Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

kto sie jara vr?

Biorac pod uwage jak preordery szybko zeszly to dosc sporo osob.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

kto sie jara vr?

Biorac pod uwage jak preordery szybko zeszly to dosc sporo osob.

aha czyli wszyscy, a liczba preoderow pewnie byla tez obejmowala jakies niebotyczne liczby urzadzen

Opublikowano

ja mam vr w swoim samsungu galaxy . Kupie sobie tylko super nowoczesne kartonowe gogle . A wy będziecie kupować za grube tysiące . NAWET MI WAS NIE ŻAL

Opublikowano

ja VR nie

chyba 200-300k sztuk VR w preorderach coś takiego

Opublikowano

blatman japa

Opublikowano

Siedzenie z goglami na mordzie XD

Opublikowano

Komentarz z forum PCLaba gościa, który ma ksywę "komputeromaniak79"

Nie ma co się spinać nad nowymi kartami, co z tego że mocy będzie dużo jak nie będzie w co grać, prosty przykład na tak teoretycznie słabych bebechach jak ma ps4 pokazali w U4 taką grafikę że prędko te wypasione gtx i radki nie będą miały okazji pokazać na co je stać. Inwestowanie teraz w PC to totalny bezsens i mało opłacalne.

Bomby prawdy :daddy:

Edytowane przez Maciomaniak

Opublikowano

Nikogo tu PC nie obchodzi Maciuś.

Opublikowano

Tak samo jak xbone :frog:

Opublikowano

no przecież mówi że nikogo

Opublikowano

:Gif z Maciusiem:

Opublikowano

Maciusowi widze znowu kocha ps4. Tytul choragiewki roku na 100% ma

Opublikowano

macio znalazł sobie oddane grono na ppe. Szukał słuchaczy jego mądrości w społeczności xboxa, potem pc'ta ale w końcu znalazł swój target wiekowy i  IQ :)  Grunt że ps4 ma swoje a nie pożyczone  .  Czekamy na kanał na youtube albo bloga z częstymi aktualizacjami !

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Komentarz z forum PCLaba gościa, który ma ksywę "komputeromaniak79"

Nie ma co się spinać nad nowymi kartami, co z tego że mocy będzie dużo jak nie będzie w co grać, prosty przykład na tak teoretycznie słabych bebechach jak ma ps4 pokazali w U4 taką grafikę że prędko te wypasione gtx i radki nie będą miały okazji pokazać na co je stać. Inwestowanie teraz w PC to totalny bezsens i mało opłacalne.

Bomby prawdy :daddy:

A poradziles mu zeby wszedl pod pulpit?

Opublikowano

macio znalazł sobie oddane grono na ppe. Szukał słuchaczy jego mądrości w społeczności xboxa, potem pc'ta ale w końcu znalazł swój target wiekowy i  IQ :)  Grunt że ps4 ma swoje a nie pożyczone  .  Czekamy na kanał na youtube albo bloga z częstymi aktualizacjami !

No ba, nawracam ludzi na właściwą drogę grania we wszystko na wszystkim.

Opublikowano

Współczuje im.

Opublikowano

No ba, nawracam ludzi na właściwą drogę grania we wszystko na wszystkim.

Macius skoro tak nawracasz ludzi to powiedz czemu zamiast wydac na pc 1200€ powinienem kupic ps4.
Opublikowano

Macio Król Januszy

Opublikowano

1200€ na pc xD

jak budujesz pc od zera to troche to kosztuje
Opublikowano

1200€ na pc xD

jak budujesz pc od zera to troche to kosztuje

Żeby zagrać w sapera w 8K :obama:

Opublikowano

możesz się śmiać ale taki saper albo pasjans w 4k pewnie goty. Wszystko w 4 k może być wspaniałe .

Opublikowano

możesz się śmiać ale taki saper albo pasjans w 4k pewnie goty. Wszystko w 4 k może być wspaniałe .

Nie mądruj sie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.