Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

qb i u4 sa nawet podobne, ładne, fajnie sie strzela, filmowe,

problem w tym ze jedna jest na 7h z serialem i chodzisz po szkole i korpobiurze a druga na 17h i zwiedzasz pół świata

Otóż to dlatego Uncharted>QB. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

http://mspoweruser.com/xbox-store-games-start-showing-windows-store-ahead-merger/

Xbox Store games start showing up on the Windows Store ahead of the merger

Games such as Overwatch Beta, Metro Redux Bundle, and even Halo: The Master Chief Collection Digital are already on the Windows Store. Additionally, apps like EA Access Vault are also up on the Windows Store. 

no chodźcie już koledzy, wojna skończona :* psn pomieści nas wszystkich

Opublikowano

Ogram dodatek do W3 i sprzedaje xboxa.

Choć z drugiej strony od dziś na japońskim storze jest w cebuli SlashDash. Ależ ten MS potrafi utrzymać klienta u siebie. :obama:

Edytowane przez Hum

Opublikowano

http://mspoweruser.com/xbox-store-games-start-showing-windows-store-ahead-merger/

Xbox Store games start showing up on the Windows Store ahead of the merger

Games such as Overwatch Beta, Metro Redux Bundle, and even Halo: The Master Chief Collection Digital are already on the Windows Store. Additionally, apps like EA Access Vault are also up on the Windows Store.

no chodźcie już koledzy, wojna skończona :* psn pomieści nas wszystkich

Gdyby playstation nie było takie chu,jowe to może zastanowił się nad sprzedażą xboxa

Opublikowano

Już wiem jak będzie wyglądać konferencja MS na zbliżającym się E3.

'W10PCPCPCPCPCPCW10PCPCPCPCPCPC'

Edytowane przez Hum

Opublikowano

skoro caly sklep chca przeniesc mam nadzieje ze przeniosą 1:1 i gry które kupiłem na xbonie beda tez juz zakupione na windows storze

ms taki dobry

frajerzy xD

Opublikowano

Jeżeli tak będzie to kupuje ps4 neo xD

Opublikowano

Ale ja wcale nie żartuję. Tak będzie. Czekam do tego E3, jeżeli niczym ciekawym nie zaskoczą, nie utwierdzą mnie w przekonaniu, że to jednak właściwy wybór, by nadal grać na XO, to sprzedaje go wpisdu. Po co mi trzeci pc w pokoju.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

dobra zamykamy CW, boty zaorane, niedługo będą grały na PC i nawet nie beda o tym wiedzieli xddd

Opublikowano

a jak bedzie "xbox one, win10 ekosystem, pcpc" i pokażą gameplay z crackdowna, recore, girsow 4 i fh3 (które wyjda tez na windows store) to już będzie ok i xbox stronk?

Opublikowano

Z tymi gierkami M$ jest ku,rwa tylko jeden problem: jakiś w dupe yebany Windows Store i tylko Win 10. Miejmy godność.

No Steam = no buy.

Tylko XBOX.

Opublikowano

+ opinia niezaleznego klapa

Gra zdecydowanie najlepiej wyglada na PC - konsole to mniej więcej poziom ustawien wszystkiego na 'niski' (tak - niestety nawet nie sredni) i choc na porownaniach YT to moze byc nie zauwazalne to po 4h obydwu wersji od razu wiadomo w jaki sposob gra na konsolach chodzi w 60 fpsach...

Różnica generacji :obama:

Opublikowano

no albo kup xboxa one + gold na 12 miechów albo zrób darmowy upgrade windowsa 

no nie wiem co ludzie wybiorą xd

Opublikowano

No super, że wyjdą niedorobione porty gierek z XO na Win 10. No już sprzedaje xboxa. :rotfl: 

Opublikowano

a jak bedzie "xbox one, win10 ekosystem, pcpc" i pokażą gameplay z crackdowna, recore, girsow 4 i fh3 (które wyjda tez na windows store) to już będzie ok i xbox stronk?

No jasne ze tak bo na PC nie gram, serio ja nie mam problemów z tym że ktoś sobie na PC ogra xboxowe exy, wiec jak dalej beda go wspierać to jak dla mnie jest ok

Co innego gdyby porzucili konsole i skupili sie na rynku PC, wtedy nie pozostało by nic innego jak pogodzenie sie z Sony xD

Opublikowano

nie no konsoli xbox nie porzucą póki co na tym e3 kubson więc imo możesz być spokojny

Opublikowano

Sam fakt że wspierają się rynkiem pc by wydać tą samą grę też na XO świadczy o tym że jest chuyowo.

Opublikowano

No jasne ze tak bo na PC nie gram, serio ja nie mam problemów z tym że ktoś sobie na PC ogra xboxowe exy

xddd

Edytowane przez Szejdj

Opublikowano

Na tym e3 może i nie porzucą, ale wątpię by pojawiły się zapowiedzi na XO wychodzące w przyszłość poza gry obecnie ogłoszone.

Czyli pomijając głowne serie MS, to Scalebound, Recore, Crackdown 3, Piraci od Rare i cześć XO, żegnamy się na E3 2017.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

?

to po co komuś dwa takie same urządzenia w domu?

Opublikowano

?

to po co komuś dwa takie same urządzenia w domu?

No ja też nie rozumiem po uj komuś pc z niedorobionymi grami jak ma XO. 

Opublikowano

niedorobione gry xdd

ja osobiscie wole 1080p i 60 klatek na moim gtx970 niz 720p i 30 klatek na xboxie no ale o gustach sie nie dyskutuje

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.