Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

nie bo nikt ich nie kupił

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Czytam ten temat od 4 miesięcy, dzień w dzień zaglądam i dopiero teraz zrozumiałem o co chodzi, sorry.

Xbox ch.uj.

Opublikowano

Boty nie dość, że na wyginięciu, to jeszcze kilka godzin przed premierą mesjasza pękają doopy i żegnają się z forum :banderas:

Takie dobre info dla sprzedających x-szrota, to nawet nie chce schodzić w cenie 950zł

http://www.psxextreme.info/topic/113031-s-xbox-one-500gb-komplet-xlive-3m-gry/

Więc proponuje coś około 700zł, może znajdzie się jakiś nieogarnięty janusz, albo raczej... frajer. Widzę, że Starh liczy sobie 1300zł, człowieku, na tym forum nie znajdziesz drugiego daddiego czy Mazzeo, bo takich rodzynów oderwanych od rzeczywistości w Polsce może jest z 10.

Opublikowano

10 maja, piękny dzień dla gracza PlayStation :banderas:

Opublikowano

Czemu? Podali kiedy to psneo w końcu?

Opublikowano

ps4 neo jest jak pascal, jak jesteś stuleją z pclaba to można poczekać

Opublikowano

Bundle ps4 neo z rdr 3 :banderas:

Opublikowano

ps4 neo jest jak pascal, jak jesteś stuleją z pclaba to można poczekać

Ja czekam na bundla ps4neo z uncharted 4 neo i tlou remastered neo
Opublikowano

a nie lepiej poczekac na ps5 z remasterem uncharted 4 neo z dlc?

Opublikowano

Sam już nie wiem. Tyle wyborow. Piękny czas by być graczem

Opublikowano

To co, chyba zamykamy ten temat? Ilu ich tam zostało, 3, 4? Poza tym, leżącego się nie kopie, zwycięzca jest jeden, dominacja jak za czasów PSX.

fakiTaf.jpg

:kaz:

Opublikowano

unbeliveblecharted 4 zrobilo swoje

czolowy, steryd i daddy720p zostali

btw jak ta gra rzadzi i dzieli to jest jakas abstrakcja

Opublikowano

Nie zapominaj o atencyjnym sucharze Ficklapie, ja tu ciągle jestem. :lapka:

Opublikowano

przejrzalem twoje serce i ono jest niebieskie tylko jeszcze o tym nie wiesz

Opublikowano

Bundle ps4 neo z rdr 3 :banderas:

+ pismo swiete zeby bylo co czytac w trakcie jazdy wozem.

Opublikowano

unbeliveblecharted 4 zrobilo swoje

czolowy, steryd i daddy720p zostali

btw jak ta gra rzadzi i dzieli to jest jakas abstrakcja

Nie zmuszaj mnie bym wezwał smokozorda

Mighty-morphin-green-ranger.png

Opublikowano

Te podniety jednoplatformowca Ficka kto kupił a kto nie kupił PS4 z Uncharted 4  :reggie:  Kupili ci co chcieli i nie kupili ci co nie potrzebowali. Na szczęście jak monolit jedyną stałą we wszechświecie pozostanie Ficek, co wciągnie wszystko od Sony i nic innego  :)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Salwador to przybłęda która nigdy nie należała do zielonych braci, jego zachowanie było karygodne żaden prawilny bot nigdy by się tak nie zachował.

Wyższa kultura konsolowości nie w kij dmuchał, można zarzucać nam różne rzeczy ale nie takie ,bezczelne rzucanie spoilerami, ban dla takiego osobnika to jedyna słuszna decyzja, dobrze się stało jego forumowy poziom był gorszy od tego co zapodaje łatwy ( a to już jest wyczyn!).

Co do zielonej krainy, oczywiście dalej jedziemy tą torpedą do końca, E3 znowu pokaże, że wybór ONE jako tej pierwszej konsoli to jedyny i słuszny wybór.

Wierni do końca, nie dadzą się wciągnąć w niebieskie szambo, zagrać zagrają w te wasze exy, bo jednak gracze z krwi i kości a nie jakieś janusze  co to tylko 1080p i grafika jak życie, selekcja zmierza w dobrym kierunku, żegnamy tych dla których już niema u nas miejsca.

TYLKO XBOX !

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Aż serce rośnie... :rose:

Opublikowano

Ten dualszok4 to trolink w słusznej sprawie? Przecież tego się trzymać nie da po przesiadce z pada do XO.

Opublikowano

ficek widze znowu porcje mocarza lyknal razem z krupniokiem? 

ciekawi mnie, czy klapy tasuja sie tylko do grafiki w U4 czy jednak cos tam graja i gameplay tez im sie podoba. znajac klapki to "OO PANIE CO ZA GRAFIKA, JAK ZYCIE WYGLADA!" a jak sie zapyta o gejplej "ee, ale po co mi to, TO JAK ZYCIE WYGLADA!" :dynia: 

gardze mocno, (pipi) a nie prawdziwii gracze, ograniczone umyslowo ameby ruchane przez kaza jedynie graficzką.

#tylkoXbox, a PS4 NEO się kupi do ogrania tych 3 exów, śmiejąc się z klapów mających gorszą wersję PS4 :banderas: 

Opublikowano

dualszok4 lepszy bo działa z ps4 

Opublikowano

na dualshoku 4 są gry

a na xbonie co tam wychodzi? poproszę o liste

Opublikowano

Przecież tego pada wykonanego z plastiku z recyklingu w dłoniach nie da się trzymać nawet. Grozi zaraźliwym rakiem skóry i syndromem klapa.

Opublikowano

Ten dualszok4 to trolink w słusznej sprawie? Przecież tego się trzymać nie da po przesiadce z pada do XO.

i tak jest to kamień milowy w technice porównując do sony szrotu w postaci ds3

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.