Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jak byśmy się chcieli go pozbyć to było by to tak na oko jakieś pół roku temu. Powodów dał aż nadto.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Ale serio poleciał za cytat innego użytkownika? Jeżeli tak, to nie uważacie, że mało to sprawiedliwe?

Opublikowano

ale czego wam brakuje? opinii, że dobre gierki sprzed 10 lat jak bioshock są dobre czy przeklejanych postów z neogafa?

Opublikowano

ale czego wam brakuje? opinii, że dobre gierki sprzed 10 lat jak bioshock są dobre czy przeklejanych postów z neogafa?

Tak, bo właśnie takie indywiduum są potrzebne na tym forum. Figaro zarzekał się, ze będzie grał w DOOMa na premierę, i komu teraz wrzucisz, że zagra za 10 lat?

Opublikowano

Mendrkowi

Opublikowano

Nie no mi to zwisa tak naprawde, ale koles caly czas latal na granicy bana, byl banowany i wracal, dostawal blokady i po powrocie od razu sapie do moda. No nie jest to najrozwazniejsze zachowanie

Opublikowano

Ale serio poleciał za cytat innego użytkownika? Jeżeli tak, to nie uważacie, że mało to sprawiedliwe?

Jak ktos z wkp wynosi na glowna czesc forum teksty o niedo(pipi)aniu mozgowym czterech userow to raczej powinien sie zastanowic zanim kliknie "aktualizuj". A juz na pewno ktos kto od czasu unabana dostal 4, slownie CZTERY ostrzezenia, czyli notabene 4 sytuacje kiedy spokojnie mogl poleciec, ale mu popuszczalismy jeszcze - no do (pipi)a ile mozna?

Opublikowano

ale tez czasem przesada, warn na 16 dni za gifa z gry? srsly?

Opublikowano

Bansai - daj spokój oni nie znają jego i naszej sytuacji :teehee:

Opublikowano

Jak ktos z wkp wynosi na glowna czesc forum teksty o niedo(pipi)aniu mozgowym czterech userow to raczej powinien sie zastanowic zanim kliknie "aktualizuj". A juz na pewno ktos kto od czasu unabana dostal 4, slownie CZTERY ostrzezenia, czyli notabene 4 sytuacje kiedy spokojnie mogl poleciec, ale mu popuszczalismy jeszcze - no do (pipi)a ile mozna?

jaki tępak xd

Opublikowano

bedzie mial wiecej czasu dla swoich króliczków

Opublikowano

Kur.wa, musiałeś przypominać? :frog:

Opublikowano

Bansai - daj spokój oni nie znają jego i naszej sytuacji :teehee:

ale tez czasem przesada, warn na 16 dni za gifa z gry? srsly?

Hmmm? 

Opublikowano

Kup PS4 to zrozumiesz.

Opublikowano

w sensie gif ładował sie na ps4 za długo i spowodował crash przeglądarki?

Opublikowano

Tak w ogóle, to nie powinno być żadnych warnów za wklejanie gifów z PS4, z innych konsol to rozumiem, nikt nie chce się zrzygać, ale PS4? Dziwna ta moderacja.

Opublikowano

Beka z typów co płaczą po Gifaro XD

Opublikowano

Ale to byl spoiler z UNCHARTED czaisz typie?! Ban z miejsca byc powinien

Opublikowano

Square go wyje.bał, pewnie za ostatni post Figaro w jego kierunku.

Square a może skur... też już na mnie poluje od dłuższego czasu. Moderacja tego forum sama nie przestrzega regulaminu przykładajac rękę do postów dwóch z(pipi)usow (każdy wie o kogo chodzi), które są po prostu załosne i całej tej wojence poświęconej wojnie o minusy.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

Dzisiaj żeby dostać warna (wpisanego) na tym forum, to trzeba się naprawdę postarać. Od czasów niesławnej moderki Colina :reggie: , nie dostałem żadnego, a Gifarus w ciągu ostatniego roku chyba dwa razy był banowany, więc ile tych warnów musiał zbierać :P

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

taki jerome czy mroku maja na tyle skilla zeby nie podpasc moderce to najlepiej swiadczy o ogarnianięciu figaro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.