Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Gra wyglada oblednie. Czyli mozna na YT przejsc skoro gameplay dalej z 2005.

O to tak jak w gearsach, forzy, halo czy destiny.

Tak, tak. Mhm.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

ile tygodni będzie trwać to ściąganie napleta na widok każdego screena z tego kapiszona i przeczytam chociaż jakieś, rzetelne opinie i mechanice gry albo gameplayu? bo póki co widziałem tylko jeden post jakiegoś randoma

No jest cacy, strzelanie w tej grze zostalo bardzo mocno dopieszczone, wspinanie sie i zabawa linka to sama przyjemnosc, a z kolei struktura gry to juz nie jest "od killrooma do killrooma" tylko faktycznie czujesz ze bierzesz udzial w przygodzie podazajac za pewnym tropem [bez szczegolow zeby nie spoilowac] i oczywiscie nie jestes jedynym ktory ow tropem podąża. Jak juz masz akcje, to nie musisz isc na jana trzymajac R2, tylko mozesz sie poskradac i z latwoscia wyeliminowac wiele miejsc po cichu. Wzieli to co najlepsze z TLoU - czyli sposob prowadzenia narracji i wsadzili do Uncharted, z mocno podrasowanym gunplayem, humorem oraz swietnymi postaciami, dodaj do tego cudowne animacje, mase szczegolow, swietny soundtrack oraz przepiekna grafike i jest Uncharted 4, przy ktorym poprzednie czesci moim zdaniem wypadaja blado.

Oczywiscie rozumiem glosy niektorych ze "ojej, ale nie ma co robic, po co mam lazic jak daun 30 minut bez strzelania i zwiedzac, szukac skarbow, poszlak czy rozwiazywac "zagadki" [wszystko to przy akompaniamencie swietnie napisanych dialogow], po co dali te wielkie tereny skoro nie sa wypchane wrogami?" - no bo po Uncharted to faktycznie ktos niekoniecznie musial sie spodziewac sposobu prowadzenia rozgrywki bardziej w stylu tlou, ale ja tam sie bawie wysmienicie.

Mam nadzieje ze pomoglem, a teraz wracam grac.

Ciesza mnie takie głosy, po dwojce mialem dosc serii przez to "od killrooma do killrooma", nawet sie zmotywowalem i wzialem za trojke wczoraj, zeby byc gotowym na czworke.
Opublikowano

shoty - wszystko gameplay po odpaleniu photomode, nie bawilem sie nic filtrami, szukalem fajnego ujecia, czasem oddalilem kamere albo usunalem opcja postacie z ekranu by zostalo samo otoczenie

pvY6Rw8.jpgtMfLf8v.jpg0hnCnSp.jpg8xJGyXu.jpg0XOEf7F.jpgEPXClLe.jpgZfkKIc8.jpgafl7JGm.jpgZLvJTbb.jpgWmES1qR.jpgqYydaAC.jpg3avhMPx.jpgpEIKBXT.jpgBP1bT0T.jpgckNmAgn.jpg

sonybociarnia na mocarzu, photomode   :dynia:  no cóż jak wstydzą się normalnych zdjęć z gry to co się dziwić, w photomode to i gt5 z ps3 potrafi wyglądać jak życie a później odpali się grę a tu:

120100618113630.jpg

czy:

Screen-Shot-2015-12-07-at-7.06.49-PM.png

Opublikowano

Fabularnie lepiej niż lara ale gameplay na razie w nowym tomb raiderze był lepszy. Mówię to po 6 rozdziałach w których trochę poskakałem (nowa linka goty ale to prawie identyko mechanika z nowego tomb raidera :D ) , chwilkę postrzelałem a tak obejrzałem ok 2 h fajnego filmu. Gra wygląda BOSKO. Najlepiej wyglądająca gra jaką widziałem i nawet jako blacharz muszę przyznać że Wiedźmin 3 na ultra czy inne gry na smoku mogą się schować.  Świetne szczególnie postacie i to że jak grasz z angielskim dubbingiem czasem masz wrażenie że to film (piękna synchronizacja dzięki mo capowi) . Gra na razie to fajny film akcji na 9+ i gra na 8+.  Podobno im dalej tym lepiej.

Mam nadzieję że pomogłem

Opublikowano

To screen z PS3?

ależ oczywiście moc Cella jest nadal z nami.

Jeszcze jakieś pytania, czy wstawić tekstury z Halo 5? Najsmutniejsze w tej generacji jest to, że jedyną grą wydaną na xboxa mogącą się powiedzmy, że równać z tą oprawą jest Lara, która nie jest nawet exem (imo najlepsza gra x1) :X

Jak się obruszyl bo obrażają mu gierke xdd No dawaj, wklejaj te textury z Halo 5, zaoraj bota.

Nie jest tego warty aby poświęcić mu tyle czasu :dog:    Gra z resztą nie jest idealna, ale żeby te jego biadolenia były jeszcze jakoś uargumentowane.

no wklejaj te tekstury 

Opublikowano

no pograłem troche w to uncharted

można zamykać temat

Opublikowano

Blatmana miałem takie same odczucia ale po dziewiątym rozdziale już wiem że U4 > Lara.

Opublikowano

no pograłem troche w to uncharted

można zamykać temat

Widzę że dzisiaj boty botów :walec:

Opublikowano

oj tam może recore da rade

xd

Opublikowano

kermit-t-frog.jpg

Kermit zmien awatar bo zielony to obecnie troche wstyd.

Opublikowano
  • Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem.

tak lepiej?

Opublikowano

Ciekawe jaką role dostaniesz w filmie Mazzeo po E3 :D

Opublikowano

blatman ?! BLATMAN?!

Blyatman? :Coolface:

@kermit

:banderas:

Opublikowano

Do listopada Kermit poleci po Xbąka  :reggie:

Opublikowano

czwarte girsy ogram na pascalu, dla jednej gry nie kupie konsoli

Opublikowano

Jest juz oficjalny komunikat knura Spencera na wybryki kermita:

KjXx87V.jpg

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

swienie? nie rozumiem

a poprawiles

dalej nie rozumiem

Edytowane przez kermit

Opublikowano

czy lepiej kupic teraz ps4, czy poczekac na neo? prosze o powazne odpowiedzi, sprawa jest powazna

Opublikowano

dotychczas kazda gierka z gatunku corridor shotter w tej generacji by wygladac nalezycie szkla na ustepstwa:

ryse - 900p, prerenderowane cutscenki, korytarzykowe lokacje

rise of tomb raider, prerenderowane efekty, zbita rozdzielczosc w cutscenkach, sredni aa

quantum break - 720p, tragiczne cienie, wiekszosc gry w pomieszczeniach

order1886 - zbicie rozdzielczosci pasami, lokacje metr na metr, brak fizyki, praktyczny brak wiekszych panoram

naughty dog zniszczylo i wysmielo konkurencje, full hd bez pasow, 30fps, genialny image quality(ani jednego zabka na ekranie), gigantyczne lokacje, realtimowe cutscenki, genialna fizyka, no brak slow po prostu

Opublikowano

30fps xDDDDD

JAK NA PSX w 94 xDDD

Opublikowano

nie kupuj rayos, xbox cie potrzebuje

Opublikowano

rayos jak w zyciu, znowu sam zostal i szybko chce zmienic oboz by miec znowu ekolegow, ma chlopak talent do romansow z trupami konsolowymi

Opublikowano

Rayos bierz przyklad z ficusia, on nigdy obozy nie zmienil.

Edytowane przez hav7n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.