Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Czy ktoś w ogóle pamięta jeszcze jakiegoś X cośtam? Xbąk to chyba się nazywaoo :dog:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Od razu widac, ze wyszla w koncu jakas gra na PS4 bo liczba gifow w temacie spadla do zera. Gratulacja dla Sony w koncu wydania jakiejs gry.... a zreszta zacytuje siebie...

Dzisiaj wielkie święto na PlayStation 4. W końcu Sony wydało jakąś grę na PS4... nie tylko nie jest to gierka z PS Store sprzedawana za prawie pełną cenę, nie tylko nie jest to kolejny remaster ani remake, ani nawet nie jest to kolejna kontynuacja... wróć. Nie wymagajmy od Sony za dużo. Uncharted 4. Gra która pokazuje jaką super można zrobić grę na konsoli za pieniądze które zebrało się po wydaniu remasterów swoich poprzednich gier. Gra która jest pierwszą grą na wyłączność od Sony dla której warto kupić PlayStation 4 od czasów Bloodborne z marca 2015. Gra która śmiga w 900p w trybie multiplayer i udowadnia, że grafika wcale nie jest najważniejsza. Uncharted 4 pierwsza gra na świecie która pokazuje jak ważne jest odpalanie Totemów! Absolutny majstersztyk graficzny z przepiękną estetyką wyznaczającą nowe standardy w branży, a także z rozgrywką z 2005 roku. Radujmy się! W końcu jest powód do odpalenia PS4!
Opublikowano

Ostatnio nie śledziłem specjalnie CW. To jak...klapy dostały w końcu drugą dobrą grę od początku istnienia Szrota 4 z rumuńskiego plastiku i branzlowaniu nie ma końca...

Opublikowano

Just :klapek: things

:sir:

Opublikowano

Strzelanie z kapiszonów w Uncharted nabrało nowego znaczenia

Screen z 4 rozdziału (UPS SPOILER)

NezrMuf.jpg

Opublikowano

To screen z PS3?

Opublikowano

nobody z detektorem na słowa kluczowe siedzi na całym forum 

IJO IJO 

OBRAŻAJO UNCHARTED 

c8f5d0f07eac.gif

jeszcze jedna taka manipulacja i wylatujesz z mojej friendlisty, a dobrze wiesz ile łaski okazalem przyjmując twoje zaproszenie

Opublikowano

Sprawa jest poważna. 

Opublikowano

To screen z PS3?

ależ oczywiście moc Cella jest nadal z nami.

9B926Y8.jpg

26648538370_218288a176_o.png

gz9216E.png

lfmllq.png

Jeszcze jakieś pytania, czy wstawić tekstury z Halo 5? Najsmutniejsze w tej generacji jest to, że jedyną grą wydaną na xboxa mogącą się powiedzmy, że równać z tą oprawą jest Lara, która nie jest nawet exem (imo najlepsza gra x1) :X 

Edytowane przez Starh

Opublikowano

shoty - wszystko gameplay po odpaleniu photomode, nie bawilem sie nic filtrami, szukalem fajnego ujecia, czasem oddalilem kamere albo usunalem opcja postacie z ekranu by zostalo samo otoczenie

pvY6Rw8.jpgtMfLf8v.jpg0hnCnSp.jpg8xJGyXu.jpg0XOEf7F.jpgEPXClLe.jpgZfkKIc8.jpgafl7JGm.jpgZLvJTbb.jpgWmES1qR.jpgqYydaAC.jpg3avhMPx.jpgpEIKBXT.jpgBP1bT0T.jpgckNmAgn.jpg

Opublikowano

nie oglądam, bo obawiam się spoilerów 

Opublikowano

U4 to samograj taki jak pan Jezus powiedział. Z N A K O M I T Y

Opublikowano

Gra wygląda dużo lepiej niż to co widzimy na youtube i na screenach, DUŻO LEPIEJ

Co ciekawe konsola chodzi całkiem kulturalnie cicho i po pierwszym dniu nie widać specjalnie tricków ze strony Naughty Dog tak jak to było w przypadku The Order, po prostu talent grafików i umiejętne wykorzystnie mocy konsoli

Opublikowano

Jestem w dziewiatym chapterze i nowa Lara juz dawno zostala zniszczona przed U4. O grafice juz nie wspomne bo gra wygladala jakby chodzila na dx14.

Opublikowano

ile tygodni będzie trwać to ściąganie napleta na widok każdego screena z tego kapiszona i przeczytam chociaż jakieś, rzetelne opinie i mechanice gry albo gameplayu? bo póki co widziałem tylko jeden post jakiegoś randoma

Opublikowano

jakbym kupił, to bym spełnił twoje życzenie, ale kupuję tylko dobre gierki, więc nic z tego

Opublikowano

Gra wyglada oblednie. Czyli mozna na YT przejsc skoro gameplay dalej z 2005.

O to tak jak w gearsach, forzy, halo czy destiny. 

Opublikowano

To screen z PS3?

9B926Y8.jpg

26648538370_218288a176_o.png

gz9216E.png

lfmllq.png

Jeszcze jakieś pytania, czy wstawić tekstury z Halo 5? Najsmutniejsze w tej generacji jest to, że jedyną grą wydaną na xboxa mogącą się powiedzmy, że równać z tą oprawą jest Lara, która nie jest nawet exem (imo najlepsza gra x1) :X

Jak się obruszyl bo obrażają mu gierke xdd No dawaj, wklejaj te textury z Halo 5, zaoraj bota.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

To screen z PS3?

Jak się obruszyl bo obrażają mu gierke xdd No dawaj, wklejaj te textury z Halo 5, zaoraj bota.

Nie jest tego warty aby poświęcić mu tyle czasu :dog:    Gra z resztą nie jest idealna, ale żeby te jego biadolenia były jeszcze jakoś uargumentowane.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Digital Foundry stwierdziło, że deszcz jest nawet lepszy niż ten na tankowcu z MGS 2.

Opublikowano

ile tygodni będzie trwać to ściąganie napleta na widok każdego screena z tego kapiszona i przeczytam chociaż jakieś, rzetelne opinie i mechanice gry albo gameplayu? bo póki co widziałem tylko jeden post jakiegoś randoma

No jest cacy, strzelanie w tej grze zostalo bardzo mocno dopieszczone, wspinanie sie i zabawa linka to sama przyjemnosc, a z kolei struktura gry to juz nie jest "od killrooma do killrooma" tylko faktycznie czujesz ze bierzesz udzial w przygodzie podazajac za pewnym tropem [bez szczegolow zeby nie spoilowac] i oczywiscie nie jestes jedynym ktory ow tropem podąża. Jak juz masz akcje, to nie musisz isc na jana trzymajac R2, tylko mozesz sie poskradac i z latwoscia wyeliminowac wiele miejsc po cichu. Wzieli to co najlepsze z TLoU - czyli sposob prowadzenia narracji i wsadzili do Uncharted, z mocno podrasowanym gunplayem, humorem oraz swietnymi postaciami, dodaj do tego cudowne animacje, mase szczegolow, swietny soundtrack oraz przepiekna grafike i jest Uncharted 4, przy ktorym poprzednie czesci moim zdaniem wypadaja blado.

Oczywiscie rozumiem glosy niektorych ze "ojej, ale nie ma co robic, po co mam lazic jak daun 30 minut bez strzelania i zwiedzac, szukac skarbow, poszlak czy rozwiazywac "zagadki" [wszystko to przy akompaniamencie swietnie napisanych dialogow], po co dali te wielkie tereny skoro nie sa wypchane wrogami?" - no bo po Uncharted to faktycznie ktos niekoniecznie musial sie spodziewac sposobu prowadzenia rozgrywki bardziej w stylu tlou, ale ja tam sie bawie wysmienicie.

Mam nadzieje ze pomoglem, a teraz wracam grac.

Opublikowano

klapom wrzucili ogromne puste mapy i teraz karzą jagody po krzakach zbierać, bo na przeciwników już nie starczyło ramu w tym szmelcu obesranym z kwadratowymi pomidorami

Opublikowano

No jest cacy, strzelanie w tej grze zostalo bardzo mocno dopieszczone, wspinanie sie i zabawa linka to sama przyjemnosc, a z kolei struktura gry to juz nie jest "od killrooma do killrooma" tylko faktycznie czujesz ze bierzesz udzial w przygodzie podazajac za pewnym tropem [bez szczegolow zeby nie spoilowac] i oczywiscie nie jestes jedynym ktory ow tropem podąża. Jak juz masz akcje, to nie musisz isc na jana trzymajac R2, tylko mozesz sie poskradac i z latwoscia wyeliminowac wiele miejsc po cichu. Wzieli to co najlepsze z TLoU - czyli sposob prowadzenia narracji i wsadzili do Uncharted, z mocno podrasowanym gunplayem, humorem oraz swietnymi postaciami, dodaj do tego cudowne animacje, mase szczegolow, swietny soundtrack oraz przepiekna grafike i jest Uncharted 4, przy ktorym poprzednie czesci moim zdaniem wypadaja blado.

Oczywiscie rozumiem glosy niektorych ze "ojej, ale nie ma co robic, po co mam lazic jak daun 30 minut bez strzelania i zwiedzac, szukac skarbow, poszlak czy rozwiazywac "zagadki" [wszystko to przy akompaniamencie swietnie napisanych dialogow], po co dali te wielkie tereny skoro nie sa wypchane wrogami?" - no bo po Uncharted to faktycznie ktos niekoniecznie musial sie spodziewac sposobu prowadzenia rozgrywki bardziej w stylu tlou, ale ja tam sie bawie wysmienicie.

Mam nadzieje ze pomoglem, a teraz wracam grac.

jesteś klapem, nie ufam ci

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.