Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Za te kubki to Zdunka będę do końca życia szanował. :fsg: 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

kupujesz sprzet juz drugi rok, moglbys sie ogarnac w koncu bo dystrybucja u rayosa czeka 

Opublikowano

zrzuta na sprzet dla zdunka?

Opublikowano

No już wtedy było proponowane to zero odzewu było. :(

Opublikowano

3 w nocy :dynia: I znajac Sony nie znacznie sie przed 3:30

Bedzie

- Tlg poraz 5 z data 2017 i obietnica ze napewno wyjdzie w 2017

- Platne demo GT

- Filmogre detroit cos tam

- Horizon

- Hod of war czesc 10

- Tona indykow z telefonow/pc.

- 30 min na gierki VR

- Moze ps4neo czyli najwieksza beka. Bo przeciez tylko na pc trzeba robic upgrade za 1.6k co 3 lata.

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

obietnica ze napewno wyjdzie

:yao:
Opublikowano

Tym razem ne odpuszcze konfy Sony, czekam na solidne bomby i zapowiedź neo + pokazanie gameplayu z nowego GoWa, nowe IP, grywalne demo TLG i rewitalizację Vity :cool:

Opublikowano

Akurat mam dwa dni wolne w robocie :cool: Zapowiada sie ogladanie konf przy wodeczce albi innym alko, koniecznie zwiekszona dawka na konfie Ubi dla spotegowania beki. Kocham ten czas :banderas:

Opublikowano

- Moze ps4neo czyli najwieksza beka. Bo przeciez tylko na pc trzeba robic upgrade za 1.6k co 3 lata.

A ty nie kupiłeś kompa bo czekasz na PS4 neo?

Co obstawiacie z nowych zapowiedzi Ubi?

Typuje, że pokażą Watch Dogsy 2 na koniec roku z grafiką która zryje banie ( a wyjdzie jak zobaczymy xd) i nowego Assasina z premierą 2017

Chiny? Rosja? Mongolia?

Sony powinno też pokazać FF7 remake i już tym razem konkretniejszy gameplay, plotki mówią że będzie też Spiderman ex od Sucker Punch.

A co w ogóle może pokazać obóz MS ?

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Chciałbym, żeby ubi pokazało nowego Raymana i Beyond G&E 2

Opublikowano

A ty nie kupiłeś kompa bo czekasz na PS4 neo?

Co obstawiacie z nowych zapowiedzi Ubi?

Typuje, że pokażą Watch Dogsy 2 na koniec roku z grafiką która zryje banie ( a wyjdzie jak zobaczymy xd) i nowego Assasina z premierą 2017

Chiny? Rosja? Mongolia?

Jedyny powod dla ktorego bym kupil ps4neo to RDR i gta bo watpie ze na pc wyjda w tym samym czasie co na konsolach. Co do ubi to:

- U sing

- Downgrade Ghost Recon

- Downgrade For Honor

- WD2

- AC watpie ze bedzie na e3 w tym roku

- Moze nowy Rayman

- Beyond good and evil 2?

Opublikowano

Licze ze ta murzynka z dlugimi nogami przelize sie na scenie z jakas fajna blondyna.

A i jeszcze nowe Child of Light moga pokazac.

Opublikowano

Na konferencji Sory chciałbym zobaczyć jakiś słodki trailer z Shenmue 3 oraz zapowiedź remasterów wcześniejszych części, dzięki czemu pękł by we mnie beton i ze łzami w oczach pobiegłbym od razu do sklepu po trójnoga, mając w pamięci te piękne chwile z Shenmue 1 i 2, które ukształtowały mnie jako gracza...

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jeśli Shenmue 3, to tylko w HumbleBundle. Sony pewnie pokaże jakieś crapy typu Wild, może gameplay Horizon i GT Sport, a pozostały czas poświęci PS VR.

Opublikowano

Co do PS4 neo to bankowo nie zaprezentują go na E3. Mnóstwo casualów nie ma pojęcia, że jakas nowa re.wizja z upem może wyjsc wiec jeszcze przez te 3-4 miechy beda wciskac ludziom opóźniony system, a potem wyskoczą na TGS z premierą w tym samym miechu i masowy ból psiochy u ludzi boom.

Opublikowano

Co do PS4 neo to bankowo nie zaprezentują go na E3. Mnóstwo casualów nie ma pojęcia, że jakas nowa re.wizja z upem może wyjsc wiec jeszcze przez te 3-4 miechy beda wciskac ludziom opóźniony system, a potem wyskoczą na TGS z premierą w tym samym miechu i masowy ból psiochy u ludzi boom.

Będzie masowy hejt jak niczego nie pokażą na E3, muszą to zrobić, bo za dużo już wyciekło plotek i spekulacji na każdym z portali, za bardzo ludzie będą o to cisnąć.

Poza tym ludzie teraz skołują hajsy, przygotują się na wrześniową premiere, a jak ogłoszą nowy model PS4 z premierą w tym samym miesiącu to IMO osiągną efekt odwrotny do zamierzonego.

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

tak samo jak ludzie będą za bardzo o to cisnąć po ujawnieniu. Z tym, że ludzi hejtujących zapowiedź PS4 NEO będzie znacznie więcej, niż hejtujących jego brak, bo janusze się w(pipi)ią jak usłyszą o NEO 

Opublikowano

sony na e3?

na bank mnostwo o ps vr

horizon

gt sport

nowa gra bend studio/gierka santa monica(czyli gow)

wild

milion indorow

co do ps4 neo podobnie jak XM, jesli na e3 to premiera zaraz po e3, zeby nie spadl popyt na ps4 i nie powstala dziura sprzedazowa oni musza to zapowiedziec i praktycznie zaraz rzucic do sklepu, wobec tego jesli premiera ma byc dopiero na jesien to watpie by na e3 cos pokazali

Opublikowano

Będzie spiderman od sucker punch to jest prawie pewne.

Na konferencji Sory chciałbym zobaczyć jakiś słodki trailer z Shenmue 3 oraz zapowiedź remasterów wcześniejszych części, dzięki czemu pękł by we mnie beton i ze łzami w oczach pobiegłbym od razu do sklepu po trójnoga, mając w pamięci te piękne chwile z Shenmue 1 i 2, które ukształtowały mnie jako gracza...

chodzą ploty, że sega rozważa remastery 1&2

Opublikowano

- Inaczej - jeśli premiera PS VR jest w pazdzierniku, a premiere i sprzedaż PS4 neo mieli by wprowadzić we wrześniu to chyba za mały okres czasowy, nie każdego będzie stać aby co miesiąc wydać na zabawki po 500$.

- Imo PS4 Neo pokażą na E3 i sprzedaż pod koniec lipca aby ludzie już kupowali.

- Mnie ciekawi ABZU o którym słuch zaginął, ale gierka ponoć dalej powstaje może to pokażą?

Co z Rime dead game czy jeszcze dłubią przy tym?  Tak samo Deep Dawn

- Horizon, GT Sport, last Guardian, Detroit to raczej pewniaki bo duże flagowe tytuły, na GOW już też najwyższy czas na pewno coś mają. FF7 remake i Shenmue pewnie też coś będzie

- A Bend nad czym pracują wiadomo coś?

Reszta to zapewne VR. Mogą być jeszcze jakieś zapowiedzi niespodzianki?

W sumie troche już tego jest

Edytowane przez Fanek

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.