Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Halo 5 przereklamowane ? tak  . Ta gra jest dobra tylko w co opie.

Uncharted 4 tak samo przereklamowana gra ale co opa brakuje :)

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

kampania halo 5 mi sie tam wyjątkowo podobała, ale fani serii hejtowali, woleli by każdą część grać chiefem do porzygu

Dała radę w coopie bo samemu bym tego nie skończył, co innego za(pipi)ista jedynka i dwójka, pomijając back tracking w jedynce, trójka to już trochę meh
Trojka najlepsza klapie.
Opublikowano

kampania halo 5 mi sie tam wyjątkowo podobała, ale fani serii hejtowali, woleli by każdą część grać chiefem do porzygu

Dała radę w coopie bo samemu bym tego nie skończył, co innego za(pipi)ista jedynka i dwójka, pomijając back tracking w jedynce, trójka to już trochę meh
Trojka najlepsza klapie.

japa bocie

Opublikowano

Japa Janusze, najlepsze Halo to dwójka.

Opublikowano

Halo 5 przereklamowane ? tak  . Ta gra jest dobra tylko w co opie.

to tak jak kazde halo, bez coopa beka

Opublikowano

Jeżeli chodzi o gameplay to najlepsze jest Halo Reach :lapka:

Opublikowano

Trojka najlepsza klapie.

japa bocie

O ty bambusie.

Opublikowano

Trojka najlepsza klapie.
japa bocie

O ty bambusie.

Ty rasisto

Opublikowano

najpierw o vicie teraz o halo, pogadajmy o czyms co jeszcze żyje

Opublikowano

gt sport aka forza killer

Opublikowano

a pamiętacie jak killzone 2 miał być halo killerem? good times.

Czekam na tegoroczne e3 jak po(pipi)any, wstrzymam sie z ponownym kupnem ps4 (juz 3 sztuka LOL) na wypadek zapowiedzi nowej wersji konsoli, ale i tak czuje w kościach, że będzie numer 1 nawijka o VR, ekskluzywna alpha do destiny 2 super call of duty nikogo dlc na wyłaczność, pokaz tego co widzieliśmy już, czyli last guardian, horizon itd więc pewnie wyjdzie jak zwykle suabo. chciałbym bombe pokroju tlou 2 albo nowego buzz-a

Opublikowano

A pamiętacie jak w grant turismo 3 miał być model zniszczeń?

Opublikowano

ale i tak czuje w kościach, że będzie numer 1 nawijka o VR, ekskluzywna alpha do destiny 2 super call of duty nikogo dlc na wyłaczność, pokaz tego co widzieliśmy już, czyli last guardian, horizon itd więc pewnie wyjdzie jak zwykle suabo. 

Napisałeś już scenariusz jaki ma sony na to e3 xD Dorzuć tone indyków oraz wyniki sprzedażowe i sony w pigułce :potter: a jeszcze exy, które wyjdą też na pc :teehee:

Opublikowano

Jeszcze jakis filmik z ffvii remake part 1 zeby ludzie znowu wrzucali filmiki jak placza przed monitorami

Opublikowano

Wystarczy, że Sony pokaże nowy konkretny gameplay z Horizon i raczej zaorane :P

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

mam nadzieje, że bethesda pokaże na nowym silniku kolejne elders scrollsy, no ale to bethesda i engine, engine never change

Opublikowano

ja tam czekam na recore, scalebound, forze, halo wars 2 i girsy of war 4

Opublikowano

Ciekawe ile będą (pipi)ić o integracji systemów.

Opublikowano

Wystarczy, że Sony pokaże co potrafi Lucek i wygrało konferencje

Opublikowano

Ja tam sie nie napalam na e3, bo po zeszłorocznym "year of dreams" to raczej nic lepszego już nie będzie.  Oczekiwanie podobnych megaton skończy się tylko wielkim zawodem.

Ale gdyby tak Crash, Beyond Good & Evil 2 i Prey 2 się nagle pojawiły... nah.

Opublikowano

watchdogs 2 z grafiką z the division wygra targi

Opublikowano

watchdogs 2 z grafiką z the division wygra targi

I jeszcze dopisek na początku  "This is already downgraded version captured directly from system PS4"   :obama:

Opublikowano

Microsoft pokaże w końcu jakąś grę, która aspirować będzie do 94/100 na metacritic?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.