Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

7cF9bgt.png

Siema ból dupcu. Nie zastanawiałeś się czasem by dodać isis'a do znajomych ? xD 

No ale teraz koniec szydery, klapeczki to jak powszechnie wiadomo świadomi gracze (iks karwa de), więc chyba nie znajdziemy ani jednego na forumku, który będzie się chwalił wydupczeniem przez Sony ? (zakup PS4Neo/K na "premierę") ? 

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Activision jak zwykle bije kolejne rekordy, trailer nowego coda ma juz 860k lapek w dol, przebili nawet trailer ghostbusters przy ponad dwukrotnie mniejszej liczbie wyswietlen. Bez zalaczonego remastera MW to by sie wreszcie mogli chyba przejechac na tym codzie, no ale nie ma tak dobrze.

Opublikowano

Raczej bankowo, i stawiam ze to glownie dzieki MW:Remastered, ale nie zmienia to faktu ze takiej (pipi)ozy jeszcze nie mieli pod zadnym filmikiem, wczesniej rekordem bylo jakies 60k dislike'ow pod AW lub BO3, takze musieli sie niezle zdziwic, a teraz jeszcze BF1 dosral oliwy do ognia i pod filmikiem lataja komentarze #RIPCoD xD

Opublikowano

No, nie dałem rady czytać tego do końca..PC VS Klapy....jadą tam ze sobą ostro  :diablo:

comment_wsmzZyVLPaVYei9SM3dbee6YgEZKGpRX

gimba walczy z gimbą. Coś jak ta poniższa walka:

Po oczach można poznać kto reprezentuje Sony

AAAA KUHWA NIE DLA PSA KUHWA NIE DLA ŚMIECIE DLA PANA TO!

yeti? wszedzie yeti

Opublikowano

E3 w tym roku bedzie mocne - exy na PS4, exy na Nintendo i....

Windows 10 xD

jakie exy sony człowieku?

Horizon

TLG

Gran Turismo (pipi) wie co to tak naprawde jest edition

Przeciez nie napisal,ze exy na 2016 :D

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Jak wyjdzie jedna gra z tej żałosnej listy to będzie prawdziwy sukces, a ten wierzy że cała trójeczka się pojawi srotfl (ups, nie zauważyłem że to szydera ;P)

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Raczej bankowo, i stawiam ze to glownie dzieki MW:Remastered, ale nie zmienia to faktu ze takiej (pipi)ozy jeszcze nie mieli pod zadnym filmikiem, wczesniej rekordem bylo jakies 60k dislike'ow pod AW lub BO3, takze musieli sie niezle zdziwic, a teraz jeszcze BF1 dosral oliwy do ognia i pod filmikiem lataja komentarze #RIPCoD xD

Podobnie było w 2011 i starciu MW3 i BF3. Tez miał być rip i klęska coda. Na prezentację BF na E3 ludzie czekali z wywieszonymi jęzorami. Duża w tym zasługa EA, który naopowiadał bzdur, że wersje na konsolę będą sie niewiele róźniły od PC. Jak wyszło, wszyscy wiemy. CoD to CoD. Niezależnie jakim szambem będzie i tak na tym nic nie straci. Gu.wno w sreberku, które i tak się sprzeda.

Opublikowano

kiedy wyjdzie Shenmue III?

Co to ma za znaczenie, skoro to nie ex?

Opublikowano

Jak nie ex, jak ex?

Na pc wychodzi wiec chyba nie ex :whistling:

Opublikowano

Ile razy jeszcze mamy mówić że tfu pecety nikogo nie obchodzą?

Opublikowano

No ale pc nikogo więc ex. 

Opublikowano

shenmue3 - ps4, pc - ex, ino sony

shenmue3 - xone, pc - beka, ex srodowiska windows, przegryw konsola

mamy tutaj doczynienia z pierwsza sytuacja wiec to miecza boty

Opublikowano

A co mnie obchodzi platforma tych stulei, co już lecą po nową graficzkę od nvidii, żeby mieć 4 flopy wiecej? A do posiadaczy PS4 się srali, że graficzne dziffki.

Opublikowano

Wezyr zachwalal tak Halo, ze takie goty a teraz polecialo na pchli targ  :pawel:

Opublikowano

PC jest tylko dla noskili i biedaków.

Kupi taki gierkę za 20 zł na wyprzedaży na stem i się cieszy, że headshota w 4K i 144fps strzelił myszką :/. Jezu każdy lamus to potrafi. Skill to jest jak w 30fps przy dynamicznej rozdzielczości zasadzisz heada celując na padzie ze wspomaganiem nie do wyłączenia. 

Opublikowano

Skillem to jest grać w mniej niz 30 fpsach i się nie porzygac

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.