Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Nic już mnie w tym niszczatorze nie zdziwi.

Chociaż pewnie zdziwi.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Właśnie dlatego olewam wszystkie recenzje i inne 95 na MC(MGSV). Swoją drogą, recenzent gier raczej powinien umieć w nie grać.

Niektorym portalom ufam z recenzjami, no ale polygon po raz kolejny dal popis jakich goty recenzentow maja. Ostatnio w Preview dodatku do Wieska poswiecili tez dosc spory akapit w artykule na opis reprezentacji kobiet xD

Opublikowano

było ostatnio głośno o walce trailerów BF1 i Infinite Warfare, teraz zobaczmy jak to jest w przypadku Gears of War 4 vs Uncharted 4

pierwszy trailer GoW4 - 15 mln

https://www.youtube.com/watch?v=o3f8VgQ_dqk

pierwszy trailer Uncharted 4 - 9mln

widać która gra ma większy rozgłos :xboss:

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Tylko, że ten ma miesiąc, a U4 dwa lata.

Opublikowano

Lubie Uncharted ale Girsy to zwyczajnie lepsze gry, więc wynik porównania wyświetleń na portalu YouTube mnie nie dziwi 

Opublikowano

czolowy jaka desperacja xDDDD piekny rozglos pekniecia dupy

Opublikowano

już jest i jednoplatformowy stulejarz, w amoku szuka postów krytykujących kapiszona xD jedyne co u mnie teraz pęka to łby demonów w Doomie. Ja tylko pokazałem która gra ma więcej wyświetleń, stulejo.

Opublikowano

I tak gow sprzeda sie slabiej niz u4

Opublikowano

I tak gow sprzeda sie slabiej niz u4

to nie podlega dyskusji 

Uncharted ze swoją niezobowiązującą przygodą, radosnym klimatem i ogólnie pojęta płytkością  ma znacznie szerszy target niż Tryby wojny, które co widać na trailerze stawiają na dojrzałą i mroczną historie podejmującą trudny temat relacji ojca i syna, dotychczas nietkniętą w grach wideo. To sprawia, że girsy wybiorą ludzie dojrzali, pragnący od gier czegoś więcej niż kapiszonów. Poza tym nie należy zapominać że konsol Playstation 4 jest na świecie ponad trzykrotnie więcej

Opublikowano

Jak GoW doczłapie do 8, to będzie sukces. Jednak Epic to już nie ta liga co ND, i pozycja GOTY dla 93MCharted jest w tym roku raczej niezagrożona ;)

Opublikowano

Epic nie robi Gears of War 4 Mendrek

Opublikowano

A to nie mamy o czym gadać. Jak doczłapie do 7, to będzie sukces.

Opublikowano

Jeszcze tak apropos banana dla Stulejaro. Śpieszmy się obśmiewać klapy, tak szybko odchodzą...

Opublikowano

zakład o konto?

Opublikowano

Nie, bo zawsze mogą odnieść sukces. O ile poradzą sobie z kodem seciowym, i oprą się wydawcy który będzie chciał zaimplementować gwałt na portfelach konsumentów.

Mała szansa jest, ale zawsze to coś ;)

Opublikowano

zakład o konto?

Zakład z klapami? Casus YETI jeszcze Cie niczego nie nauczyl? :yao:  A Mendrek jak to Mendrek...albo sie jeszcze nie obudzil,albo za duzo stuffu, albo wręcz przeciwnie...nie wzial jeszcze tabletek...

Opublikowano

Beta multi była i działało spoko, do tego wszystkie mapy za free w rotacji :fsg: A w Coalition pewnie siedziu połowa ludzi z Epicka na czele z panem Fergusonem który był z marka od początku więc myślę że będzie więcej niż 7.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

No właśnie, patrząc po becie, w multi będzie dobrze. Jeśli pół roku przed premierą wszyscy grali w niedorobioną wersję, w większości byli bardzo zadowoleni i narzekali jedynie na pierdoły, to trudno spodziewać się wtopy w październiku.

Edytowane przez Mustang

Opublikowano

gadanie o tej becie co to nie miala grafiki?

Opublikowano

Porozmawiajmy o multiplayerze uncharted 3.5.

Opublikowano

Ktory chodzi w 900p xD jak wy możecie grać w taka sr,ake rozpaćkaną ??

Opublikowano

Kubson widzę się nie wyspał albo wczoraj ostro popił, przecież multi GoW 4 chodzi 1080p 60 fps :cool: 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.