Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

jak sobie wyobraze halo, forze czy girsy w 4k na 6 tflopach to az dostaje spazmow z ekstazy na mysl o skorpio

A pozniej sie obudziles. 4k na konsolach :dynia: na pc zeby miec 60fps trzeba miec karte za 700€ a mobilne gpu nie odpali gier aaa w 4k. Bedzie 1080p60fps i nic wiecej.

I to w zupełności powinno wystarczyć, a do cyferek niech się blachary tasują :sorcerer:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Obecnie to konsolawcy wala konia do teraflopow remasterow konsol :sorcerer:

Opublikowano

Kermit serdeczny konsolowiec tu sobie stroi żarty a pecetowiec już z pianą w ustach leci i się burzy xD

Opublikowano

orzeszek co ty mi tu pier.dolisz o zepsutych hitboksach w dark soulsach, a potem wyjeżdżasz z wiedźminem

masz ty rozum?

to tak jakby powiedzieć, że GTA IV jest słabe, a potem wyjechać z RDR i pisać, że jest to znakomita gra

no nie godzi się

Edytowane przez ragus

Opublikowano

Gta 4 super gra

RDR znakomita gra 

Mimo wszystko gta 4 może ssać benis mesjaszowi rdr, pozdro konsolomaniaki

Opublikowano

RDR to zaraz po Vice City najlepsza gra Rockstar.

Opublikowano

Nie czaje podjary Fankopodobnych na Last Guardiana bo ani nie ograli Ico / SOTC+ nie będzie jakieś uber grafy , chociaż moze to i dobrze . Odbiją się jak od sciany i bedą niezłe okazje na PT :lol:

Edytowane przez Codename

Opublikowano

heh ciekawe kiedy konsolomaniaki odkryją, że scorpio to nazwa kodowa jak Project Reality, Atlantis, Nintendo Dolphin, Revolution, Microsoft NextBox, Xenon i takie tam.

Opublikowano

heh ciekawe kiedy pecetowcy odkryją, że są najgorszym sortem graczy, TFU!

Opublikowano

heh ciekawe kiedy konsolomaniaki odkryją, że scorpio to nazwa kodowa jak Project Reality, Atlantis, Nintendo Dolphin, Revolution, Microsoft NextBox, Xenon i takie tam.

200_s.gif

Opublikowano

nowy plejak milion teraz flipflopów

nowy iksboks 3 milijony terakotaflopów

nowe nintendo na poziomie xboxa one ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Opublikowano

co w ogole pecetowcy robia na KONSOLOWYM forum? Gdzie jest moderacja?

Opublikowano

co w ogole pecetowcy robia na KONSOLOWYM forum? Gdzie jest moderacja?

W końcu mądre pytanie w tym głupim z założenia wątku...

Opublikowano

orzeszek co ty mi tu pier.dolisz o zepsutych hitboksach w dark soulsach, a potem wyjeżdżasz z wiedźminem

masz ty rozum?

to tak jakby powiedzieć, że GTA IV jest słabe, a potem wyjechać z RDR i pisać, że jest to znakomita gra

no nie godzi się

no pisanie o sterowaniu, które w soulsach jest idealne, piękne i responsywne a w kontrze wrzucając obesranego w tym aspekcie wiedzmina xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD to jest hit roku

Opublikowano

dowalił do pieca

przecież tak spier,dolonego sterowania to ja dawno żem nie widzioł w grach. mam nadzieję, że CDP zbankrutuje, bo jest pijane albo niespełna rozumu

Opublikowano

Jesli chodzi o poruszanie sie to sa 2 rozne podejscia do sprawy, np w soulsy gdzie input ma pierwszenstwo nad animacja, dlatego jest "responsywne" ale przez to mozna nienaturalne rzeczy wyprawiac postacia, np. na(pipi)iac 1000 baczkow w minute stojac w miejscu albo biec do przodu z naglym zwrotem do tylu bez zadnego feedbacku postaci. Z kolei np takie GTA kladzie priorytet na animacje, wiec wszystko musi sie jakos kleic i wygladac w miare naturalnie, robisz nagly zwrot w tyl i postac musi przyhamowac i dopiero sie obrocic, w wiesku podeszli podobnie z tematem ale poczatkowo z(pipi)ali, na szczescie potem dodali opcje alternative i bylo juz git, a kto uwaza inaczej ten bluber.

Opublikowano

I wtedy wyszła gra, która połączyła dwa światy, zaje,biste sterowanie wraz ze sztywniutką animacją. 

A imię jej MGSV.

Opublikowano

No w MGSie calkiem zgrabnie im to wyszlo.

ehh... mgs v :frog:

Opublikowano

what a mess we made, when it all went wrong

Opublikowano

sterowanie w gta jest spie.rdolone - fakt

sterowanie w wiedzminie jest spie.rdolone - fakt

z tym, że w gta nie jest tak dynamicznie mogę się schować za coverem i rozwalalć pachołów i jest si w wieśku to tylko denerwuje

Opublikowano

te w gta v już ujdzie. r* miał w tej materii progres: controls SA < IV < RDR < V. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.