Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Super premium tylko na ps4 neo

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

13237643_1007051979378457_55954049215876

to jednak da rade wyjsc z bialego sadu????!!!!

pamiętam jak z pctowców bekę cisnęli, że gierki kupują i nie grają, no popatrzcie państwo

śmianie się z gran turismo jest takie 2007, ile można

są ludzie którzy jak lubią wyścigówki, to napierd,alają w FM3,4,5,6 i FH1,2 no i są klapy które walą konia do kolejnej reedycji Gran Turismo 4.2 HD remastered

Opublikowano

Cd8BPV8.pngta płaska textura lasu xD

widze że znowu wracamy do początku tysiąclecia 

GT to klasa sama w sobie, najlepszy growy kabaret, od ponad 10 lat beka z grafiki, dźwięku, kartonowej fizyki i archaizmów, widać dalej tradycja że GT jest pośmiewiskiem, takim rudym grubasem do bicia w klasie. 

100 samochodów i grafika z ps2 tzn. z gt5hd   :dynia:  :dynia:  :dynia:  :dynia:

Forza z 2013

Screenshot-Original.png?sv=2014-02-14&sr

Beka z niebieskiej dziczyzny, od zawsze i na zawsze, debile z $orry powinni wyjebać PD i zainwestować w Evolution. 

Połowa trailera to pokaz jak można wkleić samochód na prawdziwe zdjęcia, bo grafa i trasy to jeden wielki syf z korzeniami z ps2.

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Cd8BPV8.pngta płaska textura lasu xD

widze że znowu wracamy do początku tysiąclecia 

właśnie robiłem screen tego momentu ale widzę że ktoś mnie wyręczył

myślałem że się zrzygam z beki xD

Gran Tourismo 2016 roku, standardy graficzne nadal jednak z 2006 xDDDDDDDDDDDDD

w ogóle to w trailerze GT Sport gdzieś minutę trwała prezentacja możliwości photomode, ustawianie autek, ściemnianie/rozjaśnianie obrazku, kontrast xD już lecę po zrobione na prędcę GTS za 200zł by robić fotki autom.

139 aut oto tak gdzieś 3 razy mniej niż Forza 6, tras też będzie mniej.

Edytowane przez MaZZeo

Opublikowano

Nie ma nic bardziej żałosnego do plejstejszon i ich exow xD tak bardzo gardzę

Opublikowano

Nie no kurfa, oglądanie architektury i zabawa w fotografa w grze wyścigowej. Screeny w trailerze. W ogóle więcej w nim pokazali menu niż samego gameplayu. 

Jakie to jest chuyowe. Lubię Was Klapy, serio, dlatego żal mi Was. :yao:

Tymczasem wracam do FM6, które może spać spokojnie, Gran Turismo Photoshop nie ma w ogóle startu.

E:  kła kła, ye ye, kła kła, ye ye, kła kła, ye ye

duck.0.png

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Beka z tego Gran Turismo, gra z poprzedniej generacji. Z Driveclub na rynku wstyd pokazywac takie cos.

Opublikowano

Hehe jaka zgodność. Nono czy posiadacze ps4 nic nie mają na usprawiedliwienie PD? 

Opublikowano

Ciekawe który z klapeuszy pierwszy sie wychyli i będzie bronił tej spyerdoliny :kaz:

Opublikowano

Ja im daje szanse ale jak to bedzie wygladac i dzialac jak na tych trailerach to niech (pipi)ja i rozwiazac w cholere te Pd a kaza pogonic w pierwszej kolejnosci.

Opublikowano

moze niech ktos powie polyphony, ze era ps2 sie skonczyla

Opublikowano

Yeti zajęty oglądaniem chuyowego programu z polsatu :yao:

Opublikowano

O co Wam k,urwa chodzi? Gran Turismo Sport idealnie wpisuje się w wachlarz produkcji na PS4. Remaster Uncharted, remake Ratcheta, remaster TLOU, remaster inFamous, zremasterowane sztosy z PS2 jak GTA Vice City, sama konsola nawet dostanie remaster. No to wydają kolejny remaster Gran Turismo 4, przecież dotychczas tak się podobało.

Opublikowano

Gdyby tak jeszcze zremasterowali pada, to może nawet dałoby się grać na tej konsoli :zielony_dinozaur:

Opublikowano

O co Wam k,urwa chodzi? Gran Turismo Sport idealnie wpisuje się w wachlarz produkcji na PS4. Remaster Uncharted, remake Ratcheta, remaster TLOU, remaster inFamous, zremasterowane sztosy z PS2 jak GTA Vice City, sama konsola nawet dostanie remaster. No to wydają kolejny remaster Gran Turismo 4, przecież dotychczas tak się podobało.

A wszystko to spięte piękną klamrą w postaci The Last Guardian - gry, która była zapowiedziana za czasów PSX, z grafiką rodem z PS2, która miała wyjść na PS3 i oto nadchodzi wielkimi krokami na PS4 :obama:

Sony takie dobre.

Edytowane przez maciucha

Opublikowano

i pomyśleć że kiedyś po ps2 chciałem brać ps3 bo seria GT i jeszcze agenta zapowiedzieli :yao: boska ręka mnie chroniła że wziąłem x360 i 3 porządne racery na start

Opublikowano

W PGR 4 to bym sobie nawet dzisiaj chętnie pograł.

Szkoda, że raczej sie nie doczekamy we wstecznej kompatybilności.

Opublikowano

FM2, TDU i PGR4. taki zestaw startowy sobie zrobiłem kupując xklocka. bożeszty mój jak ja wtedy srałem tęczą grając po kilkanaście h na dobę w te cudeńka :ociera łezkę nostalgii:

w BC to nie ma co marzyć nawet. po tym co się stało ze studiem itd to martwy temat :/

Opublikowano

Dobre były wtedy jeszcze wideo showshowshowshow Zeratula w których równo je.bał z PS3 :D

edit: jednak są

:banderas:

Edytowane przez maciucha

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.