Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

wygląda to mocno jak tlou ten moment o którym piszesz, nie powiem michałek dryga 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,5 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Pograłby. Może kiedyś.

Opublikowano

Jak kupie u4 to zrobię sobie porównanie z nowym tr odpalanym na kozak gurwa smoku i sie okaże kto ma bardziej kwadratowe pomidory

Opublikowano

abstrakcja, ta gra zniszczy system technicznie ocenowo i sprzedazowo jak dotychczas robily to chyba tylko kolejne czesci gta

zniszczyla technicznie - check

zniszczyla ocenowo - check

czekamy na wyniki sprzedazy

a boty z czolowym na czele tak bardzo minusowaly, nawet mi was nie zal

MOLINASPIT.gif.pagespeed.ce_.AKdVCo1zV_.

przecież ocenowo nie zniszczyła

Opublikowano

Nie w ogóle, taką średnią xboxowy ex miał ostatnio w 2007 roku. :rotfl: 

Opublikowano

94 na mc z 73 recenzji. 26 ocen na 100, 6 ocen poniżej 90 

Edytowane przez Kazub

Opublikowano

RED DEAD MA WYŻSZĄ ŚREDNIĄ

TFU! YEBANE ANCZARTET  8)

Opublikowano

To uczucie gdzie REMASTER TLOU ma lepszą średnią niż zupełnie nowa część tasiemca  :thanks:

lol2222222222.jpg

:obama:  :obama:  :obama:  :kaz:  :kaz:  :kaz:

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Ulotka dołączona do francuskiego wydania Uncharted

770151534.jpg

:kaz: :kaz: :kaz:

Opublikowano

na xboxa jeszcze cos wychodzi w tym roku oprocz forzy 9 i gow 3.5?

Opublikowano

A to mało????

Opublikowano

Shen już ich nie dobijaj

Opublikowano

Ktoś oprócz naczelnego bota DonSpena, został jeszcze prawilnym botem?

Coś Wezyriusz nic nie pisze, czyżby pozbył się swojego halo 5 killera?

Opublikowano

Kolejna bomba prawdy z forumka:

Sunset overdrive - ale kupa, jak ktoś się tym jarał? zagrałem chwile bo za darmo. Tylko poważne tytuły.

Opublikowano

Shen już ich nie dobijaj

xD

Opublikowano

PS4 Noe + Horizon: Zero Don ale bedzie kombo na koniec roku :fsg:

Opublikowano

Ktoś oprócz naczelnego bota DonSpena, został jeszcze prawilnym botem?

tumblr_inline_nmozj7pdPh1t9ik8s_500.gif

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Przeglądam opinie z tematu unch3.1 900p i Kyo jest zadowolony a pozostałych trzech rozczarowanych, no cóż miało być GOTY, grafika jak życie a mamy unch3.1 na dwa wieczory w 900p z kwadratowymi warzywami. Jak dobrze że to już ostatnia części...oby!  :)

Niebieskie szambo w końcu dostanie jakiegoś killera czy na obiecankach od trzech lat koniec? Jak będzie drejk w grudniu z karpiem i dwoma harnasiami w packu w Biedronce to biorę.

Opublikowano
Obejrzyj jeszcze raz jak się huśtamy na linie, a potem jak zwija się tę linkę, a potem powtórz: moc konsoli poszła w fizykę :D Hajpujesz.

Słuchaj, ja rozumiem, że możesz mieć inne zdanie, ale chociaż postaraj się być obiektywny. Ja byłem napalony na ten tytuł, a się rozczarowałem. Podaję konkrety: brakuje mi tego pi*rd*lnięcia, z którego słynie seria, brakuje mi filmowości, brakuje mi ZAWARTOŚCI na dużych przestrzeniach, brakuje mi sensu odpalania gry od nowa, co do tej pory było normą przy grach ND (TLoU ograłem 4 razy, zanim włożyłem inną płytę do czytnika).

Warto zwrócić uwagę na jedną rzecz: są osoby, którym gra się podoba i już krzyczą mesjasz i goty. Ja nie mówię, że gra jest crapem. Daję jej 8-9/10, a Ty pędzisz bronić jej, jakbym Ci tu matkę obraził. Finał serii Doom może okazać się taktycznym shooterem pokroju Rainbow Six, to też  nazwiesz psikusem?

Gra ma fajny klimat, fajne lokacje, fajną historię. Rozumiem i szanuję zmianę z typowego shootera na bardziej przygodową grę. Mogę przeżyć, że nie strzelam co półtora minuty. Ale nie mogę przeżyć tego, że dostałem fajne przestrzenie, ale są puste. Dlatego daję ocenę niższą niż Twoje 10/10 - masz tu jasne, czytelne, klarowne i - wydaje mi się - obiektywne uzasadnienie mojej oceny. Oddzielmy to od żalu i tęsknoty, którą wylewałem wcześniej, skupmy się na argumentach.

Odpowiedź zaślepionemu kapowi   :klapek: przez gracza.

Opublikowano

Czego się spodziewać po grze która ma niższą średnią niż mgs v :kaz:

Opublikowano

Czego się spodziewać po grze która ma niższą średnią niż mgs v :kaz:

Nie martw się Paffcio...wersja na PC4Neo będzie miała 4k i 120fps wraz z jeszcze większą średnią. To se pogramy co nie? :drinks:

Edytowane przez Salwador

Opublikowano

Przeglądam opinie z tematu unch3.1 900p i Kyo jest zadowolony a pozostałych trzech rozczarowanych, no cóż miało być GOTY, grafika jak życie a mamy unch3.1 na dwa wieczory w 900p z kwadratowymi warzywami. Jak dobrze że to już ostatnia części...oby!   :)

Opinia Daddyego vs

- Uncharted 4 Is a "Technical Powerhouse," Analysis Says

- "The best-looking console game we've ever tested."

- "This is a must-play experience that delivers the rare mix of pitch perfect gameplay and high-end visuals," Digital Foundry said

- "The set-pieces are more impressive, the maps larger, the characters and environments more detailed and the gameplay mechanics are richer than ever before. This is the real deal."

- "Uncharted 4 delivers the best image quality we've seen in a console game to date."

- Digital Foundry said Uncharted 4 looks better in this department than games like  Halo 5: Guardians, Quantum Break, and Rise of the Tomb Raider.

- "Uncharted 4 pushes things even further,"

http://www.gamespot.com/articles/uncharted-4-is-a-technical-powerhouse-analysis-say/1100-6439617/

nuclera-explosion-1.jpeg

Uncharted 4 best image quality we've seen in a console game :daddy: :daddy: :daddy:

Opublikowano

Ulotka dołączona do francuskiego wydania Uncharted

770151534.jpg

:kaz: :kaz: :kaz:

od roku żaden klap nie podał jakiegokolwiek argumentu do jarania się grą Guerilla Games poza "dat graf1x"

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.