Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Po co trzymac xbona i pc skoro na to i na to wychodzi to samo?

Bo gram na jednym i drugim, a PS4 i tak bym nie włączył ?

Edytowane przez Ins

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,8 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

berlinek podaj liste prawdy, ciekaw jestem tych tytulow

Z tych must have dla mnie:

Overwatch/Doom (może oba, głównie do multi)

Fallout 4

Rocket League,

MGS V: TPP

Street Fighter 5

Uncharted 4

Z tych trochę mniej, by mieć w co grać:

Mad Max,

Shadow of Mordor

Infamous: SS

Just Cause 3

No o może Wiesiek 3, choć nie kręci mnie jego uniwersum...

Opublikowano

to ci powiem, ze same nowosci i exy, lista ci sie stworzyla chyba wczoraj

Opublikowano

Uncharted 1-3 to nie twój typ gier, ale już 4 chcesz ograć? Lulz. 

Jeszcze może zaczniesz Wieśka od trzeciej części?

Oh wait....

Edytowane przez suteq

Opublikowano

najgorszy mgs, najgorszy fallout, niepelnosprawny sf5, ktory status fulla dorobi sie pewnie za rok, mod do gierki z plusa z ps3, gierki sprzed roku lub praktycznie z premiery konsoli - no faktycznie zakup ps4 dopiero teraz wg Berlinka zrobil sie oplacalny

Opublikowano

Overwatch/Doom (może oba, głównie do multi)   -spoko giereczki

Fallout 4  -(pipi)

Rocket League, - spoko ale jak ty zaczniesz grać to już nikt o tej grze nie będzie pamiętać

MGS V: TPP - kupa fabularna

Street Fighter 5 - to już wyszło z bety ?

Uncharted 4 - taki sobie 8/10 na raz

Mad Max, - spoko gierka

Shadow of Mordor - spoko ale szybko się nudzi

Infamous: SS - kupa , (pipi), szajs, s(pipi)ina

Just Cause 3 - to nawet nie chodzi w 20 fps :)

No o może Wiesiek 3, choć nie kręci mnie jego uniwersum...

Jedyna naprawdę dobra gra jaką wymieniłeś to wiesiek ale nie kręci cie jego uniwersum.  A z exów jedyny dobry bloodborne olałeś. Spoko pasujesz do użytkowników ps4 w szczególności tych z ppe :D

Opublikowano

Gra na 8 to nie jest dobra gra?

Aha.

Opublikowano

dla blanta wszystko na ps4 to zle giereczki, na szczescie nie ma jeszcze na tyle jaj aby gierki od fromsoft obrazac wiec chociaz jeden biedny bloodborne sie uchowa przed jego "obiektywnoscia" :cool:

Opublikowano

Gra na 8 to nie jest dobra gra?

Aha.

Też nie wiem, o co im chodzi. Przecież W3 to dobra, a nawet bardzo dobra gra.

Opublikowano

bansai źle się wyraziłem chodziło mi o ex godny zakupu konsoli a ten jest tylko jeden Bloodborne :D   Mendrek w większości wymienił multiplatformy w szczególności z(pipi)any fallout 4 czy just cause które technicznie na konsolach leży.

Uncharted 4 to "tylko" dobra gra a spodziewałem się więcej. Dla mnie zawód bo po ND spodziewałem się super hiper nowej jakości i genialnej historii. Dostałem średnią historię w fajnie wyglądającej grze. Multi w ogóle mi nie podeszło to i gre sprzedałem. Gry które mnie swego czasu zwaliły z nóg od ND to crash 2, uncharted 2 i last of us to tak ubiegając pytanie.

Opublikowano

i tak przy dobrych wiatrach mendrek w te gry zagra w 2020 roku więc nie ma co się spuszczać nad tym

Opublikowano

Będę musiał zastawić nerkę w Providencie...

Nerki na czarnym rynku sa tanie wiec na ps4 i jakies tani TV ci wystarczy. A na belkot antypc nawet nie chce mi sie odpowiadac.

Overwatch/Doom (może oba, głównie do multi) NA PC

Fallout 4 NA PC

Rocket League NA PC

MGS V: TPP NA PC

Street Fighter 5 Nikogo,ale rowniez NA PC

Uncharted 4

Mad Max NA PC

Shadow of Mordor NA PC

Infamous: SS

Just Cause 3 NA PC

No o może Wiesiek 3, choć nie kręci mnie jego uniwersum... NA PC

Za(pipi)ista lista :dynia: Naprawde warto wydac 1600zl plus 169zl na ps+ dla tych 2 gier

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

No i co z tego, że na PC? Co mnie prowizorka z masą ułomności natury technicznej, niezoptymalizowanymi portami, i pełnym cheaterów multi online obchodzi?

Tak, bijatyki na PC :yao:

I jeszcze mi rutynowy port z konsol na pc (czyt. kupsztanga) Dooma śmie polecać, troll jeden :/

http://www.gameskinny.com/a8wcv/doom-pc-launch-is-plagued-with-issues

The PC version of DOOM is off to a bad start with players experiencing a large variety of issues.

Sio mi stąd pc beka racer, wbij sobie do łba że sfrajerzyłeś kasę na platformę oferującą ch*jozę, bo widocznie nie znasz się na branży, i dlatego nie powinieneś tu pisać...
Opublikowano

Doom ma 92% na steam czyli ta wiekszosc graczy to jaka bzdura z no name portalu. A sfrajerzylem sie kupujac ps4.

Opublikowano

No opinie społeczności steamowej, to jak pytać fanów disco polo o przekazy kulturowe w muzyce.

Albo masichistów o opinie nt. okładania się metalowym prętem po jajach...

Opublikowano

Za to twoje wypociny sa jak posty prawiczka na forum o ruchaniu. Kiedy ty to zrozumiesz.

Opublikowano

No opinie społeczności steamowej, to jak pytać fanów disco polo o przekazy kulturowe w muzyce.

Albo masichistów o opinie nt. okładania się metalowym prętem po jajach...

jak gry zle dzialaja to maja niskie oceny. Np. AC unity
Opublikowano

Ten moment gdy po kilku tygodniach odpalasz ps3, chcesz wydac ciezko zarobione pieniadze na (pipi)owa gre o zmutowanych zolwiach ninja, wbijasz do ps store, ale nie, najpierw aktualizacja poprawiajaca stabilnosc, pobrala sie, juz myslisz ze jestes blisko celu gdy wita Cie

55rztv.jpg

Opublikowano

To znak żebyś (pipi)owych gier nie kupował. Nie masz dobrych gier do ogrania?:) fire emblem fates, valkyrie chronicles etc?

Opublikowano

my tu gadu gadu a platinum games znowu zrzucilo mesjasza na nasza branże :banderas:

żółwie ninja pozamiatały

45/100 :yao: 

Opublikowano

Bluber jakis komentarz?

Opublikowano

Shen, usuń appkę i zainstaluj raz jeszcze. Masz może ten bug co ja. Miałem go 2 tygodnie temu. PSS nie ma konserwacji, przynajmniej ja nie mam...

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.