Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

ciebie tak dupa boli od premiery u4, ze zaraz na czole drugi odbyt wychodujesz

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 981 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Skorpion was zayebie, Xbox zawsze szanowalem :banderas:

Opublikowano

The Xbox One is believed to operate a peak target of 1.32 teraflops, compared to the 1.84 teraflop performance numbers attributed to the PS4. Meanwhile, per documents secured by Giant Bomb's Austin Walker — and corroborated by our sources — the PlayStation 4 "Neo," at approximately 2.25 times more powerful than the PS4, is likely to have a peak performance number of 4.14 teraflops.

The current performance target for Microsoft’s Scorpio is approximately 6 teraflops.

:obama: :obama:

fanek i yeti już się pocą ze strachu :kaz:

Zero potu przecież grafika nikogo,tylko exy i gameplay sie liczy dla elity graczy zebranych przy ps4...oh wait  :kaz:

Opublikowano

U4 wyplatyowane można się pożegnać z PS4 na kolejny rok. Ciekawe czy dostanę 1100 czy 1200 zeta. Półtora roku gwarancji , 1TB, model 1216B, wysyłka kurierem 0 zł ;] Ktoś chętny ?

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Skorpion was zayebie, Xbox zawsze szanowalem :banderas:

mortal-kombat-2011-screenshot-scorpion-s

niebieskie zwierzyna nieprzerwanie na kolanach z pełnymi ustami od 2006  :daddy:

Opublikowano

U4 wyplatyowane można się pożegnać z PS4 na kolejny rok.

Teraz możesz wracać do zielonego szamba bez gier, wyższego poziomu przeciętności i chvjowosci. Proponuje pograć w symulator kozy, jakiś czas zleci do premiery Girsow3 w hd.

Co do informacji o mocniejszym taczerze, który zapewne będzie jeszcze bardziej z(pipi)anym sprzętem od xbona, znając możliwości ludzi z Microsyfu, pozostaje mi tylko napisać, a nie mówiłem :)

Bardzo cieszą informacje, ze nadal chcą brnac w wydawanie gier na pc i xboxa, dobrze wiedzieć, ze x-taczer to jedyną konsola na rynku bez eksow, zapewne z tego względu wiele osób kupi swojego taczerka xDDD

Przypominają sie słowa Knura Spencer, do których tak boty klaskali uszami. Mocniejsza wersja xboxa i VR nas nie interesuje. W klamaniu i dymaniu to oni sa najlepsi, ale boty sa już tak wytresowane, ze każda wiadomość przyjmują jak (pipi) bukkake. Uśmiech na twarzy... na kolanach pełnymi ustami.

I jeszcze ta informacja, ze mają wypuszczać nowe konsole tak często, jak apple telefony. Microsyf od zawsze rakiem branży, całe szczęście niebawem zdechnie.

Opublikowano

Czekam na post DonXboxo.

Miejmy nadzieje, ze po 6m hejtow jednak okaze sie to "przemyslana polityka MS". xD

Opublikowano

Według mnie póki co trzeba ZaKaSAĆ zwieracze i grzecznie czekać na E3, te wszystkie plotki wywołują bardzo dużą agresję, i szkoda aby odbiło się to na zdrowiu.

Opublikowano

Jaki boldupy xddddd yeti to nawet słownik wyjął zeby skleic tego posta pisanego o 5 nad ranem xddd

Opublikowano

Wszystko wskazuje na to, że nowy Xbox będzie mocniejszy od neo szrota. Yeti już spać po nocach nie może xD Ciężko będzie być graficznym klapem za rok. Pot leje mu się po pysku bo będzie musiał nowego posta/formułkę wymyślić jak faktycznie okaże się, że gejstacja będzie słabsza od taczera xD

Opublikowano

Ej serio jaracie się tymi "nowymi" konsolami? :( Przecież jak te ploty chociaż w połowie będą realizowane to s(pipi)ą tak mocno rynek jak nigdy wcześniej.

Opublikowano

Coś za dużo tych flopsów. Wygląda jak skok na nową generację z obowiązkowymi grami crossgenowymi.

Opublikowano

Ej serio jaracie się tymi "nowymi" konsolami? :(

Że niby kto się jara ? Z tego co pamiętam to jedynie klapy z Fankiem na czele miały mokro. No ale jak faktycznie okaże się, że nowy Xbox będzie mocniejszy to już nie będze podjarki ruchankiem w wykonaniu Sony

Opublikowano

zróbmy ankiete!
1)czy kupisz nową mocniejszą wersje posiadanej konsoli
2)czy kupisz nową mocniejszą konsolą (nie posiadałem poprzedniego sprzętu)
3)rak branży

prosimy o poważne odpowiedzi

Opublikowano

Czemu mają s(pipi)ić coś? Nintendo robi to z handheldami od zawsze. Apple też.

Opublikowano

Że niby kto się jara ? Z tego co pamiętam to jedynie klapy z Fankiem na czele miały mokro. No ale jak faktycznie okaże się, że nowy Xbox będzie mocniejszy to już nie będze podjarki ruchankiem w wykonaniu Sony

Zobacz kilka postów wstecz, śmierdzi trochę trollingiem bootów ale wolałem zapytać.

Opublikowano

prawdziwe guwno sie wyleje jak zaczna wychodzić gry tylko pod te mocniejsze wynalazki jak to w przypadku new3ds i xeno, wtedy juz tylko blaszka i torrenty by ruchac tych co nas chca wyruchac

Opublikowano

Ej serio jaracie się tymi "nowymi" konsolami? :( Przecież jak te ploty chociaż w połowie będą realizowane to s(pipi)ą tak mocno rynek jak nigdy wcześniej.

Jasne że tak, nowy lepszy Xbox zawsze na propsie <3 a jak będzie mocniejszy od ps4 neo to juz w ogóle cud, miód, malina i te płacze w internecie klapow

Opublikowano

wow, gry tylko na nowszych konsolach? no tego jeszcze nie wymyślili...

Opublikowano

exy na nowa generacje konsol =\= exy na nowe wersje konsol tej samej generacji

Opublikowano

ogólnie nie ma co jeszcze gdybać, ale serio jakby gry zaczęły wychodzić kilka lat po premierze nowej wersji, to serio dla was taki problem?

Opublikowano

Tez nie widzę w tym nic złego, no chyba ze ktoś kupuje nextgena 4 lata po premierze i ma pretensje ze nowa konsola jest juz za rogiem

Opublikowano

Zobacz kilka postów wstecz, śmierdzi trochę trollingiem bootów ale wolałem zapytać.

MS chrystus branży, nie będzie monopolu na ruchanie graczy co niecałe 3 lata, Spencer na to nie pozwoli. Takie akcje minimum co 4 lata, majkro szanuje graczy.

PS. Nie rozpoznawanie trollingu jest ciężką chorobą. Zaleceniem lekarze jest unikanie tego tematu.

Edytowane przez Ins

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.