Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

tylkoxboxspencerkrolem

Opublikowano

na ps4 kozak gierki a na xboxie haslo do cw, kazdy zadowolony

Opublikowano

Ale coś jest na rzeczy, bo przy jakieś większej premierze, czy tam wydarzeniu związanym z plejstejszyn, to botom pęka dupa i odchodzą cyrki z zamykaniem cw na weekend, zakładanie haseł itp.

Opublikowano

ta konsolowa wojna i tak sensu nie ma od jakiegoś roku. na sony wychodzą eksy na 86, 92 i 94 nad którymi nawet boty się spuszczają, na xzłoma wychodzą same multiplatformy, a nintendo gardzą nawet nintendozboczki

zamknąć to dziadostwo wpisdu

Edytowane przez Yakubu

Opublikowano

Zaraz ktoś skomentuje twój post  i wojenka zacznie się od nowa, także CW mam sens, każde dziecko ma prawo do zabawy w  piaskownicy, w której i tak sra kot sąsiada.

Dlaczego forum samo zamienia literki miejscami w CW? Na pewno jakiś hakier  grzebał.

No i znowu  :dynia:

Edytowane przez Andreal

Opublikowano

ta konsolowa wojna i tak sensu nie ma od jakiegoś roku. na sony wychodzą eksy na 86, 92 i 94 nad którymi nawet boty się spuszczają, na xzłoma wychodzą same multiplatformy, a nintendo gardzą nawet nintendozboczki

zamknąć to dziadostwo wpisdu

potwierdzam, można zamykać

Opublikowano

Plebstation dostało jedną dobrą gierkę i klapom wydaje się, że już wygrały wojnę.

Opublikowano

posmialismy sie, hasla rozdane, wojna wygrana, a teraz moze ktos wreszcie na serio napisac po jakiego grzyba topic na haslo?

Opublikowano

posmialismy sie, hasla rozdane, wojna wygrana, a teraz moze ktos wreszcie na serio napisac po jakiego grzyba topic na haslo?

no musiales napisac ze spencer król wiec przegrales wojne i xbox wygrał 

Opublikowano

Plebstation dostało jedną dobrą gierkę i klapom wydaje się, że już wygrały wojnę.

A jaka podjarke maja. Ale czy im sie dziwisz... w koncu od premiery PS4 mogli w cos lepszego niz Knack pograc!

Opublikowano

jest tam co ciekawego na tego xboxa poza FM? 

gejlo? kwantum broke? suseł overdrive? symulacja pudziana niedługo wychodzi, dostaniecie po raz czwarty to samo tylko ze w (troche) lepszej oprawie.

aż żal mi jest być was żal

poza tym, zeby być fanem gejlo, to najpierw trzeba mieć stwardnienie rozsiane. 

zalew giereczek ze średnimi 70 na metakritik, czy raz na jakiś czas a porządnie? xbox to taki troche ciucholand.

Edytowane przez Andżej

Opublikowano

Co to za random, ten Raptor? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.