Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Mój ulubiony film Zeratula. :fsg: 

Opublikowano

Ten pierwszy dash na X360 :banderas:

od razu wspomnienia odżyły

cat+crying.jpg

el loco - wejdź na ppe i poczytaj komentarze do newsa z trailerem. poziom wyparcia i wypięcia przytłacza.

Opublikowano

to jeszcze ja bo dopiero wstałem

gt sport

xdddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddddd

za darmo bym tego guwna nie sciagnal a oni chca 250zl xddddddddddd

dobrze ze kolejne forzy na win10 bo bym już jechał do kurka po xbona

ps. jako bonus przykład zdałnienia stereotypowego klapa:

No ale to co jest najbliżej wygląda dobrze, jest więcej roślinności, shadery na liściach drzew, zdecydowanie zmiana na plus. Ale ten drugi plan jest zdecydowanie do poprawy. Modele samochodów szału nie robią, mniej więcej poziom GT6, czasami widać też kanciaste nadkola. Może NEO zaprezentuje jeszcze lepsze wizualia.  :D No ale Forza ze swoim pseudo-oświetleniem i tak nie ma nic do gadania, no chyba że GTS nie będzie miało dynamicznego oświetlenia, to wtedy też lipa.

Co do zawartości, to spójrzmy na pCARS i Asseto Corsa, czołowe Simy na rynku nie oferują wcale więcej zawartości. Jako Prolog nastawiony na online, to jest w sumie w porządku, tym bardziej, że mamy najbardziej kultowe auta do dyspozycji.

Forza idzie w mainstream, tutaj nie ma co porównywać, bo ta gra robi się co raz bardziej niepoważna. GT ma trochę inne priorytety, dla fanów serii to na pewno będzie ciekawy kąsek przed pełnym GT7, fani symulatorów również mogą być zainteresowani, bo GTS oferuje wcale nie wiele mniej zawartości niż np pCARS i jeśli fizyka będzie w porządku, to te gry będą mogły spokojnie konkurować ze sobą.

Świetne oświetlenie i dodatkowe detale.

Cd8BPV8.png

No ale to co jest najbliżej wygląda dobrze, jest więcej roślinności, shadery na liściach drzew, zdecydowanie zmiana na plus. Ale ten drugi plan jest zdecydowanie do poprawy. Modele samochodów szału nie robią, mniej więcej poziom GT6, czasami widać też kanciaste nadkola. Może NEO zaprezentuje jeszcze lepsze wizualia.  :D No ale Forza ze swoim pseudo-oświetleniem i tak nie ma nic do gadania, no chyba że GTS nie będzie miało dynamicznego oświetlenia, to wtedy też lipa.

Co do zawartości, to spójrzmy na pCARS i Asseto Corsa, czołowe Simy na rynku nie oferują wcale więcej zawartości. Jako Prolog nastawiony na online, to jest w sumie w porządku, tym bardziej, że mamy najbardziej kultowe auta do dyspozycji.

Forza idzie w mainstream, tutaj nie ma co porównywać, bo ta gra robi się co raz bardziej niepoważna. GT ma trochę inne priorytety, dla fanów serii to na pewno będzie ciekawy kąsek przed pełnym GT7, fani symulatorów również mogą być zainteresowani, bo GTS oferuje wcale nie wiele mniej zawartości niż np pCARS i jeśli fizyka będzie w porządku, to te gry będą mogły spokojnie konkurować ze sobą.

Świetne oświetlenie i dodatkowe detale.

Edytowane przez kermit

Opublikowano

To weź idź się umyj, wypij kawę, zjedz śniadanie, bo jakoś chu*owo ci idzie pisanie i myślenie w obecnym stanie

Opublikowano

ponoć już na samym evencie ludzie prosto w twarz mówili, że to GT6HD, ciekawe czy Kazowi nie było wstyd.

Opublikowano

To weź idź się umyj, wypij kawę, zjedz śniadanie, bo jakoś chu*owo ci idzie pisanie i myślenie w obecnym stanie

oj jak boli, oj jak boli :obama:

Opublikowano

Przepraszam :(

Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Panowie nie wiem jak wy, ale ja z wywieszonym jęzorem czekam na GT5 Prologue Remastered w 1080/60fps.

Opublikowano

Bańka zaczyna powoli pękać, ludzie coraz bardziej otwarcie zaczynają hejtować poczynania raków branży, Sony z NEO, Acti z CoDem, Sony z GT4.6HD REMASTERED CASTRAT EDITION, Asasyny z Ubi, Capcom z SFV.

JESTEŚCIE GŁOSEM TEGO ŚWIATA, POKAŻCIE MU ZE NIE TOLERUJECIE TEGO RUCHANIA W DUPSKO!

Gracze to cudowny naród :banderas: Tytuł tej edycji CW coraz mniej pasuje do obecnego nastroju :fsg: 

Oprócz niektórych klaperskich ulungów jak masamune

Edytowane przez Rayos

Opublikowano

Ten pierwszy dash na X360 :banderas:

od razu wspomnienia odżyły

cat+crying.jpg

el loco - wejdź na ppe i poczytaj komentarze do newsa z trailerem. poziom wyparcia i wypięcia przytłacza.

Dzieki wielki bro, ale nie mialem dzis w planach wizyty na onkologi  :oh_you:

Przy okazyjnie co te EA to ja nawet nie:

http://www.conowego.pl/aktualnosci/ea-pragnie-pobierac-oplaty-za-transmisje-strumieniowe-z-wlasnych-gier-17875/

Placic za ogladanie streama xD

Opublikowano

Każdy anus od sony przyjmujesz z otwartymi ramionami, dobrze wytresowany piesek hyhy

Opublikowano

Każdy anus od sony przyjmujesz z otwartymi ramionami, dobrze wytresowany piesek hyhy

Nie mierz innych swoją miarą koleżko.

Opublikowano

Wybacz ale to nie moja miara tylko wasza piesków Kaza, wczorajszy anus widzę pięknie się przyjął.

Was każde kibel od nich zadowoli, dla mnie jak coś jest (pipi)owe to jest (pipi)owe to jest moja miara koleżko.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Hmm, przyjąć czyiś anus tzn: przyjąć go na twarz, po czym następuje rimming?

Czy przyjąć czyiś anus tzn: nadziać go na swoją knagę?

Opublikowano

O to należało by zapytać SONY i klapów jak to u nich jest dokładnie ;)

Opublikowano

A ja się pytam

GDZIE JEST YETI :kaz: 

Uciekł przed gwałcicielem penetratorem Kazem, czy może posłusznie wypiął dupsko i daje się teraz dymać, by za parę dni wrócić do CW i pisać o dominacji jak za PS2?

Opublikowano

Yeti pewnie wpadnie bullshotami i będzie załamywał czasoprzestrzeń, dzień jak co dzień. 

Opublikowano

No przecież ostatnio podczas beki z gran turismo i pisaniu, że forza 6 miecie tę słabą serię wpadł z gifami 320x240 drivecluba. xd

Opublikowano

Przepraszam, że mnie tu nie było od wczoraj, ale wiecie, wczoraj z forumkiem multi w U4 do 2 w nocy, a dziś kilka spraw do południa, a wam jak idzie przegrywanie życia? Widzę, że bez zmian, cała generacja na serwerach forum psx extreme. xDDD

Co do GT Sports, sprzeda się lepiej niż wszystkie Forze wydane na x-taczerze, a po drugie, ostatnie GT jakie kupiłem to trójka i takie gry w ogóle mnie nie interesują.

Także, życzę dalszego owocnego przegrywania życia w CW, mam nadzieje, że wytrzymacie do pazdziernika na Girsy 3 HD, może uda dobić się do tych 85% :yao:

Także tego, (pipi)ać xboksową biedę, Nadkosnola z GRAMI wzywa :banderas:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.