Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Może zacytuj ostatnie pół roku Twoich postów w CW o Uncharted, które skreslales już po filmach "xboxowy debilu" ?

Edytowane przez easye

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No ale o co Ci chodzi ? Znowu wyszedłeś na łgarza i masz z tym problem ?

Opublikowano

Ojej Ins a co to za słownictwo

tumblr_lija163nln1qd7pofo1_400.gif

Opublikowano

Klapy dostał jedną grę od 3 lat to wszyscy grają:(

Opublikowano

30h w u4 to przeciez wiecej od tego dodatku do wieska, nie ma co sie śmiać

Opublikowano

I nie trzeba książek czytać. To bardzo ważny argument dla klapków.

Opublikowano

U4 już sprzedane . Teraz czas na dobre gierki. Total War Warhammer, Fire Emblem Fates, Doom i Ratchet nowy . U4 to najbardziej przereklamowana gra tej generacji. Spuszczanie się nad w sumie banalną i nie zaciekawą historią z takim sobie strzelaniem. Tylko dlatego że wygląda. :D

Opublikowano

Dokładnie raz skończyłem i na tym koniec nie widzę sensu grać w to drugi raz, ten nudny początek.......

Opublikowano

U4 już sprzedane . Teraz czas na dobre gierki. Total War Warhammer, Fire Emblem Fates, Doom i Ratchet nowy . U4 to najbardziej przereklamowana gra tej generacji. Spuszczanie się nad w sumie banalną i nie zaciekawą historią z takim sobie strzelaniem. Tylko dlatego że wygląda. :D

Znam Twoje tajemnice :sorcerer:  Pamiętaj :yao:

Opublikowano

drugi raz przechodzic gierki xd co wy backloga w excelu nie macie spisanego?

Opublikowano

No świetny wynik jak na 40 milionów konsol :yao:

Opublikowano

Fanek pisal o 5mln w pierwszy tydzień, nie wiem co tak słabo

Opublikowano

Wszyscy czekaja az cena spadnie ponizej stowki, czyli pewnie do przyszlego tygodnia

Opublikowano

2.7mln w 12 dni, to niezły wynik, ale wydaje mi sie że i tak liczyli na więcej, produkcja na pewno kosztowała ponad 100mln $ + do tego kampania reklamowa.

No ale to tylko niecałe 2 tyg

Bluber - pisałem o 5mln w miesiąc, ale już widać że do tylu nie dobije

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

przeciez tam wyraznie pisze, ze w tydzien tyle poszlo sztuk, a nie w 12 dni

Opublikowano

Spotykam wczoraj starego cumpla ze szkoły, mówi do mnie ziomek wpadnij pogramy w PESika 2016, obalimy piwko, będzie klawo.

Na to ja sie pytam na jakiej konsoli będziemy grać. Niestety odpowiedź zawierała w trybie twierdzącym zwrot "PS4". No myślę sobie trudno, poświęcę się, jakoś przeżyję widok tego guwna obesranego dla niedoruchanych onanistów, mówie mu tylko nie puszczaj mi tej zje.banej gierki z kwadratowymi pomidorami. Spojrzał się na mnie dziwnie, ale obiecał tego nie robić.

Kilka godzin później, wygodnie się usadowiwszy, piwko otworzywszy kolega podaje mi do ręki to:

jLO95iV.jpg

wgCQWRc.jpg

gFBPglv.jpg

wybucham śmiechem, pluje mu na dywan i wychodzę.

Jakim trzeba być podczłowiekiem i robakiem, żeby kupować ten plebejski szmelc 4 :dynia:

Opublikowano

Jakim trzeba być podczłowiekiem by kupować konsole.

Poprawiłem ci bo miałeś błąd. 

Opublikowano

Oczywiscie Quantum Break jest o wiele ciekawszy od Uncharted 4. Quantum Break, to gra na 18h, wspaniala historia,wciagajacy multiplayer i 1080p jak zyleta.

tumblr_mkjnveEVO21r4v34qo1_250.gif

Edytowane przez Mroku

Opublikowano

I’m happy to report that Uncharted 4: A Thief’s End exceeded 2.7 million units in global sales

http://blog.us.playstation.com/2016/05/23/uncharted-4-first-week-sales-surpass-2-7-million/

Jak zaorali xboxowe crapy. :obama:

biorąc pod uwagę ilość konsol to Halo 5 sprzedało się lepiej.

A taki Szczurek chciał się zakładać że drejk pobije chiefa :dynia:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.