Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

CjfH2HkUUAAE1pg.jpg

xD

scorpion was zayebie

Spencer ma klupe tak czerwoną jakby chlał już z trzy tygodnie, bo wie że ch.uja z tego będzie

Opublikowano

Trzej Krolowie przyniosa swoje dary na E3 :obama:

Forza, Gearsy, Halo :kaz:

Opublikowano

Ah ta jakość Bethesdy. 

Opublikowano

o ku,rwa ale dramat :pawel: NAJMOCNIEJSZA KONSOLA NA SWIECIE

Opublikowano

Xbox jako szambo ma lepsza wydajnosc na bagnach, wszystko jest jak byc powinno.

(pipi)a jak im nie wstyd wydawac tak niezoptymalizowany kawalek kodu :yao:

Opublikowano

No gra wygląda jak życie to te spadki są zrozumiałe.

Opublikowano

ciekawe co redzi pokaza i czy nowa mapka bedzie od razu chodzic nalezycie czy trzeba bedzie przez pol roku wzorem podstawki skipowac deszcz i noc na bagnach :P

Opublikowano

Ah ta jakość Bethesdy. 

Popłacz się.

Fallout 4 #nikogo

Tylko new vegas.

Bethesda RAK tych czasów.

:pipi:

Opublikowano

Momentami trzyma betonowe 20fps

Opublikowano

ciekawe co redzi pokaza i czy nowa mapka bedzie od razu chodzic nalezycie czy trzeba bedzie przez pol roku wzorem podstawki skipowac deszcz i noc na bagnach :P

Przy okazji patchów (14 bo 14 ale zawsze) załatali na ps4 tego Wieśka elegancko więc myślę, że nie będzie problemu zresztą wypowiadali się jacy ludzie z CDPR, że graficznie i wydajnościowo to dlc będzie chodzić jak marzenie bo sporo rzeczy napisali wręcz od zera.

znalazłem cytat 

W rozmowie z Eurogamerem Len de Gracia z CD Projekt RED przyznała, że dodatek jest usprawnieniem graficznym względem podstawowej wersji gry.

- Wypracowaliśmy metody, których wcześniej nie używaliśmy. Nowe elementy stanowią około 80, 85, a nawet 90% wszystkich obiektów w grze.

Gracia wyjaśnia, że zmianie uległo niemal wszystko. Od nowa stworzone zostały nawet stragany ulicznych handlarzy. - Mamy prawdopodobnie 20 razy więcej rodzajów warzyw w grze, niż wcześniej - tłumaczy. :dynia:

Nawet jeżeli deweloperzy wykorzystali wcześniej stworzone obiekty, odpowiednio je zmodyfikowali. - Chcieliśmy po prostu pokazać, że tym razem faktycznie osiągnęliśmy limit - komentuje.

Usprawniona oprawa graficzna może budzić pewne obawy związane z wydajnością na konsolach. Producent uspokaja jednak, że Krew i Wino działa w 30 klatkach na sekundę.

- Jesteśmy teraz zorganizowani. To w pewnym sensie świeży start. Krew i Wino było dosłownie budowane od podstaw. Błędy, które popełniliśmy w kwestii optymalizacji, zostały wyeliminowane - mówi Gracia.

- Celujemy w 30 klatek na sekundę. W większości miejsc udało się to osiągnąć. W kilku lokacjach wciąż musimy pracować nad optymalizacją. W porównaniu z Wiedźminem 3, produkcja odbywa się znacznie płynniej.

Toussaint to zupełnie nowa kraina, dlatego też mogła być stworzona od zera. Twórca wyjaśnia jednak, że przeniesienie nowinek do podstawowej wersji gry mogłoby być problematyczne.

- Jeżeli chcielibyśmy usprawnić Wiedźmina 3: Dziki Gon, moglibyśmy napotkać wiele problemów. Ale kto wie, może w przyszłości zajmiemy się odświeżeniem podstawowej wersji? - kończy.

Edytowane przez _Be_

Opublikowano

Niezły hardcore z tym F4. Jak można taki badziew wydać. I to niby zaprawiony deweloper AAA.

Opublikowano

Przecież każda ich duża gra począwszy od Fallouta 3 przez Skyrima i teraz F4 jest raczej dramatycznie zoptymalizowana do tego z grafika, którą robią moderzy bo im się nie chce.

Opublikowano

Przy Morrowindzie takich problemów i bugów jeszcze nie było jak w nowszych gierkach Bethesdy. A może powinni przerzucić się na inne gatunki?

Opublikowano

No ale przecież bethesda zaczynała od buggerfala. Kto pamięta tą grę w czasach kiedy patche nie wychodziły? Ja przeszedłem i to był jeden z większych hardcorow w moim życiu :)

Opublikowano

Widzę, blantman już się szykuje na analne doznania w wykonaniu bugfesdy :flag_of_truce:

Opublikowano

hehehe oj jak bardzo nie trafiłeś :D Patrz na steam mój fallout 4 6 h rozegrane i dla mnie to były pieniądze wyrzucone w błoto. Tu nawet nie chodzi o fps bo na pc chodziło płynniutko po prostu gra to kupsztal :D

BTW ile wspaniałych gier wychodzi na pc w tym roku. X-com 2 i warhammer pozamiatały a przed nami jeszcze chociażby Offworld traiding company, tyranny, civ 6, torment tides of numenera, divinity orginal sin 2 czy hearts of iron IV.

Do tego gry które wyszły ale jeszcze nie zdążyłem ograć Stardew valley, stellaris czy banner saga 2.  

Większość to exy pc'ta a co w tym czasie na konsole wyjdzie ? Nowe gearsy i forza na x'sa?  Nowe co w tym roku na ps4 ? 

PC to jedyna słuszna opcja jeżeli chodzi o fajne exy:)

Opublikowano

Przecież Divinity 2 to 2017 rok. X-Com 2 pewnie prędzej czy później trafi na konsole. Reszta? :yao: 

Opublikowano

XD Ten slideshow w f4 na ps4, nie widzialem takiego cyrku od czasu grania w bloodborne

Opublikowano

X-COM 2 nie wyjdzie na konsole.

Opublikowano

Faillout 4 to jeden z dwóch największych kupsztali, jakie ogrywałem w tym roku, no ale ocena 88 na Metacritic. Nie wiem za co :dunno:

Drugi kupsztang a zarazem najwieksze rozczarowanie i zawód to Call Of Duty Black Ops 3.

Opublikowano

Mi tam F4 nawet podeszlo i w 100% skonczylem bo to byl moj pierwszy Failout ale wiecej juz nie chce XD

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.