Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Czyli wielkie R potrzebowało czterech gier na dopracowanie sterowania. CDPR potrzebowało jednego patcha. :reggie:

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Mówie jak będzie:

hqdefault.jpg

Opublikowano

Moi drodzy. Konsolomaniaki powinny się szanować.

MGSV>Wieśmin3

Jest to jedyna droga zesłana przez PANA.

:notsure:

Opublikowano

95% na MC nie moze sie mylic.

Opublikowano

jakie to piekne i glebokie ;(

Opublikowano

Nie wiem, ja strzelalem.

Opublikowano

hops hops hops, ponad czasowy filmik, kto by pomyślał. 

Edytowane przez Soul

Opublikowano

Jeśli chodzi o to, dlaczego warto mieć konsolę a nie PC, to przede wszystkim talent studiów, budżety gier, oraz exclusive'y które dyktują nadejście nowej generacji. Nowa generacja nie oznacza, że sprzęt musi mieć trylion gigaflopsów, milion fps-ów na sekundę, jakieś i sremy hbmy i inne marketingowe chwyty dla zbyt bogatych jeleni. Nowa generacja to przełom na jakimś polu, np. szczegółów i animacji postaci. Przykład?

https://www.youtube.com/watch?v=b7SRRY3UMO0

Sorry, ale PC ze względu na obecną politykę wydawców, miejsce w szeregu na rynku, i specyfikę - raczej nie otrzymają takich przełomów. A swoją drogą, to ja się chyba muszę przeprosić z Uncharted, i wreszcie zmusić się do zagrania grę w klimacie Indiany Jonesa :/ A jak Sony nie zapowie PS4 Neo na E3, to walę to, kupię, a dzień później Sony stwierdzi: "Ok, właśnie osiągnęliśmy limit sprzedanych PS4 by bezpiecznie ogłosić PS4 Neo", ale ch*j, swędzi mnie portfel na PS4 jak nic...

Opublikowano

Swedzi to cie nie portfel, a kutang providenta xD

Opublikowano

A tak, zapomniałem. Przecież nie stać mnie na PS4, nie wziąłem pod uwagę codziennego zestawu big-kebabów w cieście, żeby nabrać masy do rzeźby ;)

Opublikowano

Berlinek jest przeuroczy, a zaiwestowales w tv aby czy dalej garbiebie sie na taborecie przed monitorem albo modlitwy by rodzice wyszli by podpiac pod ich tv?

Opublikowano

Ty, no zapomniałem że jeszcze trzeba krzesło dobre, tv, i nowe mieszkanie. K*rwa, w tym tempie nigdy nie zagram na PS4 :/ Będę musiał zastawić nerkę w Providencie...

PS. A tak nawiasem, to PS4 od premiery w ogóle mnie nie grzało, nie ciągnęło, zero podniety. Gry na które czekałem, okazywały się klapą. Ostatnio jednak zliczyłem tytuły w które w sumie mógłbym zagrać, i w sumie mógłbym dla nich złamać zasadę by nie kupować pierwszego model konsoli...

Opublikowano

Nie chodzi mi o serię, chodzi mi to coś w rodzaju różnicy między fatem a slimem. Czy też aktualnie - PS4 i PS4 Neo (potencjalnie).

Opublikowano

berlinek podaj liste prawdy, ciekaw jestem tych tytulow

Opublikowano

PS4 sprzedane, kupi się znowu przy Nier Automata (o ile będzie będzie świetną gierką). 

Opublikowano

Po co trzymać sprzęt, którego przez pół roku (o ile nie dłużej) bym nie odpalił nawet ?

Opublikowano

Po co trzymac xbona i pc skoro na to i na to wychodzi to samo?

Opublikowano

PS4 sprzedane, kupi się znowu przy Nier Automata (o ile będzie będzie świetną gierką). 

A potem Sony się chwali, że pobiło kolejny rekord sprzedaży konsoli bo takie typy kupują po raz trzeci czy czwarty konsolę. 

Opublikowano

Zawsze mozna podac ilosc godzin i wzrost liczby active xbox live users bo akurat synek kupil rodzicom Lumie.

Edytowane przez hav7n

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.