Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Przejmuję sprawę od donbota, oficjalny komentarz brzmi:

No chyba ich poyebało, penis kaza wszedl xboxowi dupa a wyszedl ustami, stad to niedoruchanie mozgowe i ta cena

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dobra beczulka xD cos czuje ze to e3 moze dostarczyc sporo contentu do CW

Opublikowano

Niektórzy wymieniają telefony co rok po 3000zl to teraz konsolki będziemy wymieniać. Pc master race :banderas: pewnie ceny bezechowe o Gierek pc w Polsce się wyrówna :/

Opublikowano

Did I listen to the same podcast as the rest of you?

He said

1) Xbox streaming stick, similar to a Chromecast

2) Xbox TV similar to a roku/apple TV NOT a XBO slim.

3) Xbox new box, VR enabled, revealed spring 2017, based on new architecture

4) Xbox 1.5, 4k output revealed later this year

5) Xbox interface being worked on as a BPM for PC.

Nirolak's Note: He didn't say the Xbox 2 was 10 TFLOPs, to be clear.

Nirolak's Note 2: We're not 100% sure if the Xbox 1.5 is just an Xbox Slim type system called the Xbox Mini or an upgraded system.

Co za piękna chwila dla graczy :banderas:

Tylko Xbox

Opublikowano

a niech wydają lepsze modele, nie chce mi się ogrywać rozmazanych pokazów slajdów przez 8 lat jak w poprzedniej generacji

Opublikowano

Może Sony zapowie mocniejsza Vite. Xdddddddddddddddddd

Może xddddddddddddddddddddddd

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Kolejna porcja pięknych newsow

http://www.eurogamer.net/articles/2016-05-25-more-powerful-xbox-one-planned-for-2017-report

Xbox One consoles are planned for release over the next two years, according to a new report.

Kotaku's sources reveal a more powerful Xbox, codenamed Scorpio, is set for release in 2017. Kotaku says this will feature a more powerful GPU and will be able to support Oculus Rift

Beka z morfeusza i plejstejszona

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Xbox stick xdddddddddddddd czy w MS pracują już same poyeby?

Opublikowano

lalalalala

http://kotaku.com/sources-smaller-xbox-one-coming-this-year-more-powerf-1778634446

the company is moving toward an iterative approach for their consoles, not unlike Apple.

e hear that it will also be technically capable of supporting the Oculus Rift and that Microsoft is pursuing a partnership with Oculus.

Opublikowano

A to niby na kompie co chwilę trzeba zmieniać sprzęt.

Tak czy owak z M$ się nie śmieję bo jakoś ten tonący statek muszą ratować. A skoro Sony wyskakuje z PS4.5 to niedo(pipi)any Xone lekko może się załapać na upgrade.

Co za czasy XD

Opublikowano

Nie chcę mi się wierzyć że MS wypluje na rynek tyle urządzeń o nazwie Xbox. Przecież oni w tej generacji nie umieją nic wytłumaczyć, a co dopiero które pudełeczko do czego służy.

Opublikowano

I bardzo dobrze, niech rozbudowują ekosystem, a że coś może przy okazji być nieco skomplikowane, to przynajmniej oddzielą niekumate chwasty gamingu od normalnych graczy.

Edytowane przez Hum

Opublikowano

Jak maja zaczac wydawac rowniez gry z XO na PieCa to kupuje nowa blache i PC MASTER RACE.

Do tego dorzuce sobie Nintendo NX.

Opublikowano

I bardzo dobrze, niech rozbudowują ekosystem, a że coś może przy okazji być nieco skomplikowane, to przynajmniej oddzielą niekumate chwasty gamingu od normalnych graczy.

jasne ze tak ale troche beka ze maja zamiar konkurowac z chromecast / amazon fire / apple tv tym bardziej ze xbox video ma w 99% ceny wieksze niz konkurencja jezeli chodzi o filmy, chyba ze wrpowadziliby platna usluge cos na styl netflix'a ? ale z drugiej strony po co jezeli juz jest netflix, amazon prime, hulu czy hbo go

tak czy inaczej odkladam pieniazki na mocniejszego xboxa :banderas:

Opublikowano

Niezła hipokryzja w obozie botów, gdy pojawiło sie pierwsze info o PS4 Neo/4K jaki to hejt był, że Sony rucha w dype, co rok beda wypuszczać kolejny model etc.

A tu prosze jaki przyklask, gdy ma pojawić sie mocniejszy Xbox.

ale żenada

Opublikowano

400 dolarów na Pascala 1070 i każda mocniejszą wersja konsoli jest zaorana.

Opublikowano

Świetne wiesci z obozu MS. Mam nadzieje, że będzie wsteczna z XO również, do tego Oculus Rift ajajaj

CUDO!

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Niezła hipokryzja w obozie botów, gdy pojawiło sie pierwsze info o PS4 Neo/4K jaki to hejt był, że Sony rucha w dype, co rok beda wypuszczać kolejny model etc.

ale żenada

Kto hejtował? Nazwiska!

Opublikowano

ale żenada

Kto hejtował? Nazwiska!

Ja Ci powiem kto hejtował.

fTTBLia.gif?noredirect

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.