Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Okami wciąga dupom całe dwie następne generacje konsol, które wyszły po jej premierze. :reggie:

Okemi gra fajna, ale nudna. Zmuszałem się do przejścia na PS2, Wii i sztuka ta udała się dopiero w wersji HD z plusa. Już zapomniałem co było na końcu.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Moje B2 czeka od prawie roku na ogranie :dunno:

tak sie konczy kupowanie gierek bo forumek hajpuje, bo modne, bo nintendo zamiast kupic to co sie samemu chce pograć

Opublikowano

Ten god hand troche przypomina motyw z pokemonów "Zespół R znowu błysnął"

Opublikowano

Okami wciąga dupom całe dwie następne generacje konsol, które wyszły po jej premierze. :reggie:

Okemi gra fajna, ale nudna. Zmuszałem się do przejścia na PS2, Wii i sztuka ta udała się dopiero w wersji HD z plusa. Już zapomniałem co było na końcu.

Pewnie suka wykopała wszystkie rzodkiewki. 

Opublikowano

To czy ktoś szanuje czy też nie Okami oddziela prawdziwych graczy, ceniących głębię i sztukę w grach od zwykłych Januszy z którymi dyskusja na temat takich perełek nie ma sensu.

Opublikowano

jaki tu spokoj....chyba jakas dobra gierka wyszla :P przy ds3 tez byla cisza na cw :D

Edytowane przez Szymek_PL_

Opublikowano

Okemi :fsg: Przecież to już nie gierka wideo a sztuka :banderas:

Opublikowano

no 7 godzin ciszy faktycznie było

daj klapom jeszcze z max 5 na pozbieranie wszystkich jagód i borówek i zaraz będzie jazgot w pchlim targu i CW

Opublikowano

wstajesz rano, pijesz w pracy kawe myśląc ale se wieczorem pocisne na plejce a tu kolejny hit - figaro zbanowany :banderas:

odkad kupilem ps4, pasmo sukcesów

Opublikowano

Wut. Co sie stalo?

Opublikowano

właśnie! czemu dopiero teraz?

Opublikowano

lepiej pozno niz wcale. 

gorszy od gayosa byl

Opublikowano

Za po poleciał Król Żebraków i Stulejarzy?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Przecież w tym statusie nic nie było., chyba że jakiś inny się pojawił na chwile?

Opublikowano

Oj tam oj tam nic nie bylo. Liczy się efekt :banderas:

Opublikowano

wstajesz rano, pijesz w pracy kawe myśląc ale se wieczorem pocisne na plejce a tu kolejny hit - figaro zbanowany :banderas:

odkad kupilem ps4, pasmo sukcesów

Jakim nieogarem trzeba byc zeby ciagle bany lapac.

Opublikowano

Mam nadzieję, że tym razem nikt nie wpadnie na genialny pomysł, by mu zdjąć tego bana.

Opublikowano

Zawsze mozesz sie za nim wstawić :dynia:

Opublikowano

a kto sie za niego wstawil ostatnio? 

Opublikowano

Też powinien polecieć :kaz:

Opublikowano

I to banik na miesiąc przed e3 exxxxxajjjjt

Opublikowano

rok temu chyba tez jakos na e3 dostal bana

Opublikowano

Zaczyna się nam robić mała tradycja w takim razie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.