Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

To już jutro, wstąpienie mesjasza i pękające doopy blacho botów.

:kaz:

94%, nowe standardy graficzne i nie dla psa kiełbasa.

Edytowane przez YETI

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

cos w tym jest, trafic headshot z myszki nasa, monitorze 144hz w 120 fpsach na bank jest łatwiej niż na padzie w 30fps

skill = konsole

Opublikowano

Te nowe standardy głupoty w postach Yetiego. :obama:

Opublikowano

W twojej głowie.

Opublikowano

Te nowe standardy głupoty w postach Yetiego. :obama:

94%, nowe standardy graficzne i nie dla psa kiełbasa.

ja tam widze same fakty

Opublikowano

z jakiego to filmu, bo coś nie mogę sobie przypomnieć? Wygląda fajnie, chcę obejrzec 

Opublikowano

beznadziejnie nudny dzien zaglady

Opublikowano

Nacieszcie się nim, prędko się taki nie powtórzy. :kaz:

Opublikowano

http://www.ppe.pl/news/43512/sprzedaz-street-fighter-v-nizsza-o-600-tys-kopii-od-prognoz-rozczarowujace-dane-capcomu.html

Co, jednak klapy nie rzuciły się na genialnego SV5, mesjasz bijatyk i najlepszy eks na ps4 od czasów BB? :dynia: 1,4mln na 30mln konsol, zbieraliście kieszonkowe od bloodborna na uncharted, co? 

Edytowane przez Copper

Opublikowano

idealny przyklad jakim swiadomym konsumentem jest posiadacz ps4 - zawartosc niczym wersja alfa w dniu premiery i klapy zaglosowaly portfelem by przeciwstawic sie takim praktykom

Opublikowano

1,4mln to slaby wynik? Kto w dzisiejszych czasach gra w bijatyki lel

Opublikowano

niby juz nikt ale takie MKX sprzedalo sie jak szalone, capcom pewnie liczyl, ze bedzie podobnie z SFV, tym bardziej ze to najslynniejsza marka w tym gatunku

Opublikowano

jak widac, nawet ladnie zapakowane (pipi) nei zawsze sie musi dobrze sprzedac

Opublikowano

Mortala to sie dla fatali i bzdurnych historyjek kupuje, sam kupilem

Opublikowano

Granie w bijatyki XD

Opublikowano

MKX ale jest solidny jesli chodzi o fightera, do tego ma genialnie duzo zawartosci, gore + tryb fabularny pewnie robia swoje przy kupowaniu ale nie mozna twierdzic, ze tylko to sprzedaje ta gre bo jest ona po prostu fajna

Opublikowano

zgadnijcie kto to

zamowil kolekcjonerke u4 w ultimie, okazalo sie ze przyjdzie dzien pozniej to jutro kupi zwykla a w srode jeszcze odbierze kolekcjonerke

xD

Opublikowano

smiejesz sie bo jestes biedny

Opublikowano

zgadnijcie kto to

zamowil kolekcjonerke u4 w ultimie, okazalo sie ze przyjdzie dzien pozniej to jutro kupi zwykla a w srode jeszcze odbierze kolekcjonerke

xD

E nie, ostatecznie tak to nie będzie wyglądać, na początku chciałem tak zrobić, ale bez sensu.

Kupię zwykłą edycje i zrezygnuje z kolekcjonerki całkowicie.

Opublikowano

:gif z maćkiem:

Opublikowano

Odnosnie beki z ultimy, preorderowcow itd to troche mnie jednak wkurwia ta ostatnia moda na sprzedawanie gier po premierze mimo posiadania ich na stanie. Kiedys tego nie bylo, mieli to sprzedawali, a teraz jakies kary i inne bzdury. Od premiery gta v sie ten cyrk zaczal chyba.

Opublikowano

Chlop ma pasje ktora nie pozwala mu poczekac nawet dnia a wy sie smiejecie, tfu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.