Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

a8MRYPY_700b.jpg

Dziennikarstwo growe. :dafuq: 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Co znaczy derivative?

Opublikowano

klaperskie

Opublikowano

fanek to przechodził uncharted 4 przez 30h więc nie ma co sie dziwic xD (ciekawe co on tam tyle czasu robil bił niemca po kasku do photo mode twarzy drejka?)

Szukał świni.

Opublikowano

Mu tego pada zabierają i dlatego taka mina

Opublikowano

Zdejmijcie te hasło na co to w ogóle, codziennie trzeba wpisywać po zalogowaniu sie

Wystarczy wchodzić do CW przez "nową zawartość".

Opublikowano

Zdejmijcie te hasło na co to w ogóle, codziennie trzeba wpisywać po zalogowaniu sie

Wystarczy wchodzić do WC przez "nową zawartość".

nie wiem jaka u Ciebie kultura, ale u mnie "nową zawartość" WC raczej się spłukuje a nie przez nią wchodzi :/ 

ten sposób nie działa, trzeba hasło i tak.

Opublikowano

nie wiem moze wy macie dauna ale mi po jednorazowym wpisaniu hasła chrome zapisał i już nie trzeba

Opublikowano

pewnie maja wylaczone zapisywanie hasel zeby google im nie ukradlo pieniedzy z komunii

Opublikowano

nie ma co oczekiwac znajomosci komputera od graczy konsolowych, tym bardziej nintendo

Opublikowano

On teraz gra w najgorszą wersje Dooma ze spadkami do 45fps. Co za jaskiniowiec :yao:

Opublikowano

ja gram na tym

Właśnie widze w co grasz, DOOM 45fps, Upload, jakies media player i Destiny

xDDD

Ja (pipi)e, jak w jakiś schronisku dla bezdomnych czy innym monarze. Babraj się dalej w tym zielonym szambie.

XBOX - WYŻSZY POZIOM CHVJOWOŚCI.

Opublikowano

pamietacie taką grę jak Uncharted 4? xD

Weź się już nie ośmieszaj.

Opublikowano

yeti jak tam dark souls 3? bluber mówił dzisiaj, że gra miała premierę miesiąc temu i każdy skończył więc który boss zrobił na tobie największe wrażenie? Która lokacja? 

Opublikowano

yeti jak tam dark souls 3? bluber mówił dzisiaj, że gra miała premierę miesiąc temu i każdy skończył więc który boss zrobił na tobie największe wrażenie? Która lokacja? 

pewnie pierwszy, bo jeszcze skurczybyka nie rozgryzł

Opublikowano

Najpierw był Ratchet, później Alienation, teraz Uncharted 4, więc sam rozumiesz, bogactwo i jebać xboksową biedę. W DSIII mam gdzieś 25h, goty gierka, jak znajdę czas między innymi mesjaszami to wrócę do tego wybitnego tytułu.

:banderas: JAK DOBRZE BYĆ GRACZEM, JAK DOBRZE BYĆ KLAPEM :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.