Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Niebo, chcesz zapunktować dzisiaj?

No dobra, jednak szkoda mi macia.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Kazuba zapomniany post :)

Edit: Na temat muzyki w U4.

Edytowane przez Kyo

Opublikowano

A dzięki, nie musisz się martwić :*

Macio to ten co pożyczył PC i wstawił w zakupach growych ? xD

Ktoś taki śmie pisać, że mu kogoś szkoda ? 

Do budy piesku Czezkiego.

Japa kmiocie bo cie rozniose kolejny raz w CW i znowu nie będzie co zbierać.

Opublikowano

Czezki to osoba trzecia prawda?

Kyo?

Opublikowano

Przecież jemu chodziło o aspiracje (cokolwiek to oznacza :pawel: )

Macio to taki growy janusz który trafił przypadkiem na PE, niby zna się na grach a później pisze w temacie gran turismo sport żeby pokazali na E3  GT7 bo siódemka to będzie true next gen.

Co do sprzedaży uncharted to sprzedało się bardzo dobrze, jeśli porównaniu ilość konsol do sprzedaży uncharted to XO z H5 dużo lepiej wypadło  :)

Opublikowano

Matko, napisałem, że GT Sport jest tak słabe, że nie wierzę, że to wszystko co mają do pokazania.

Opublikowano

u4 w tydzien 2,7mln przy 40mln konsol

h5 w tydzien zdajsie niecale 1,5mln przy ilu konsolach na rynku?

Opublikowano

pokaza ze gt sport wspiera vr i macio bedzie klaskal niebieskimi gatkami

Opublikowano

VR mam głęboko w czterech literach ;)

Radzę zapamiętać ten post.
Opublikowano

Z tym GT Sport myśle, że tak tego nie zostawią, to nie będzie finalna wersja która trafi do sprzedaży, za dużo hejtu w internetach, gra w takiej postaci by sie sprzedała, ale napewno nie w takich ilościach jakie by chcieli

Opublikowano

Przy 1 milionie

Opublikowano

Z tym GT Sport myśle, że tak tego nie zostawią, to nie będzie finalna wersja która trafi do sprzedaży, za dużo hejtu w internetach, gra w takiej postaci by sie sprzedała, ale napewno nie w takich ilościach jakie by chcieli

sonyboty od 2006 ciągle żyją w nadziei że jutro będzie lepiej :)

Opublikowano

Zgadzam się z Maciem. Już po Xone. Zieloni nie mają szans z takimi kosami jak Shadow of the Beast czy GT Sport  :fsg:  Sony jest na fali :kaz:

Po Xboxie to było juz przed premierą tego szrota, teraz to jest tylko dobijanie parcha i bukkake na bociarach :kaz:

Zero eksów, crapy na 7 w 720p i z(pipi)ane multiplatformy, x-taczer w pigułce, nic dziwnego, że później ludzie nie mogą go sprzedać za 900zł, bo to tak jakbyś chciał sobie kupić zastrzyk z jakimiś syfem.

Opublikowano

gamecube dalej ludzie szukaja na aukcjach wiec na xbona zawsze znajda sie chetni

Opublikowano

Chętni prawdziwi gracze, którzy wiedzą, że moc tkwi w gameplayu i w mechanice, nie w średniej i grafice, dziękować Bogu, że ten podział się zatarł i boty mają święty spokój na XBOX LIVE.

Opublikowano

super, tylko niech będzie jakaś gra z tym dx12 która nie będzie guwnem na 4,5h jak order 1886 czy ryse. 

Opublikowano

ms nawet jak zrobi w koncu ta chmure, dx12, odblokuje moc 8 rdzenia i otworzy sklep na win10 to tylko problem w tym ze jak oni sami pod to nie zrobią gierki to komu ma na tym zależeć

Opublikowano

Bluber, zniszcze tego robaka jak wroce do domu. Na telefonie nie bede pisal dlugich postow.

Opublikowano

Kiedy Halo 5 miało premierę, to nawet 20 mln Xone na rynku nie było. Coś ok. 17-18 mln. Do 20 mln to chyba jakoś dopiero w tym roku dobili.

Opublikowano

to U4 kupil co piętnasty użytkownik ps4, a H5 co dwunasty w pierwszym tygodniu od premiery

Opublikowano

W ogóle to bezcelowe rozkminy, bo na ten okres nie było ani żadnych oficjalnych/konkretnych danych dotyczących sprzedaży Xone ani Halo 5, więc można sobie gdybać czy kupił co 12 czy może co 22.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.