Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Wyglada na to, ze marka Xbox po początkowych problemach w tej generacji w końcu rozprawi się z januszo-kmiociarskimi niebieskimi insektami. Zupełnie jak w tym gif-ie:

mtawco.gif

Mighty Fucking Scorpion in action! :kaz:

Opublikowano

yeti po zwykłych ploteczkach ma już stan przedzawałowy i jego sygnatura co to za ulizany pedał z pistoletami na kulki?

Tylko SCORPION   :daddy:

Opublikowano

5K złota żeby nie zwymiotować grając na zwykłym szrocie4 przez okularki w jakiegoś indyka, $orry zawsze wali na dwa baty swoich klientów.

Opublikowano

Konsole robia sie zupelnie jak telefony i choc w przypadku telefonow nie jest wymagane by miec najnowszy aby dzwonic i smsowac tak w przypadku konsol nie robi sie za dobrze.

Kiedys jak gralem na Szaraku smialem sie z blacharzy jak gadali o grafice a teraz...

Wogole to abstrahujac do dawnych dobrych czasow to kiedys nasze hobby bylo unikatowe nerd w szkole z przetluszczonymi kudlami ktory nigdy ci.pki na oczy nie widzial spuszczajacy sie nad FF7 do grona ludzi z ktorych tylko dwoch ogarnialo o co mu chodzi. Kiedys bylo to hobby dla wybranych z unikatowymi grami teraz sie zrobilo dla wszystkich czyli bezplciowe. Uncharted 4 nawet moja babka by przeszla.

Opublikowano

Bo Scorpio to będzie nowa generacja, nowa jakość, ostateczny koniec sprawy sonowskiej, teraz pogra się jeszcze rok ponad na x1, a potem kupi się Scorpio z 100% wsteczna, 10 teraflopow, 4k gaming, a nie jakieś pośrednie konsole w stylu neo :xboss:

a gry jakies na to beda? nie mowie o halo 8, gow 6 i forza 16
Opublikowano

Plota o 6teraflopach i cały zielony obóz już kisiel w majtach

i nagranie z zebrania u Daddyego

Edytowane przez Figuś

Opublikowano

Jeśli ktoś wierzy w taką różnicę mocy pomiędzy dwoma modelami tej samej (?!) generacji to jest idiotą.

Ale nie obrażaj Insa, kubsona, mazzeo i reszty zielonych przegrywów, im też coś się należy z życia, zwłaszcza, że przez ostatnie trzy lata przyjmowali sztywniutko bukkake od Knura :kaz:

Ja (pipi)e, materiał prosto z Białegostoku, xbox fun day 2016, Mazzeo z Wezyrkiem i resztą botów po plotkach o 6 teraflopach, chmurze i dx99.

Mazzeo jaką zieloną sukienkę za(pipi)ał, dobry wariat (ta czapka moro to chyba z Girsów), a Wezyrek nie lepszy z tą koszulą i lakierkami.

Ciekawe co będzie jak wydadzą jakiegoś eksa, który nie trafi na laptopa, albo jeszcze lepiej, exa ze średnią powyżej 90%. To dopiero będzie impreza :obama:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

hehehe śmieją się z graczy pc'towych a spuszczają się nad nowymi konsolami. Klapy i boty to o wiele większe graphic whores niż jakikolwiek pecetowy gracz na tym forum. Jeżeli w następnym roku wyjdzie ps4 neo i xbox scorpion to super. Cieszę się waszym szczęściem. Ja wydam te 3-4 koła które bym wydał na obie konsole na upgrade kompa. Nowy procek i karta graficzna aby nadal mieć komfort grania. Jeżeli kupię jakąś konsole to od nintendo bo przynajmniej ma ciekawe exy.

Sorry ale w ciągu 3 lat tej generacji tylko 4 exy naprawdę warte były ogrania na konsoli sony i ms. Sunset Overdrive, Bloodborne, Forza Horizon 2 i Uncharted 4.  Żadna inna gra nie była warta zakupu konsoli. W tym samym czasie na martwą konsole wii u wyszło kilka hitów wartych ogrania tak samo na 3ds czy PC. Lubię grać na konsoli z padem w łapie. Lubię ps4 i xboxa uważam że to fajne sprzęty. Każdy z nich ma jakieś zalety i wady. Niestety ani ms ani sony nie zachęcają do kupna następców. W Przypadku xboxa one i ps4 było wiele obietnic a jak się skończyło wszyscy widzimy. Można być zaślepionym fanem danej opcji i łykać wszystko co kaz czy spencer wam rzucą. Można też się wycofać z tego błędnego koła i smakować w dobrych grach gdzie indziej.

(pipi)a jak pomyślę gdzie był xbox 360 po 3 latach od premiery i jakie gry na nim ograłem to mi się chce płakać. To już nie powolny regres to równia pochyła w dół :(

Opublikowano

To było do przewidzenia że boty nagle nie widzą nic złego w wypuszczaniu mocniejszej konsoli jeśli robi to ms. 

TFU! Pluje na was skorpiony i neoklapy, yebane podludzie.

Opublikowano

a gry jakies na to beda? nie mowie o halo 8, gow 6 i forza 16

Może jeszcze jakiś nowy killer od remedy xDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

Dziwne zeby blacharz był graphic whore jeżeli 99% gier na peceta to gry typu jestem tostem czy kąpiel ze starym :yao: i wszystko w grafice z czasów atariego

Opublikowano

nie podoba się wizja mocniejszych konsol, dlatego wolicie peceta gdzie Nvidia wyrucha was tak jak nigdy nie wyruchał MS i Sony. Logika blaszanych przegrywów :kaz:

Póki co największym przegrywem jest M$ ze swoim Xbonem.

Opublikowano

Największe przegrywy to blachaty co czekają na exy konsolowe :yao: jak tam RDR ? Lub optymalizacja xboxowych exow :yao: x2

Opublikowano

Ale w Destiny sobie nie pogracie wstretni blacharze.

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

RDR :banderas: taka gierka to raz na całe życie się trafia no ale pece śmiecie biorą prysznic z ojcem xD

Opublikowano

Gierka 10lecia jak najbardziej.

Jakże mnie bawi to szczekanie klapków,juz zapomnieli jak kilka dni temu mieli podjarke  PS4.5 które miało zaorac zieloną brać a tu taki uj. 

M$ bardzo ładnie zapowie xo slim a w przyszłym roku wejdzie z buta w nową generacje ze scorpionem,a klapki co podjarka przez łzy gniewu odtwarzaniem filmów w 4k :P

Karma  :banderas:  :kaz:  :kaz:  :kaz:  :banderas:

Edytowane przez kudlaty88

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.