Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Until Daun wyszlo, a rime mozesz wywalic kompletnie

e: i jeszcze guilty gear xrd jest na pc

Edytowane przez teddy

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Oki, myslalem ze te dopiski TBA to twoje

Opublikowano

No, wyszło jakiś rok po premierze wersji na ps4.

Opublikowano

No beczka ze konsola ktorej od 2013 sprzedali 100 miliardow sztuk ma 2 gry warte uwagi

e: ale jaranko rise of tomb raider juz bedzie? zreszta to bijatyka wiec nikogo, ciesze sie tylko ze sony traci exa :)

Edytowane przez teddy

Opublikowano

No, wyszło jakiś rok po premierze wersji na ps4.

Ale jak TR2 wyjdzie po roku na ps4 to wszystko w porządeczku, akurat idealna przerwa od uncharted, c'nie? xD

Opublikowano

no jarasz sie uncharted wiec nie masz sie juz co krepowac

Opublikowano

Tomb Raider 1 to taka gierka ktora chyba nie wie do konca czym chce byc, cinematic ekspirjens, rpgiem, czy moze survivalem... albo jednak strzelanką? Fajnie sie gralo ale dupy nie urywalo, mam nadzieje ze w 2jce lepiej podeszli do tego tematu. Jaranka nie uskuteczniam, ale zagrac zagram.

Opublikowano

Meh, nic specjalnego w sumie. ROTR lepszy niz poprzedniczka, ale nie tak znowu za wiele. Musze jeszcze to u4 obczaic zeby miec porownanie ale pewnie kapiszony wygraja

Opublikowano

nie podeszli, takie samo gów,no

Opublikowano

suteq 2674 klap

hę?

Prawdę napisał. Jestem ukrytym koniem trojańskim klapów, 

Już nie wspomnę o tym, że bardziej podobają mi się exy na playstation niż na xboksie. 

Szach mat xboty. :reggie: 

Opublikowano

Odpaliłem wczoraj PS3 po raz pierwszy od kupna xbona, żeby spróbować przemęczyć TLOU ale po przesiadce z pada xbonowego z tym DualShockiem 3 to jest niemożliwe. 

Chyba puszcze do żyda to całe dziadostwo.

Opublikowano

suteq 2674 klap

hę?

Prawdę napisał. Jestem ukrytym koniem trojańskim klapów, 

Już nie wspomnę o tym, że bardziej podobają mi się exy na playstation niż na xboksie. 

Szach mat xboty. :reggie:

Wiesz, że muszę teraz usunąć Cię z friendlisty? Wojna wymaga poświęceń. 

Opublikowano

Go ahead. Make my day.  :wujaszek:

Opublikowano

zabrania sie botom smiania sie z gtsport i wklejania tu obrazkow z tej gry pod rygorem bana 

podpisane Admin

Opublikowano

zabrania sie botom smiania sie z gtsport i wklejania tu obrazkow z tej gry pod rygorem bana 

podpisane Admin

smieszne-fotki.city24h.pl0412.jpg

Opublikowano

XD polyphony zrobiło to kolejny raz, a najgorsze jest to że gierka i tak się sprzeda

Opublikowano

Cd8BPV8.pngta płaska textura lasu xD

widze że znowu wracamy do początku tysiąclecia 

Opublikowano

Bardzo dobrze, wolę oldskulową grafikę niż tą wyglądającą jak jakieś życie.

Opublikowano

TEGO NIE ZOBACZYSZ NA PC

Opublikowano

czytam to forum gtplanet, czytam te twitty, czytam eurogamera i nie wierze co czytam, dźwięki te same, dym ten sam, nie ma uszkodzeń, ruch kierownicy taki sam, grafika taka sama jak w GT6, zamiast 1000 samochodów będzie ~100.

Jestem masakrycznie rozczarowany, nie spodziewałem się cudów, ale tego co dostałem też się nie spodziewałem.

GRAN TURISMO 6 REMASTERED

takie dymanie only on #playstation

Opublikowano

W produkcji znajdziemy 137 samochodów „Super Premium”, a wszystkie modele zostały „przebudowane od podstaw” od Gran Turismo 6.

SUPER PREMIUM

Będą jeszcze premium, standard, gt4 i kwadratowe pomidory.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.