Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Raptor dobrze ora klapy, daje 8 Salwadorow na 10.

Opublikowano

dostaniecie po raz czwarty to samo tylko ze w (troche) lepszej oprawie.

No ale przecież ładne to uncharted 4 więc o co ci chodzi?

Opublikowano

Uncharted 4 spala japoński szit xD

Wlasnie ostatnio probowalem sobie przypomniec, ktory beton jaral sie nowa Lara, piszac, ze Uncharted go "W OGOLE NIE INTERESUJE"

czesc Copper !  :cool:  :czesc:

Opublikowano

A widzisz U4 na moim gamercardzie? :dynia:

Dla easyego cisniecie beki to zainteresowanie, pewnie rodzice tez okazywali mu zainteresowanie w ten sposob :reggie:

Opublikowano

isis nie odróżnia cw od rzeczywistosci :reggie:

Opublikowano

oczywsice ze odroznia, po prostu beka z biedy jednoplatformowcow, ktorzy 100 razy musza napisac ten sam post "o kapiszonach", bo moze wtedy bedzie im mniej przykro, ze nie zagraja xD

Opublikowano

isis ja gram moge pisać, że kapiszony?

oczywsice ze odroznia, po prostu beka z biedy jednoplatformowcow, ktorzy 100 razy musza napisac ten sam post "o kapiszonach", bo moze wtedy bedzie im mniej przykro, ze nie zagraja xD

zresztą z tego co wiem to koper ma zarówno ps4 jaki xo więc weź lepiej tabletki ziomek

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

isis ja gram moge pisać, że kapiszony?

klamiesz!111 zaraz usune cie ze znajomych na psn!!1

Opublikowano

Jak nisko trzeba upaść by zmieniać obóz dla kapiszonów. Nawet mi Was nie żal. :yao:

Opublikowano

Jak nisko trzeba upaść by zmieniać obóz dla kapiszonów. Nawet mi Was nie żal. :yao:

LECE GRAĆ W KALIMBE

Opublikowano

ponoć nowe stoły do pinballa dają radę

Opublikowano

Easye, ale Ty wiesz ze mam ps4, nie?

:reggie:

Przykro mi bardzo, ze zostaja mi w kieszeni ponad 2 stowki, bo po U3 rzygam ta seria :lapka:

Opublikowano

ja sr.am uncharted

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

To musi boleć.

Opublikowano

słowo miesiąca lore czy uncharted

glosujmy

Opublikowano

Siedze od wczoraj z tym hasłem do CW i w końcu złamałem, po 82 próbach wkońcu wpuściło mnie bez hasła.

Niezly hacker co, prawie jak w watch dogsach  :lapka:

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

To nowe Uncharted niby OK, ale jakoś po przednie lepiej robiły :/

Opublikowano

Chorągiew roku kermit czy hav7n?

Głosujemy.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

a to mi  sie cos nie zgadzało  w tym przybytku bozym ze ten haven ma ps4, pamietam ze to był jeden z najwiekszych  betonów microsoftu.

Opublikowano

ta konsolowa wojna i tak sensu nie ma od jakiegoś roku. na sony wychodzą eksy na 86, 92 i 94 nad którymi nawet boty się spuszczają, na xzłoma wychodzą same multiplatformy, a nintendo gardzą nawet nintendozboczki

No popatrz, boty ogrywają najlepsze gierki na obie platformy i umieją docenić co dobre, a twarde klapy nadal czekają na Gran Turismo ogrywając Drivecluba od dwóch lat, zamiast pojeździć w Forzie albo spędzić trochę czasu na multi z GOTY gyrosami.

Opublikowano

A mogłem szukać Kalimby na japońskim storze :frog:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

ta konsolowa wojna i tak sensu nie ma od jakiegoś roku. na sony wychodzą eksy na 86, 92 i 94 nad którymi nawet boty się spuszczają, na xzłoma wychodzą same multiplatformy, a nintendo gardzą nawet nintendozboczki

No popatrz, boty ogrywają najlepsze gierki na obie platformy i umieją docenić co dobre, a twarde klapy nadal czekają na Gran Turismo ogrywając Drivecluba od dwóch lat, zamiast pojeździć w Forzie albo spędzić trochę czasu na multi z GOTY gyrosami.

deska klozetowa to wbrew waszym pozorom, nie jest platforma do gier.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.