Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Teraz tylko liczy sie Dirt Rally. Każdy znawca branży o tym wie.

Znawcy od ściagałek w CW  :dynia:  Nawet mi was nie żal.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

To weź idź się umyj, wypij kawę, zjedz śniadanie, bo jakoś chu*owo ci idzie pisanie i myślenie w obecnym stanie

Nawet śmiechłem.
Opublikowano

Multi w Uncharted xD 

Opublikowano

Yeti pewnie wpadnie bullshotami i będzie załamywał czasoprzestrzeń, dzień jak co dzień. 

Wybacz ale to nie moja miara tylko wasza piesków Kaza, wczorajszy anus widzę pięknie się przyjął.

Was każde kibel od nich zadowoli, dla mnie jak coś jest (pipi)owe to jest (pipi)owe to jest moja miara koleżko.

Nie kłam, przecież kupiłeś Xboxa, więc jesteś w tej dziedzinie specjalistą.

A co wyjdzie z tego GT, to się jeszcze okaże. Jak dadzą porządną fizykę, to będą stać w jednym rzędzie z czołówką w postaci AC i pCARS. Jak zrobią GT6HD, to sprawa prosta - gra tanieje do min. 120zł i wtedy kupuję.

Opublikowano

Co do GT Sports, sprzeda się lepiej niż wszystkie Forze wydane na x-taczerze, a po drugie, ostatnie GT jakie kupiłem to trójka i takie gry w ogóle mnie nie interesują.

Oczywiście, teraz go GT nie interesuje XDDDD

Opublikowano

mnie GT Sport zmasakrowalo, jestem bardziej niz zadowolony, to bedzie niesamowity tytul, zreszta entuzjazm przejawia sam tworca

blagam zrob ktos gifa z tego xDDD

Opublikowano

Kaz zarzuca kocie ruchy i mysli sobie: "Haters gonna hate, suckers gonna buy"

Opublikowano

Nie ważne co kupiłem (bo kupiłem jedno i drugie) ważne, że nie jaram się byle guvnem, tak jak klapy mają to w naturze.

Internet napisał czym jest nowe GT ale ten dalej woli sen na jawie. 

Zresztą każdy już widział z czym mamy do czynienia xD

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Każdy na miejscu Kaza by tańczył. Nic nowego nie zrobił, po raz kolejny wyda odgrzanego kotleta dodatkowo kastrując go z zawartości, skasuje pełną cenę... no nic tylko tańczyć z radości i patrzeć jak frajerstwo to łyka.

Opublikowano

QGcggeo.gif

No tworcy zamiast sie bardziej przylozyc do tworzenia samych gierek to sie teraz wola bardziej promowac jak Kojima myslac ze jak beda zaje.bi.sci to ludzie kupia nawet ich pol produkt.

Takie czasy w branzy.

Edytowane przez Zetta

Opublikowano

A mi się wydaje, że niektórzy nie pojmują tego, że Gran Turismo to przede wszystkim symulator. Tutaj nie chodzi o grafikę tyko o jazdę. Zresztą, to wcale nie jest żadne GT7 i doskonale widać, że to gierka skierowana do ortodokysjnych fanów symulatorków. Mi to niepotrzebne bo mam na PS4 świetnego DriveCluba a i jak będę miał ochotę to na One sprawię sobie Horizon 2. 

Opublikowano

symulator z odgłosami samochodów z 1997 roku :dynia:

błagam nie ośmieszajcie się już, bo aż żal cisnąć beke z takiego niedowalenia

Opublikowano

Widziałeś kiedykolwiek prawdziwy symulator z grafą na poziomie choćby Horizon 2? O DriveClubie już nawet nie wspominam. Nie bronię GT Sport ale hejtowanie grafiki w czymś takim tylko podkreśla poziom wiedzy u niektórych expertów. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

a co to jest prawdziwy symulator?

Opublikowano

bardzo dobrze piszesz nemesis, wolalbym jeszcze brzydsza grafike by podkreslic poziom nie wiedzy co to prawdziwy symulator

Opublikowano

Ale tutaj chodzi raczej ze jak juz sie robi ten prawdziwy symulator to trzeba podejsc na powaznie, zrobic model jazdy, dzwieki, otoczenie zeby czlowiek za wirtualna kierownica czul sie jakby jezdzil w realu. a nie na odperdol przeportowac GT6 i sprzedac wyglodnialym klapom. Powinni tego kitajca wyyebac na zbity pysk, a produkcje nowego GT zlecic Evolution.

Opublikowano

Nemesis symulator bez zniszczen? To jest jakis zart? xd

Najlepszy sim na konsolach to DIRT Rally, potem moze Forza 6. Niedlugo Asseto Corsa pewnie wskoczy przed nia.

Opublikowano

wy boty nie wiecie co to prawdziwy symulator bo pewnie tak jak bluber na oczy nie widzieliscie prawo jazdy i wszedzie p(pipi)cie na weganskim rowerku

Opublikowano

a te nowe Gt nie jest robione po vr? dlatego tak to biednie wygląda jak na tą generacje, bo ps4 nie uciągnie w VR tej gry więc ucinają pobocza i inne detale?

Opublikowano

Ficus juz dopisuje do listy - GT Sport najlepsza symulacja, zaraz obok raczeta najlepszej platformowki 3d.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Nie ważne co kupiłem (bo kupiłem jedno i drugie) ważne, że nie jaram się byle guvnem, tak jak klapy mają to w naturze.

Internet napisał czym jest nowe GT ale ten dalej woli sen na jawie.

Zresztą każdy już widział z czym mamy do czynienia xD

A własnego zdania to już nie masz? Brakuje umiejętności analizy i interpretacji? No i co napisał Internet? DF stwierdzili że dla większości niewprawionych obserwatorów GTS wygląda, brzmi i gra się jak GT6 no i tu się zgodzę po części. Ale tylko po części, bo oczy mam jeszcze na miejscu a nie w (pipi)e i jednak potrafię wyłapać te różnice w wykonaniu, które jednak świadczą o jakimś progresie. Nie wszędzie, ale jednak jest. Jest też sporo rzeczy do poprawy, a na ocenę fizyki jazdy to zaczekam na opinie bardziej obeznanych z tematem ludzi niż DF. Poza tym jako fan serii liczę na poprawę wszystkich niedoróbek do premiery. A jeśli nic się nie zmieni, to sprawa jest prosta - gra będzie kupiona, kiedy cena będzie odpowiadać jakości produktu. I zostaw proszę swoje deklaracje o preferencjach seksualnych dla siebie. Bądź poważny i nie peplaj głupot na lewo i prawo.
Opublikowano

jeszcze przebrzydle boty beda odszczekiwac te hehaszki po jubileuszowym patchu

Opublikowano

Mam własne zdanie wiem co widziałem więcej mi nie trzeba, 20 lat grania za mną i tyle mi wystarczy, no ale Ty sobie tłumacz dalej przy GT5 was nabrali to i tu was nabiorą.

A to jest WC panie kolego tu sprawy seksualne są na porządku dziennym, widać, żeś świeży w temacie.

Mówienie jak jest dla Ciebie = gadanie głupot, pozdro 600 już was mają

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Z tym brakiem zniszczeń w ścigałkach to nie jest czasem tak, że jak są jakieś licencjonowane fury to producenci nie dają zgody na modele zniszczeń w przyznanych licencjach? W grach gdzie nie ma licencjonowanych pojazdów zawsze jakiś model zniszczeń jest, lepszy czy gorszy ale jednak się znajduje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.