Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Mit. W nfs sie licencjonowane fury rozpierdalaja i to na ulicy a nie na torze

e: zreszta w forzie tez z tego co pamietam

Edytowane przez teddy

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dokładnie i to już od bardzo dawna.

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Project Cars-gra z Kickstartera dawno temu pokazala, że można zrobić za(pipi)iscie wyglądająca symulacje, że zmiennymi warunkami pogodowymi.

Opublikowano

A mi się wydaje, że niektórzy nie pojmują tego, że Gran Turismo to przede wszystkim symulator. Tutaj nie chodzi o grafikę tyko o jazdę. Zresztą, to wcale nie jest żadne GT7 i doskonale widać, że to gierka skierowana do ortodokysjnych fanów symulatorków. Mi to niepotrzebne bo mam na PS4 świetnego DriveCluba a i jak będę miał ochotę to na One sprawię sobie Horizon 2. 

Już kiedyś była o tym dyskusja i mi się nie chce znów pisać tego samego ale te wyścigi kartonów na konsole Sony to nie jest sim. Jedyny argument jaki w odpowiedzi słyszałem to krzyki Mendrka NO ALE GT ACADEMY ORGANIZUJO WIĘC TO MUSI BYĆ JAK W PRAWDZIWYM ŻYCIU.

Niedługo AC wychodzi na konsole to sobie porównasz czym się różni dobry symulacyjny model jazdy od sztywnego, kartonowego goowna obesranego.

Opublikowano

jeszcze przebrzydle boty beda odszczekiwac te hehaszki po jubileuszowym patchu

No oczywiście, że musi być patch jubileuszowy, a jeszcze lepiej premierowy, nie możliwe że pokazali nam wczoraj finalny produkt GT Sport

no.gif

Opublikowano

wczorajszy build wykorzystywal dwa rdzenie cella, poczekaj na nowe devkity i pelna moc osmiu rdzeni, bedzie dobrze Fanek

Opublikowano

Ja Tobie wierze Ficuś

Opublikowano

Jaki ex się szykuje na ps4. Xbox na kolanach z pełnymi ustami. :obama: 

Opublikowano

co za fiuty, tez na vite mialo to wyjsc

Opublikowano

Vita może liczyć jedynie na klepsydre

Opublikowano

flagowy racer, oczko w glowie sony:

HwijEur.jpg

vs

europejskie nieroby, trzeba zamknac studio 

large.jpg

Opublikowano

ktoś powinien napisać artykuł o upadku japońskiego gejmingu.

Opublikowano

przestań nabijać sobie tutaj posty retardzie i wypie.ralaj do ciepłych krajów kręcić imprezy z oranżadą przez ps vite.

Opublikowano

ficus jaki szal macicy w WC przez niepelnosprawnych kitajcow :pawel: A bylo juz tak dobrze, Uncharted 4, Alienation i najlepsza platformowka 3d generacji w pelni uzasadnily kupno ps4 na premiere, tylko sony, gaming nabiera znowu nabiera sensu i przezimowanie 3 lat bez gier idzie w zapomnienie, a tutaj znowu japonska mysl gamingowa pokazala pazur i trzeba wracac do ''ehh ale ten gaming chuyowy i vita trup, moze byc tak kupic 360 albo 3dsa, no ale ten killzone :frog: '' XDDDDD i tak az do premiery tlou2 i znowu bedzie sony najlepsze, warto bylo sie hajtac dla kupna ps4 osiem lat temu.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Ficus co wy tam juz pijecie na party?

Opublikowano

Żółty gayming to upadł tak nisko tak dawno temu że już nikt nie pamięta że kiedykolwiek istniał

Opublikowano

Ficuś jak tam kiedy programy razem jakiegoś co-opa na X360? Jeśli wciąż jeszcze dla Ciebie za mało eksów to muszę zmartwić, MS zrealizował plan 10-letni i żadnych niszczatorów na żydboksa już nie będzie.

Opublikowano

Mi tam na PS4 wystarcza DriveClub. Będę chciał to i kupię drugie Horizon. O tym GT Sport nie ma już co pisać. To dalej 2013 rok i GT6.

Opublikowano

ficus jaki szal macicy w WC przez niepelnosprawnych kitajcow :pawel: A bylo juz tak dobrze, Uncharted 4, Alienation i najlepsza platformowka 3d generacji w pelni uzasadnily kupno ps4 na premiere, tylko sony, gaming nabiera znowu nabiera sensu i przezimowanie 3 lat bez gier idzie w zapomnienie, a tutaj znowu japonska mysl gamingowa pokazala pazur i trzeba wracac do ''ehh ale ten gaming chuyowy i vita trup, moze byc tak kupic 360 albo 3dsa, no ale ten killzone :frog: '' XDDDDD i tak az do premiery tlou2 i znowu bedzie sony najlepsze, warto bylo sie hajtac dla kupna ps4 osiem lat temu.

No a standardowy 3DS od 01 czerwca nowka w sklepie po 330 zl. Fakt, rozowy (heh) ale niewiele mniej dalem dzisiaj za 2x Fates.

Opublikowano

Producer Kazunori Yamauchi mentioned in an interview on Game Watch that the game has a damage system that already works internally, but it simply wasn’t activated in the build shown in London (which isn’t too surprising, because if it was, very few would have gotten to the finish line on the Nürburgring Nordschleife).

We also learn that the  inclusion of weather is planned, but this time around Polyphony Digital isn’t going to implement dynamic weather, and we’ll be able to select it at the start of the race. This decision was taken because dynamic weather involves a trade off in terms of quality, and the development team decided to prioritize quality this time around.

We also learn that the team is still targeting the 1080p and 60 frames per second combination. Yet, since currently there are areas in which frame rate drops, the objective for future development is to optimize the game in order to have a stable frame rate at 60 FPS.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.