Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Instalacje na xboxie to mega porażka xD na plejce dosłownie wkładasz i grasz, dash rownież chodzi szybciej

No ale jednak nie ma to jak Xbox

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dlaczego nie mogli zostawic dasha podobnego z tego od X360 ?

Opublikowano

kaziowi nie przeszkadza grać w grę z grafiką jak z ps3 :yao:

ale xo jak 360 to juz nie dobrze

Opublikowano

Premiera unch3.1 a sonybociarnia dalej CW 24h, opinie że symulator spacerowania po trawie i 8/10   :daddy:

Opublikowano

w sumie mialem kupić to krapczarted ale po przeczytaniu paru bomb prawdy raczej odpuszczam, zaślepione graficzkom fanboje tego nie dostrzegają, ale z tego co chłopy piszą to gra na 8 albo i gorzej do tego zrobili z tej cześci modny ostatnimi czasy symulator chodzenia 

To jeszcze ja na koniec swoje 3 grosze dorzucę, choć do tego, co powiedział Graczdari niewiele można dodać - widzę, że podobnie odebraliśmy ten tytuł.

OBIECUJĘ NIE SPOILEROWAĆ :)

Nie dziwię się głosom osób, które skończyły grę i mówią, ze bombowa i w ogóle. Dziwię się osobom, które pograły 6-8h i pieją z zachwytu, a to co tam widzieli, to tak naprawdę crap najczystszy. Do około 50% gry siedziałem smutny przy konsoli, bo dostałem nahajpowany tytuł, który miał być mega, a był ładnie przystrojoną, ale pustą wydmuszką (tu piję do dużych przestrzeni, w których ani nie postrzelamy, ani nie znajdziemy innego zajęcia niż podróż).

Ta część to niestety obrzydliwy, syfiasty, śmierdzący zapychacz, którego piesełom nie wybaczę nigdy! Ani zagadek, ani strzelania, ani jakiejś intensywnie opowiedzianej historii w tle. Nic. Wydmuszka, pustka, dno. W lokacji tej ostatniej, najważniejszej dla całej gry, o wiele lepiej udało się zbudować klimat i pomimo kilku godzin spędzonych na spacerowaniu, odbierało się to znacznie lepiej. I nadal zachowywało to przybraną stylistykę narracji!

No cóż maybe next time

przecież wiadome było od początku, że taka bomba jak The Last of Us się już nigdy nie powtórzy. Zapewne TLOU 2 również nie dostaniemy bo ND wie dobrze, że nie dojdą ponownie do tego poziomu.

Czyli nadal największym argumentem na trójnogiem jest Driveclub w deszczu i TLOU Remastered.

Opublikowano

-driveclub +bloodborne

Opublikowano

Pocieszne te ostatnie boty, jakis rezerwat trzeba zrobic, bo ich liczba spada gwaltownie. Najlepszy czolowy ktory sie wypowiada na temat dobrych gier a kilkaset godzin na(pipi)ane w destiny xd

Opublikowano

kapiszony4 już opanowały pchli targ, uja nie mesjasz  :)

Opublikowano

cd projekt znowu ma w (pipi)e boty i dodatek do wieska w pudelku tylko na ps4 i blache :banderas:

Opublikowano

:dynia:

Opublikowano

Taki dzisiaj trochę podwójny K.O. 

Opublikowano

Hum ale powiem ci, że XO wyglada o wiele ładniej niż ps4.

Opublikowano

Nie prawda. 

Opublikowano

season pass kupiony? xd

zawsze mozesz zrobic jak kilku botow przy okazji pierwszego dodatku, kupic wersje na nadkonsole, wziac karty a kod sprrzedac.

Opublikowano

Zbieranie kart. :obama:

Co to? Powrót do podstawówki? 

Opublikowano

season pass kupiony? xd

zawsze mozesz zrobic jak kilku botow przy okazji pierwszego dodatku, kupic wersje na nadkonsole, wziac karty a kod sprrzedac.

xD jakoś trzeba sobie radzić skoro cdp zapomniał o istnieniu xbona :kaz:

Opublikowano

pamietam, jak jeszcze Maciek pisal, ze Xbox One dla CDP jest konsola priorytetowa... :kaz:

Opublikowano

Przejmowanie się postami Maćka...

... I Twoimi :yao:

Opublikowano

w sumie jestes jednym z nielicznych, od ktorego niemal w kazdym poscie czuc wewnetrzny bol posiadania najgorszej konsoli do grania xD

Opublikowano

Niżej zawsze jest pc. :cool::lapka: 

Opublikowano

Bociarnia zaorana jak nic. Widac, ze na tego martwego magnetowida nie ma gier, to i podludki szaleja w CW. Dla mnie Naughty Dog to cos swietego, liczy sie JAKOSC a nie ILOSC. Microsyf probuje co roku ratowac sytuacje z xbox, ale jak widac lipa, bo nikt nie zamierza kupowac TASIEMCOW !

Graficznie gry wyglądają jak z 360 a jakby zostawili takiego samego dasha to byłby szczyt.

Wszystko w temacie :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.