Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Ja nigdy nie zapomnę jak kupilem ps3 i nie mogłem pierwszego dnia sie zalogować bo przerwa techniczna, kupiłem ps4 i miałem to samo :yao: jezu jak ja nienawidzę tej firmy, zobaczymy co przyniesie ps4 neo

30fpsów na bagnach, 1080p w unch3.1 ale nie gier ;)

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ps4 jest ZA(pipi)ISTE ! NAjlepsza konsola nowej generacji . Super pad .

(oby nie spaliła mi się do skończenia uncharted i ratcheta....)

Opublikowano

kaz chyba nie czytal moich postow bo ps4 i psn mi dziala jakbym szanowal marke

W momencie gdy konsola jest wyłączona? :kaz:
Opublikowano

Blant jak sie spali to kupisz nowa. Jaki problem?

Opublikowano

Ciekawe co Ty zrobisz, jak Ci się spali w trakcie ogrywania GOTY 2016 Adasiu.

Opublikowano

Odesle do wlasciciela. :kaz:

Opublikowano

Goty 2016 to dark souls 3 i dodatek do w3 ktory przypomni jak kiedys wygladaly dlc do gier (frozen throne, lord of destruction, opposing force, shadow of death czy tron bhaala)

Opublikowano

Lista znajomych, a tam wszyscy ucharted 4 xD

Opublikowano

Jacy znajomi takie gierki :yao:

Opublikowano

10.jpg

ficuś zachwycony bo ND przemyciło easter egg ślunski i drake w przerwach od strzelania zajada się krupniokiem

Opublikowano

w sumie mialem kupić to krapczarted ale po przeczytaniu paru bomb prawdy raczej odpuszczam, zaślepione graficzkom fanboje tego nie dostrzegają, ale z tego co chłopy piszą to gra na 8 albo i gorzej do tego zrobili z tej cześci modny ostatnimi czasy symulator chodzenia 

To jeszcze ja na koniec swoje 3 grosze dorzucę, choć do tego, co powiedział Graczdari niewiele można dodać - widzę, że podobnie odebraliśmy ten tytuł.

OBIECUJĘ NIE SPOILEROWAĆ :)

Nie dziwię się głosom osób, które skończyły grę i mówią, ze bombowa i w ogóle. Dziwię się osobom, które pograły 6-8h i pieją z zachwytu, a to co tam widzieli, to tak naprawdę crap najczystszy. Do około 50% gry siedziałem smutny przy konsoli, bo dostałem nahajpowany tytuł, który miał być mega, a był ładnie przystrojoną, ale pustą wydmuszką (tu piję do dużych przestrzeni, w których ani nie postrzelamy, ani nie znajdziemy innego zajęcia niż podróż).

Ta część to niestety obrzydliwy, syfiasty, śmierdzący zapychacz, którego piesełom nie wybaczę nigdy! Ani zagadek, ani strzelania, ani jakiejś intensywnie opowiedzianej historii w tle. Nic. Wydmuszka, pustka, dno. W lokacji tej ostatniej, najważniejszej dla całej gry, o wiele lepiej udało się zbudować klimat i pomimo kilku godzin spędzonych na spacerowaniu, odbierało się to znacznie lepiej. I nadal zachowywało to przybraną stylistykę narracji!

No cóż maybe next time

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

xd szkoda że cały post tak nie wygląda 

Opublikowano

nobody z detektorem na słowa kluczowe siedzi na całym forum 

IJO IJO 

OBRAŻAJO UNCHARTED 

c8f5d0f07eac.gif

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa (pipi)e sony i ich psn. Patch mi się ściąga z prędkością tak zawrotną że może zagram za godzinę a już od godziny płyta w konsoli. Idę na rower:)

Opublikowano

A u mnie 20 minut ściągało. Elegancko.

Opublikowano

no bo trzeba mieć czysty kabel od internetu

Opublikowano

20 minut 5gb? Co tak wolno? 

Opublikowano

pieknie niektorych dupa piecze - byly killroomy co krok - beka bo niby growy indiana jones a drake zabija w 8h tysiac lotrow, teraz sa momenty ze przez 20-30min nie strzelamy do nikogo - idz pan w c.(pipi) z taka gra, ja chce strzelac i mordowac

ze skryptami to samo - to nie gierka, tylko galka do przodu i od skryptu do skryptu, wreszcie dali fajny gameplay to juz dupa piecze - oddajcie moje skrypty, przeciez one byly goty

Edytowane przez Ficuś

Opublikowano

Ficek przyjacielu serdeczny, chcesz powiedzieć, że gameplay bardziej przypomina TLOU? :fsg:

Edytowane przez suteq

Opublikowano

tak, ogolnie sposob narracji calej historii czy same starcia (mega nacisk na skradanie, duze lokacje) czy nawet feeling broni to spore kalki z tlou

co jest slabe? system plynnej zmiany oslon, z racji ze wiele ulega destrukcji to trzeba byc w ruchu i tu juz niestety nie jest rozowo

Opublikowano

Jak jest mniej strzelania do fal wrogow wyskakujacych z du.py to moze kupie niedlugo to u4

Opublikowano

Wchodze do domu po pracy, koperta z Uncharted juz lezy na stole. Otwieram i delikatnie miziam plastik, wkladam plyte do napedu, pokazuje sie pasek instalacji i info o patchu. Zostawiam plyte w nosniku i ide obmyc moje cialo bo nie wiem czy jestem godzien obcowac z Mesjaszem. Nastepnie schodze do kuchni zrobic sobie kawe aby w pelnej swiadomosci doswiadczac Unchfuckingarted 94. 20 minut pozniej siedze z padem w lapach, ustawiam poziom trudnosci Hard i juz gram, tak po prostu :banderas:

Na xboxie bym pewnie mial 30%, a po odpaleniu gry musial bym sie cofnac metr od telewizora zeby nie zrzygac sie na spodnie :kaz:

Nowa generacja tylko u Sony.

Edytowane przez hav7n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.