Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Jakim trzeba być podczłowiekiem by zrobić coś takiego z padem.

Abstrahując od klaperskiego zezwierzęcenia to wbrew pozorom z tym rumuńsko-chińskim padem nie trzeba robić niestworzonych rzeczy,żeby wyglądał tak jak to ścierwo na zdjęciu. Wystarczy tylko, albo dla niektórych aż po prostu go normalnie używać.

Dla porównania na zdjęciu pad (nie ścierwo ani tania zabawka dla bumskich zaniedbanych dzieci) do nadkonsoli:

6pp7uw.jpg

Zdjęcie cyknięte dwie minuty temu. Pad intensywnie używany od polskiej premiery XOne`a tj od początku września 2014 r.

Edytowane przez Czezare

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

pieknie rysujesz cezare

Opublikowano

Fuj jaki brudny, zawsze wiedziałem że xboty to brudasy.

Opublikowano

Dotykasz i od razu tluste rece, fuj.

Opublikowano

Jakbym go przed zrobieniem zdjęcia wyczyścił to by klapy napisały,że zostało ono spreparowane. Tacy oni już są. Poradzisz? Nic nie poradzisz... :dunno:

Opublikowano

wracając do Drejka

Nathan Drake may have to go spelunking for treasure, but it seems Naughty Dog is a bit more fortunate. Sony has announced that their critically acclaimed Action/Adventure game Uncharted 3: Drake’s Deception has sold almost 4 million units on its first day at retail.

Beka xD czwórka nie przebiła padacznego UC3. Mniej niż 10% posiadaczy PS4 kupiło nowego Uncharted. Trochę porażka.

Opublikowano

ten nadal damage ctrl uprawia xD

Opublikowano

wracając do Drejka

Nathan Drake may have to go spelunking for treasure, but it seems Naughty Dog is a bit more fortunate. Sony has announced that their critically acclaimed Action/Adventure game Uncharted 3: Drake’s Deception has sold almost 4 million units on its first day at retail.

Beka xD czwórka nie przebiła padacznego UC3. Mniej niż 10% posiadaczy PS4 kupiło nowego Uncharted. Trochę porażka.

Troche wiecej ps3 bylo na rynku...

Attach ratio na konsolach wynosi zazwyczaj ok. 8% i jak jest 8% to jest to wynik naprawde dobry.

Edytowane przez Zeratul

Opublikowano

mazzeo od premiery u4 spac nie moze, taki bol dupska

Opublikowano

No popatrz, pewnie ogrywasz xboxowe exy i nie masz czasu odpakować hehe.

Opublikowano

Oh jak boli, oh jak boli. :banderas: 

Opublikowano

Uff sprzedany!

Czuję się jakbym odstawił chemię  I nie ma remisji. No ja to wale. Myślałem, że za darmo będę musiał oddać.

:dynia:

MichAelis pozbył się raka, czyli x-taczera, zielone szambo bez gier, 720p w 2016 i z(pipi)anymi multiplatformami. Temat założony 25.04,  wczoraj wreszcie znalazł się jakiś nieszczęśnik i wziął ten złom, pytanie za ile xDDD

Starh, ty swojego taczera sprzedałeś, czy nadal zajmuje miejsce w pokoju? Co za zielone szambo, którego nikt nie chcę :yao:

Opublikowano

yeti i jego słownictwo ubogie niczym nigeria. 

Opublikowano

Te 3,8 mln U3 to liczba kopii dostarczonych do sklepow, ale ciii...

No ale jeśli mowa o sprzedaży: gdzie był czołowy gdy poznaliśmy wyniki Quantum 77 Break, czyli ledwo ponad 100 tys w USA w kwietniu? Nawet 1% posiadaczy xszrota go nie kupił :dynia:

Edytowane przez SzczurekPB

Opublikowano

u4 sprzedalo sie w tydzien tak samo jak halo 5 w prawie rok? niezly wynik

Opublikowano

Halo ma najlepsze lata za soba, nawet czołowy woli grać w Destiny.

Opublikowano

kampania halo 5 mi sie tam wyjątkowo podobała, ale fani serii hejtowali, woleli by każdą część grać chiefem do porzygu

Opublikowano

kampania halo 5 mi sie tam wyjątkowo podobała, ale fani serii hejtowali, woleli by każdą część grać chiefem do porzygu

Dała radę w coopie bo samemu bym tego nie skończył, co innego za(pipi)ista jedynka i dwójka, pomijając back tracking w jedynce, trójka to już trochę meh

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.