Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Oj czepiacie się . U4 super i tomb raider super. Jednemu podejdzie lepiej to a drugiemu tamto. W dwóch rzeczach musimy się tylko zgadzać. Grafika i fabuła lepsza w U4. A co do mechaniki etc każdy może mieć swoje preferencje :)

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Za kazdym razem mnie to niszczy xD I jeszcze ta muzyka ktora przygrywala w trakcie

Opublikowano

amsterdam mowil to samo

Opublikowano

To ten co rukał roboty? XD

Opublikowano

Spoiler z samego początku sześcioletniej gry :oh_you:

HA PRZYZNAŁ SIĘ  Nelson_Ha-Ha.jpg

zginiesz marnie

Opublikowano

Mam nadzieje ze latajace swego czasu spoilery z HR powstrzymaly czesc ludzi przed zagraniem w tego crapa

Edytowane przez teddy

Opublikowano

Powstrzymały.

Rayos odwal się od Czappiego.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

jak ta dupa peka, boty od rana modla sie by znalezc w temacie u4 jakakolwiek srednia opinie, zaraz z erekcja leca do cw, ze jednak nie mesjasz, nagle lara goty bo ma wiecej skryptow czyli tego za co tak boty hejtowaly serie u4, jeszcze czerstwiaki w typie blantmana aka staram sie byc obiektywny probuja jakis dywagacji w cw, jak ja wami gardze

Opublikowano

Swego czasu, jeszcze przed zakupem PS3, kumpel groził mi zdradzeniem kim jest Origami Killer. Strach było wyjść na piwo.

Opublikowano

mi znajomy zaspoilerował to w trakcie gry, odechciało mi się grać po tym :/ 

Opublikowano

jak ta dupa peka, boty od rana modla sie by znalezc w temacie u4 jakakolwiek srednia opinie, zaraz z erekcja leca do cw, ze jednak nie mesjasz, nagle lara goty bo ma wiecej skryptow czyli tego za co tak boty hejtowaly serie u4, jeszcze czerstwiaki w typie blantmana aka staram sie byc obiektywny probuja jakis dywagacji w cw, jak ja wami gardze

Nawet do kapiszonow sie juz przyczepic nie moga xD. ND wszytskie argumenty im zabralo.

Jak jeszcze sobie przypomne jak betony jarajace sie nowym Tomb Raiderem pisali, ze kapiszony 4 "w ogole ich nie interesuja", albo wypociny Dona, ze zadna czesc nigdy nie stala przy Larze, bo "te gry dzieli przepasc"

:dynia:

Edytowane przez easye

Opublikowano

Najzabawniejszy przypadek spoilera, akurat w przypadku VII epizodu Star Wars, widziałem podczas ostatniego sylwestra, gdy w grupce znajomych podjęliśmy temat najnowszych Gwiezdnych Wojen - jeden kolega jeszcze wtedy nie widział, a drugi do niego coś w stylu:

!!DANGER DANGER SPOILER Z OSTATNIEJ CZĘŚCI STAR WARS!!

No to musisz obejrzeć, najlepsza scena jak Han Solo ginie.

Płakałem ze śmiechu :P

Opublikowano

Chwalisz się czy żalisz, że twoi koledzy to idioci? 

Edytowane przez suteq

Opublikowano

Suteq kupił plejstejszyn i od razu jaki zgryźliwy :)

Opublikowano

Nawet do kapiszonow sie juz przyczepic nie moga xD. ND wszytskie argumenty im zabralo.

Jak jeszcze sobie przypomne jak betony jarajace sie nowym Tomb Raiderrem pisali, ze kapiszony 4 "w ogole ich nie interesuja", albo wypociny Dona, ze zadna czesc nigdy nie stala przy Tomb Raiderze, bo "te gry dzieli przepasc"

Norma. Gram teraz w Castlevanie LoS i wśród botów nie było wrażeń bez wspomnienia o tym, że GoW killer. A prawda jest, że ta produkcja nawet nie stała przy Chains of Olympus, a co dopiero przy dużej trylogii. :kaz: 

Opublikowano

No właśnie chyba nie kupił. :kaz:

Opublikowano

Wiadomo, najlepsze tytuly w swoich gatunkach to exy sony

Opublikowano

Widzę, że isis znowu się coś do mnie pucuje XD Człowiek kompleks. Taki tytuł powinien mieć :P

Opublikowano

Wiadomo, najlepsze tytuly w swoich gatunkach to exy sony

"Czysta brudna prawda"

Opublikowano

No właśnie chyba nie kupił. :kaz:

No jak widać czytanie ze zrozumieniem u niektórych kuleje. :kaz: 

Opublikowano

Pozostaje tylko napisać...

NAWET MI ICH NIE ŻAL :kaz:

Jak jeszcze sobie przypomne jak betony jarajace sie nowym Tomb Raiderem pisali, ze kapiszony 4 "w ogole ich nie interesuja", albo wypociny Dona, ze zadna czesc nigdy nie stala przy Larze, bo "te gry dzieli przepasc"

:rotfl::pawel::rotfl:

Pewnie mu chodziło o taką samą przepaść jak między eksami na PS4, a "eksami" na taczera. Różnica jest taka, że na tej pierwszej są, a na tej drugiej jak coś wyjdzie to do ogrania na laptopie na 7h w 720p ze średnią 77%. Co za zwierzęcenie xDDDDDDDD

Opublikowano

mi tam troche żal zielonych braci którym nie dane jest zaznać boskości drejka

no nic klapek nie mają to pewnie kiedyś ograją

Opublikowano

jeszcze czerstwiaki w typie blantmana aka staram sie byc obiektywny probuja jakis dywagacji w cw, jak ja wami gardze

a gdzie ja coś napisałem że mi się nie podoba ? Przecież grafika kozak i fabuła też spoko :)  Czego ty chcesz gram i oceniam coś jak mi się podoba ale nigdzie u4 nie oczerniałem . 

Za dużo cw na jeden dzień:)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.