Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

rayos jak w zyciu, znowu sam zostal i szybko chce zmienic oboz by miec znowu ekolegow, ma chlopak talent do romansow z trupami konsolowymi

No to Ty powinieneś go doskonale rozumieć :P

Opublikowano

ale ja nie zamierzam zmieniac zadnego obozu, ja nie jestem taka ograniczona ameba jak Ficuś i cenię sobie po prostu dobre gry, niewazne na jakiej platformie :cool: prawdziwy gracz i konseer nie ogranicza się do jednej platformy tylko czerpie ile mozna ze wszystkihc 

Opublikowano

Platforma > gry

Opublikowano

Grafika >>>>>> Platforma > Gry.

Opublikowano

niewazne na jakiej platformie :cool: prawdziwy gracz i costam costam pyerdoli

nie ten temat

Opublikowano

a, no tak przepraszam :dog:

yebac ps4, tylko xbox, beka z uncharted 3.5 i lataniem za totemami 

ficek, o jakich trupach mowisz? o vicie, na ktora lista gier do zakupu powieksza mi sie z dnia na dzien, czy wii u, ktory jeszcze mam sporo gier do kupna i ogrania? :banderas: 

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

dotychczas kazda gierka z gatunku corridor shotter w tej generacji by wygladac nalezycie szkla na ustepstwa:

ryse - 900p, prerenderowane cutscenki, korytarzykowe lokacje

rise of tomb raider, prerenderowane efekty, zbita rozdzielczosc w cutscenkach, sredni aa

quantum break - 720p, tragiczne cienie, wiekszosc gry w pomieszczeniach

order1886 - zbicie rozdzielczosci pasami, lokacje metr na metr, brak fizyki, praktyczny brak wiekszych panoram

naughty dog zniszczylo i wysmielo konkurencje, full hd bez pasow, 30fps, genialny image quality(ani jednego zabka na ekranie), gigantyczne lokacje, realtimowe cutscenki, genialna fizyka, no brak slow po prostu

Ficuś ja wszystko rozumiem. Zgadzam się nawet poza ....  Rise of tomb raider to nie "corridor shotter" :)  Rozumiem że cw ale wpierw zagraj w coś zanim się wypowiesz. Niech masorz ci powie jaki z tomb raidera korytarzyk :)

Opublikowano

gralem, nawet zapytaj sie masorza czy gralem ;)

Opublikowano

Tomb Raidery xD. Przecież to nawet podejścia do Uncharted nie ma. Trzęsie mnie na myśl o tych mdłych bohaterach i drzewkach umiejętności.

Opublikowano

Graficznie i fabularnie nie, ale są opinie, że gameplay i eksploracja świata (grobowce) lepsze w Larze.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

no ale jak może być korytarz z otwartym w połowie światem . ? to ratchet też jest korytarzem ?  Far Cry ?   Skoro grałeś to czemu porównujesz order i ryse z tomb raiderem ?   Możesz porównywać z ethanem carterem albo Somą a nie romb raiderem nowym.

Opublikowano

TR? Mocno szanuje.

Moja pierwsza gra na PSX, oryginał, kosztowało mnie to zapewne jakieś 5 miesięcy kieszonkowego

PS1_TR2.jpg

Opublikowano

Jeżeli chodzi o otwarcie uważam, że nowy TR zrobił to lepiej niż U4 i naprawdę nie ma się czego wstydzić ostatnia Lara jeżeli chodzi o grafikę, obie gry potrafią zachwycić :)

Choć nie ukrywam, że U4 ma dużo więcej tych momentów :)

Opublikowano

TR ladny byl to prawda ale jesli chodzi o historie, wczute i postacie to nawet nie ma co porównywac

Opublikowano

Potwierdzam, story w nowym U trzyma za mordę cały czas :)

Opublikowano

Jestem w 10 chapterze U4 i póki co nowy Tomb > Uncharted 4 jeżeli chodzi o gameplay, bez dwóch zdań. No średnio mi się chce przechodzić tą grę. Lepsza graficzka i ciekawie prowadzona historia trzymają mnie przy tym tytule. Zobaczymy co dalej. 

Opublikowano

Losowa postac z nowego TR:

j3GFlps.png

W nastepnej czesci niech wytna wszystkie postacie i "fabule" i wrzuca za to jeden wiecej grobowiec do pozwiedzania

Opublikowano

dupa lary i grobowce reszty w TR moglo by nie być

Opublikowano

Jestem w 10 chapterze U4 i póki co nowy Tomb > Uncharted 4 jeżeli chodzi o gameplay, bez dwóch zdań. No średnio mi się chce przechodzić tą grę. Lepsza graficzka i ciekawie prowadzona historia trzymają mnie przy tym tytule. Zobaczymy co dalej.

Czyli fałszywy Mesjasz. Grafika może i jest, więc Klapy są w siódmym niebie, ale dla normalnego gracza nie ma tam nic wartego tej panującej obecnie wścieklizny. :gayos:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Naprawde traktujesz opinie Ins-a jako wyznacznik czegokolwiek?

Opublikowano

Dwoch kolesi co gralo w TR i U4 zgodnie pisza ze gameplay lepszy w TR, wiec moze cos w tym jest, no ale fanek o tym przekonasz sie dopiero w grudniu

Opublikowano

Ja tez gralem w TR i U4 i nie widze zbytnio roznic gamepleyowych skoro w obu grach masz wybor albo leciec na rambo albo sie skradac. Jestem nawet w stanie powiedziec ze w Uncharted wychodzi to lepiej bo mamy wiekszy pole do popisu jezeli chodzi o wspinaczke i skakanie po skalach.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Czyli więcej Waszego ukochanego press x to Jason. :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.