Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

News z KWIETNIA 2016:

Nie będzie Xboksa Półtora, zapewnia Phil Spencer

- Nie podoba mi się wizja Xboksa Półtora. Jeżeli mielibyśmy iść naprzód, wolałbym pójść naprzód o całą generację. Dla nas Xbox radzi sobie dobrze. Spisuje się, jest solidny, serwery działają dobrze. Jeżeli mielibyśmy wykonać krok naprzód, tak jak mówię, raczej chcialibyśmy dać ludziom bardziej namacalną zmianę - zapewnia Phil.

'I’m Not A Big Fan Of Xbox One And A Half,' Says Xbox Boss Phil Spencer

"I’m not a big fan of Xbox One and a half. If we’re going to move forward, I want to move forward in big numbers," Spencer said. "I don’t know anything about any of the rumors that are out there, but I can understand other teams’ motivations to do that.

http://www.gameinformer.com/b/news/archive/2016/04/01/i-m-not-a-big-fan-of-xbox-one-and-a-half-says-xbox-boss-phil-spencer.aspx

http://www.gram.pl/news/2016/04/03/nie-bedzie-xboksa-poltora-zapewnia-phil-spencer.shtml

Co tam sie odpierdala, ładne rzeczy wczoraj mu powiedzieli o Xbox 1.5 xDDDDDDDDD

Moc chmury, dx12, kinect, jednak odłaczamy bo 10% mocy wiecej,  win10, integracja eko system, przeniesienie największów ex na PC, czy tylko ja mam wrażenie, że tam codziennie inne pomysły xDDDDD

Acha ja sie ogólnie ciesze z nowego Xboxa, bo świeża konkurencja i motywacja dla Sony, ale bez kitu co tam sie odpierdala w tym dziale MS Xboxa

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

dajcie gifa z tym yetim biegającym po polu uciekającym przed bombami <3

Opublikowano

Bo 6tflopow to nie Xbox 1.5 tylko pełnoprawny następca z BC w standardzie, a nie podkręcenie zegarów w ps4 neo :kaz: Czyli Spencer nie okłamał, Spencer słucha i rozumie :xboss:

Opublikowano

no i wtedy będzie można kupić ps4

Opublikowano

orką grą z ps3 xD

Opublikowano

Bo 6tflopow to nie Xbox 1.5 tylko pełnoprawny następca z BC w standardzie, a nie podkręcenie zegarów w ps4 neo :kaz: Czyli Spencer nie okłamał, Spencer słucha i rozumie :xboss:

Czyli chcesz powiedzieć, że koniec generacji Xbox One i wyebane na 20mln osób które kupiły konsole?

Teraz kupujcie kolejną konsole :)

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Swietnie. Kupi sie to PS4 Slim za 800 zł i ogra te trzy warte ogrania gry aktualnie na tym szrocie.

Ja nadal czekam na chociaż jedną wartą grę na x-korkiego, ale nie zanosi się aby coś w kwestii crapów na 7 się zmieniło. A szkoda, bo ludzie już sprzedają ten złom za 900zł z grami.

Czyli chcesz powiedzieć, że koniec generacji Xbox One i wyebane na 20mln osób które kupiły konsole?

Teraz kupujcie kolejną konsole :)

kermit-yoga-forward-bend.jpg

Edytowane przez YETI

Opublikowano

Fanek - 2017 to odpowiedni czas na nową generacje zwłaszcza dla xbona.

PSX - PS2 mija 5 lat, PS2 - X360 mija 5 lat a potem mamy totalną bułe i 8 letnią generacje

TYLKO XBOX CZUJE DUME

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

A co fanek powiesz jak okaże się że trzeba będzie kupić ps4 z podkreconymi zegarami żeby odpalić gry z andka na vr? Sony będzie pchalo ci do gardła aż po same kasztany, a ty sam polecisz rozbić namiot pod rtvagd żeby zaklepac swój egzemplarz neo. Już nie wspomnę że od dwóch lat Sony reklamuje vr jako sprzęt pod obecne PlayStation a nie jakieś nowe kupy.

Skorpion będzie miał moc jak sam s(pipi)ysyn, Scale i Gearsy jak życie w 4k, nowe Read Dead w 4k i w dodatku wsparcie Oculusa który odstawia ten plastikowy badziew od Sony na miłe świetlne :banderas: Juz widzę jak DF się mota jak przekazać klapom źle wiadomości o najgorszych wersjach multiplatform żeby ci nie pościeli sobie zyl, a nowa kupa konsoli dzieli klapow na gorszy i lepszy sort, wojna domowa i obrzucanie się (pipi) na imprezie psn kto ma więcej trawy i pixeli :pawel: Wojna domowa może pochlanac wiele klapow ale nie żeby mi było ich szkoda :kaz:

Jak dobrze być graczem, Tylko Xbox :xboss:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Ale mnie VR zupełnie nie interesuje, a czy będzie wymagany Neo do tego niewiadomo. Przy 40mln konsol na rynku małoprawdopodobne. Gry VR na Neo beda po prostu lepiej wyglądały.

Jak oni nie mają jeszcze urządzenia  (przecieki mówią, że celują w 6tflops, Spencer dowiaduje sie w ostatniej chwili) a dopiero projektują to jak myślisz kiedy oni te gry wydzadzą na lepszego Xboxa o którym piszesz.

Za rok? za 2 lata? za 3 lata?

Co do Neo to już pewnie rozesłali dev-kity

Edytowane przez Fanek

Opublikowano

Gdybym miał ps4 i jedyna opcja to morfeusz zeby zaznać VR to rownież by mnie to nie interesowało :yao:

Scorpio-flops.png

:fsg:

Opublikowano

UWP jest elastyczne jak (pipi) młodej Tajlandii więc nie ma problemów żeby przesunąć suwaki na ultra :xboss: Ekosystem pokazuje pazur.

Scale w 4k już się robi, co to będzie za piękną gra startowa na nową generację :fsg: A u klapow co, ptaszor i chłopczyk 10 lat w produkcji największym hitem tego roku? A jest jeszcze GT z płaskimi drzewami jak stopy huma XDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

YETI i Fanek po zobaczeniu wykresu:

raining_david_tennant.gif

Edytowane przez Ins

Opublikowano

Hav7n przyjacielu mam nadzieje, że tak na serio to co piszesz to na potrzeby CW :)

Opublikowano

Jeśli ktoś wierzy w taką różnicę mocy pomiędzy dwoma modelami tej samej (?!) generacji to jest idiotą.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

A co te ps4neo takie słabe?

Opublikowano

Wczesniej byla beka xbotow z neo a teraz marszcza freda do wykresow skorpionka i w ogole jaranko ze nowy mocniejszy xbox :yao:

Tfu, podwojne standardy tak mocno.

troche nie wierze w te plotki ze tyle modeli by mialo wyjsc

Opublikowano

Bo Scorpio to będzie nowa generacja, nowa jakość, ostateczny koniec sprawy sonowskiej, teraz pogra się jeszcze rok ponad na x1, a potem kupi się Scorpio z 100% wsteczna, 10 teraflopow, 4k gaming, a nie jakieś pośrednie konsole w stylu neo :xboss:

Opublikowano

japa pyskaczu

Opublikowano

tylko xbox  <4

Opublikowano

Czy tylko ja mam wrażenie, że ta generacja "kąsol" się jeszcze nawet nie zaczęła, a oni już planują generację następną i jeszcze następną?

tak mi wstyd, że byłem graczem konsolowym;/ 3 lata od premiery a tu dwie gry, DWIE gry warte uwagi, śmieszna grafika z gubieniem fpsów, a teraz kąsolomaniaki bijący się na teraflopy xD

jaki smutny czas na bycie kąsolowym graczem:(

Opublikowano

Bo juz nie ma podzialu na generacje.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.