Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No jak nie walisz peanow do u4 to znaczy ze hejtujesz przeciez

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

blatman i to jego hejtowanie natana, az mnie telepie, musze sie przejsc po pokoju

Opublikowano

jak ta dupa peka, boty od rana modla sie by znalezc w temacie u4 jakakolwiek srednia opinie, zaraz z erekcja leca do cw, ze jednak nie mesjasz, nagle lara goty bo ma wiecej skryptow czyli tego za co tak boty hejtowaly serie u4, jeszcze czerstwiaki w typie blantmana aka staram sie byc obiektywny probuja jakis dywagacji w cw, jak ja wami gardze

FORUMOWA POLICJA DS OBRAŻANIA FILMU OD NAUGHTY DOG W SKŁADZIE

FICUŚ 

NOBODY 

WYKONUJECIE ŚWIETNĄ ROBOTE CHŁOPAKI 

13151884_228277444214369_469276100079401

Opublikowano

Niech ktos cos zlego o jakiejs gierce od platinium napisze to zobaczymy zimna krew marchewy

Opublikowano

Bayonetta. Dwa razy podchodziłem i za każdym razem ziewałem po dwóch misjach. Naciągane 6/10 dla stulejarzy.

Opublikowano

Jeszcze jedna taka slaba gre mieli z tym pedalem bez jajec na licencji gierki od przereklamowanego japonca z przerostem ego

Opublikowano

Bayonetta. Dwa razy podchodziłem i za każdym razem ziewałem po dwóch misjach. Naciągane 6/10 dla stulejarzy.

To i tak jesteś hojny. :lapka: 

Opublikowano

Platinum skończyło się zanim na dobre się zaczęło, czyli na Okemi. :gayos:

Opublikowano

Najlepsze gry Platynowych były w czasach Capcomu - God Hand, Okami, teraz nawet nie zbliżyli się poziomem do tych gier. :(

Opublikowano

moze te chinskie gierki byly by fajne gdyby nie byly tak poyebane

Opublikowano

Platinum rzuca perły przed wieprze

Opublikowano

Czuję w moczu, że Scalebound też będzie średnie.

Opublikowano

Najlepsze gry Platynowych były w czasach Capcomu - God Hand, Okami, teraz nawet nie zbliżyli się poziomem do tych gier. :(

Myślę, że Bayo 1&2 oraz Rising wciąga dupom God Handa. A Okami to ich master piece to fakt.

Opublikowano

uncharted 4 > second son > bayo 2 > okemi > rising > god hand

Opublikowano

Myślę, że Bayo 1&2 oraz Rising wciąga dupom God Handa. A Okami to ich master piece to fakt.

W B2 nie grałem, ale God Hand to jest :banderas: i inne gry w które grałem od PG nie dorównują nic a nic przygodom Gene'a. Jeśli mógłbym zasponsorować kontynuacje jednej, jakiejkolwiek gry to byłby to właśnie ten tytuł. 

ghsfly9.gif

Opublikowano

Ty się nie znasz. Dla ciebie god of war to fajna gra xD

Opublikowano

Rising :fsg:

Chociaż do skończenia w 5 godzin.

To akurat plus tej gry bo latac dłużej po tych szaroburych lokacjach nie dałoby rady.

Ty się nie znasz. Dla ciebie god of war to fajna gra xD

:fsg: 

Opublikowano

Okami wciąga dupom całe dwie następne generacje konsol, które wyszły po jej premierze. :reggie:

Opublikowano

Okami wciąga dupom całe dwie następne generacje konsol, które wyszły po jej premierze. :reggie:

Jak się gra tylko na Xboxie, to nie może być inaczej. Halo, Girsy, Forza, Halo, girsy... :yao:

Opublikowano

God Hand swego czasu byl nieziemsko przyjemny, dzisiaj sie juz troche postarzala mechanika, ale kiedys giereczka robila mocno.

gtfo.gif

@XM

Masz Wii U i jeszcze B2 nie ograles? :[

Opublikowano

God Hand swego czasu byl nieziemsko przyjemny, dzisiaj sie juz troche postarzala mechanika, ale kiedys giereczka robila mocno.

gtfo.gif

@XM

Masz Wii U i jeszcze B2 nie ograles? :[

Nie mam procontrollera, a na padlecie nie będe przecież grał, jak jakiś plebsior, w slashera. Ale oczywiscie już prawie pół roku B2 i B1 leżą na półęczce :cool:

A co do mechaniki to się nie zgodze bo systemowo to tej grze nawet Ninja Gaiden może czyscic buty. Szkoda, że gatunek w srodowisku 3D nie istnieje. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.