Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Przywroccie na chwile stone i grigoriego jako modow to obecna moderacje na rekach beda nosic

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Test na ogarnięcie:

Square go wyje.bał, pewnie za ostatni post Figaro w jego kierunku.

Square a może skur... też już na mnie poluje od dłuższego czasu. Moderacja tego forum sama nie przestrzega regulaminu przykładajac rękę do postów dwóch z(pipi)usow (każdy wie o kogo chodzi), które są po prostu załosne i całej tej wojence poświęconej wojnie o minusy.

Możesz napisać o kogo chodzi bo nie wiem czy dobrze kombinuję.

Trollface.png

Opublikowano

No i niech przyroda i karzą każdego równo, a nie że teraz jest kółeczko wzajemnej adoracji, które może robić wszystko, a niektórzy po jednym wyskoku dostają hammera.

Nie mówiąc, że w pewnych działach jest przyzwolenie na pierdoły, a w innych nie. To albo jest obowiązywany wszędzie albo wywalcie ten regulami jeżeli go nie przestrzegacie.

Edytowane przez Starh

Opublikowano

moje marzenie sie spelnilo

Jak duży miałeś w tym udział? :P

Opublikowano

Przywroccie na chwile stone i grigoriego jako modow to obecna moderacje na rekach beda nosic

przez tych dwoch polecialem, dobrze ze jednemu pekla dupa i dal sie zbanowac a drugi chyba zniknal

Opublikowano

Grigori chyba sam zniknal a stona polecial po akcji jak zbanowal z pol wkp. Nie pamietam o co poszlo ale wiem ze ludzie sobie gibsona z bravehearta na avatary ustawiali xD

Opublikowano

Jak można w ogóle dostać bana na forum o grach dla dzieci?

bardzo prosto, wystarczy do szena napisać guntanamo lub guantanamera z 5 razy  

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

Grigori dobry był. Jeżeli chodzi o zamiłowanie do plejstejszyn to było chyba takie pośrednie stadium między Ficusiem a Mendrkiem ;)

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dobre bardzo dobre aż bym ci dał plusika,cw wolne od klapów na kilka tygodni XD

Opublikowano

:D od razu będzie widać kto mocno szanuje a kto pod publiczkę na kolanach do częstochowy bo co sąsiedzi powiedzą

Opublikowano

Dobry zart z tym CW.

Botki chwytaja sie kazdej mozliwosci w obliczu premiery mesjasza

U4 - jakie to jest (pipi)a dobre !!

Opublikowano

Xbox fajna marka.

Opublikowano

Zdejmijcie to chuyowe hasło, przez tapatalka nie da się wejść. :frog:

E: jedynak da się. Może zostać.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Czuję dumę, tylko XBOX

Edytowane przez kubson

Opublikowano

(pipi)ac Xboxa, nie tak mocno jak PC, ale (pipi)ac.

hasla nie wpisywalem, dalem copy paste ze statusu :kaz:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.