Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

assassine chyba sie ostatnio za niego wstawila.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Napiszcie w spojlerze co było w tym jego statusie. W(pipi)ia mnie ciągłe czepianie się Figariusza, tym razem ja się za niego wstawię.

Opublikowano

Nie wstawisz się, bo ja się wstawię. Oddajcie FIGARO

Opublikowano

Spoko, to ja się później wstawię za Ciebie.

Opublikowano

Na szczęście te amnestie chyba na koniec roku dopiero

Opublikowano

assassine chyba sie ostatnio za niego wstawila.

za mnie sie wstawila

Opublikowano

Ale mam nadzieje ze blubi nie polecial?

Opublikowano

przeciez gayos wstawil sie za figara i wrecz blagal, ze jak poleci figaro to on razem z nim poleci - tak bylo, mam nawet posty na dowod ;)

Opublikowano

Ale mam nadzieje ze blubi nie polecial?

Poleciałby jakby Figaro przeskrobał coś przez pierwszy miesiąc, potem już normalnie odpowiada sam za swoje "grzechy".

Opublikowano

przeciez gayos wstawil sie za figara i wrecz blagal, ze jak poleci figaro to on razem z nim poleci - tak bylo, mam nawet posty na dowod ;)

lol, masz majaki od nadmiaru wungla w powietrzu 

Opublikowano

potwierdzam pamietam jak dzis ze rajos mowil cos takiego

"jak figaro poleci zabierzcie tez mnie, bez niego moje zycie na tym padole nie ma dluzej sensu"

czy coś w ten deseń

Opublikowano

tak bylo kermit, ciesze sie ze pamietasz, nawet trafiles z cytatem

jak figaro poleci zabierzcie tez mnie, bez niego moje zycie na tym padole nie ma dluzej sensu

Opublikowano

2/10

za chęci i bycie klapkiem, co z powodu braku mózgu daje dodatkowe +1 do oceny ;) byloby 3/10 jakbys usunal odnosnik do oryginalnego posta :D

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Napiszcie w spojlerze co było w tym jego statusie. W(pipi)ia mnie ciągłe czepianie się Figariusza, tym razem ja się za niego wstawię.

Nie wstawisz się, bo ja się wstawię. Oddajcie FIGARO

Ej ale Figaro byl spoko. Przywroccie go

Jak można chceć powrotu tej stulejki? Macie Wy godność człowieka i gracie w gry w ogóle?

Edytowane przez Hum

Opublikowano

No ale dowiem sie za co polecial? Spoilera jakiegos nie zapodal, az tak glupi to nie jest.

Opublikowano

zacytował tokara i kwadrat nie lubi figaro to mu dał bana 

Opublikowano

No ale dowiem sie za co polecial? Spoilera jakiegos nie zapodal, az tak glupi to nie jest.

Chyba za status o x-menach, chamski, ale śmieszny. Porównał 4 użytkowników forum do x-menów, z tym że oni nie mają super mocy, tylko coś innego, za co Figaro poleciał.

Edytowane przez YETI

Opublikowano

On tylko cytował. Kudosy należą się łódzkiemu g3-manowi

Opublikowano

To byl cytat lol.

Co ta moderacja, widac ze chcieli sie go wczesniej pozbyc ale nie mieli powodu.

Rozi generalnie dobrze podsumowal w wkp.

Opublikowano

Square go wyje.bał, pewnie za ostatni post Figaro w jego kierunku.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.