999999. RDR

O ty kur.wa bambusie.

Pawcio wiesz co robic.

Opublikowano

Piękna bomba prawdy od Dahaki. Sam bym tego nie ujął lepiej. :hi:

A ze mnom się Sutek piwa nie chciałeś napić, bo lekarz nie pozwolił. Zapamiętam to sobie :shotgun:

Opublikowano

Wykupywanie opinii Activision style:

CharlieINTEL has compiled the tweeted thoughts of the players and casters in their own article, but what the Call of Duty fansite failed to notice or mention, was just how incredibly similar the impressions were. The four tweets found below are worded in exactly the same way. [tweety w linku]

http://www.playstationlifestyle.net/2016/05/05/esports-players-share-suspiciously-similar-tweets-playing-call-duty-infinite-warfare-multiplayer/

co najmniej 4 typow (pipi)lo jota w jote identycznego tweeta :pawel:

Opublikowano

@Hum

Nie rob z siebie rayosa. Wzmianka o piwie musiala byc abym mogl uzyc znanej wszystkim frazy. :lapka:

Opublikowano

@Hum

Nie rob z siebie rayosa.

Na to już chyba za późno :dog:

Chyba Ci jednak wybaczę, bo wspominałeś że w maju przez jakieś dwa tygodnie będziesz klapem. :lapka:

Opublikowano

Nie znacie się, najlepsza Zelda to Metroid.

Zaraz, coś jest nie tak. No to... Nie wiem, Undertale?

Wysłane z mojego E2105 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Beka z tych co jarają się ocenami nowego Uncharted, czy naprawdę tylko tyle wystarczy aby wiatr zaczął mocniej wiać? 

Ogram U4 i tyle w sumie  do końca roku pustka na jednej i drugiej konsoli jeżeli mowa o Exach, jedynie Gears 4 jak tako mnie ciekawi.

Zresztą w tym roku liczy się tylko jedna gra D I S H O N O R E D II

Opublikowano

(pipi)ac posuche, dawac Nioha i Personsa w tym roku.

Opublikowano

No i jeszcze ten Ni Oh ewentualnie.

Opublikowano

Gierka mogłaby wyjść na lato. Akurat idealnie w czas rynkowej posuchy. A wiadomo, że jest skierowana do konkretnej klienteli więc i ze sprzedażą nie byłoby problemu. 

Pamiętam jak przed rokiem Warner się wyebał z premierą Batmana w takim okresie. Giera kompletnie nie pasowała do pory roku. 

Opublikowano

xcom, dishonored, pgr4

święta trójca tego, co pominąłem w VII generacji

Opublikowano

xcom mam gdzieś, dishonored jakoś jeszcze przeboleję, ale pgr4? :whyyy:

Opublikowano

Ja grałem tylko w 3. :frog:

Jak na pierwsza gre na x360 to był kosmos dla mnie.

Ragus dwie z nich przeciez mozesz ograc na swoim rigu ze smokiem. :lapka:

Opublikowano

(pipi)ac posuche, dawac Nioha i Personsa w tym roku.

Kogo obchodza jakies niohy i persony jak w tym roku wychodzi nowy CoD i Battlefield, to dopiero bedzie granie.

Opublikowano

Ja grałem tylko w 3. :frog:

3 osom bardzo ale 4 uber fuckin gotg. nie najlepiej się zachowałeś.

Opublikowano

xcom w swietej trojcy? uwielbiam ta czesc ale przeciez ona nie umywa sie i ginie w przedbiegach w porownaniu do oryginalu (5dyskietek, amiga 600, <3)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.