Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

i tak piszesz lepiej niz rayos.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

jakie bomby prawdy :obama:

Wytrzymałem do 10 rozdziału. Wynudziłem się na śmierć... 4 raz to samo. Wiecej cutscenek niż grania, lokacje puste. Dziś wymieniłem na Dooma. Jak dla mnie 3/5. Dostateczny.

Uff, już się bałem że tylko ja umieram z nudów grając w tego megakillera  :P

Przy kilku chapterach to noszenie drabiny w TLOU wypada fascynująco

Opublikowano

No ale goty i user score 76%+ mikro opłaty zbliżone cenowo do gier f2p. GOTYGOTYGOTY#4thefrajers

Ale graficznie jest słodko.10/10

Opublikowano

Wciąż boli?

Mnie? Mnie nic nie boli,dzięki ze pytasz. A co miałem pograć to pograłem,gra warta dla mnie max 50zł. Jeśli gram w nową gre a po 60 min zaczynam myśleć zeby pograć w cos innego dla rozrywki to raczej zły znak. Moje subiektywne odczucia NIEmaja na celu urazić delikatnych klaperskich uczuć.

Opublikowano

Ciekawe o jakiej innej grze myslisz grajac w internet exprolera xD

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Ciekawe o jakiej innej grze myslisz grajac w internet exprolera xD

Na pewno nie o U4 :P

Opublikowano

niedługo ponoć do zakupienia na PSStore będą okrągłe pomidory :kaz:

Opublikowano

Boty mają wściekliznę tyłków na myśl że Playstation ma gry roku na wyłączność. Nic wam nie pomoże. Można oficjalnie ogłosić Xboxa One za porażkę. Dołącza tym samym do tworów takich jak Dreamcast, Jaguar, czy Vita. Czyli fajnie się zapowiadał, ale nie wyszło.

MS też to wie, i zamyka kolejne projekty. Project Spark tym razem.

W Microsofcie trwa swoista czystka. Po zamknięciu studia Lionhead i anulowaniu Fable Legends gigant z Redmond wziął pod lupę kolejny tytuł. I to co tam zobaczył raczej mu się nie spodobało.

http://www.gamezilla.pl/newsy/2016/19/project-spark-konczy-swoj-zywot

Sorry, that's all folks...

Opublikowano

Sony mogloby wziac z nich przyklad i zakopac na pustyni wszystkie pudelka z knackiem i orderem.

Opublikowano

Ohoh, jakiś admin śmieszek zmienił mi rangę.

Tak bardzo kocham Xboxa One, że aż s*am ostatnio tylko i wyłącznie g*wnem rozmazanym ;)

Opublikowano

Może do lekarza idź albo posmaruj czymś :dunno:

Opublikowano

Może zmień dostawcę kebabów.

Opublikowano

Boty mają wściekliznę tyłków na myśl że Playstation ma gry roku na wyłączność. Nic wam nie pomoże. Można oficjalnie ogłosić Xboxa One za porażkę. Dołącza tym samym do tworów takich jak Dreamcast, Jaguar, czy Vita. Czyli fajnie się zapowiadał, ale nie wyszło.

MS też to wie, i zamyka kolejne projekty. Project Spark tym razem.

W Microsofcie trwa swoista czystka. Po zamknięciu studia Lionhead i anulowaniu Fable Legends gigant z Redmond wziął pod lupę kolejny tytuł. I to co tam zobaczył raczej mu się nie spodobało.

http://www.gamezilla.pl/newsy/2016/19/project-spark-konczy-swoj-zywot

Sorry, that's all folks...

Ale Dreamcast to Ty szanuj, chłopczyku. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Pierwsza zakupiona w życiu konsola, to PS3 za pieniądze pożyczone z providenta. Jak można być taką kaleką życiową? :dynia:

Opublikowano

Nie chce nic pisać ale wjazdy na status materialny jest mega ch,ujowy

Opublikowano

piszesz tak bo jestes biedny

Opublikowano

Kto bogatemu zabroni śmiać się z biedaka?

Opublikowano

Nie chce nic pisać ale wjazdy na status materialny jest mega ch,ujowy

Czego się spodziewałeś po tym lamusie?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.