Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

170zł dałem za wersję na stimie. Grałem 3h.

Z obrzydzenia aż ps4 kupiłem. Tutaj chociaż mógłbym odsprzedać.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

bo to byl moj pierwszy Failout

aaaaaa i tu cię mam ! :D zagraj w f1 i 2 a jak odstrasz cię grafa to fallout new vegas a zrozumiesz:D

Opublikowano

Drugi kupsztang a zarazem najwieksze rozczarowanie i zawód to Call Of Duty Black Ops 3.

a to czemu

Opublikowano

A na steam jezeli grales ponizej 2h mozesz dodac i ci cala kase zwroca
Opublikowano

ALE ON GRAŁ 3 I WTEDY DOPIERO CHCIAŁ SIĘ TEGO POZBYĆ TY TFU! PECETOWCU  :daddy:

Opublikowano

A na steam jezeli grales ponizej 2h mozesz dodac i ci cala kase zwroca

Często 2h to za mało żeby ocenić że gra to kupsztal

Konsole > zakład blacharski

Opublikowano

BTW ile wspaniałych gier wychodzi na pc w tym roku. X-com 2 i warhammer pozamiatały a przed nami jeszcze chociażby Offworld traiding company, tyranny, civ 6, torment tides of numenera, divinity orginal sin 2 czy hearts of iron IV.

Do tego gry które wyszły ale jeszcze nie zdążyłem ograć Stardew valley, stellaris czy banner saga 2.  

Większość to exy pc'ta a co w tym czasie na konsole wyjdzie ? Nowe gearsy i forza na x'sa?  Nowe co w tym roku na ps4 ? 

Ale czego ty się spodziewasz pisząc takie posty jak w prawie wszystkich tych grach trzeba myśleć, czytać lub liczyć a to są skillsy których przeciętny konsolowy sutek nie potrafi używać do grania.

To tak jakbyś poleciał na wyspę pełną dzikusów biegających w słomianych spódnicach i tłumaczył im, że latanie samolotem to fajna sprawa. Niby coś tam załapią, że chodzi ci o tego metalowego ptaka z niebios i że fajnie ale i tak lepienie domków z gówna będzie dla nich ciekawsze.

Opublikowano

:rotfl:

Opublikowano

Drugi kupsztang a zarazem najwieksze rozczarowanie i zawód to Call Of Duty Black Ops 3.

a to czemu

Słabe mapy w multi. To zarzut najwiekszy. Dotad Treyarch byli najlepsi pod tym wzgledem. W BO2 co jedna mapa to klasyk a w trójce? Spuśćmy nad tym guano zasłonę milczenia :frog:  Dość powiedzieć, ze jak w to jeszcze grałem to ludzie do zarzygania wybierali Combine, jedyna mape, której nic zarzucic nie mozna. To "najlepiej" swiadczy o reszcie. Poza tym mało broni. Tylko cztery snajperki? Tylko jedna samopowtarzałka? No bitch please! Do tego doszły teraz problemy z polaczeniami w multi w polskiej wersji na Łoniaku. Mnie juz to jednak wali, bo gry pozbywszy sie dawno, niestety w zamianie na jeszcze wiekszą spyerdolinę to jest Fuckout 4, którą po tygodniu sprzedałem nie mogąc znieść tego co tam widze...

Opublikowano

BTW ile wspaniałych gier wychodzi na pc w tym roku. X-com 2 i warhammer pozamiatały a przed nami jeszcze chociażby Offworld traiding company, tyranny, civ 6, torment tides of numenera, divinity orginal sin 2 czy hearts of iron IV.

Do tego gry które wyszły ale jeszcze nie zdążyłem ograć Stardew valley, stellaris czy banner saga 2.  

Większość to exy pc'ta a co w tym czasie na konsole wyjdzie ? Nowe gearsy i forza na x'sa?  Nowe co w tym roku na ps4 ? 

Ale czego ty się spodziewasz pisząc takie posty jak w prawie wszystkich tych grach trzeba myśleć, czytać lub liczyć a to są skillsy których przeciętny konsolowy sutek nie potrafi używać do grania.

To tak jakbyś poleciał na wyspę pełną dzikusów biegających w słomianych spódnicach i tłumaczył im, że latanie samolotem to fajna sprawa. Niby coś tam załapią, że chodzi ci o tego metalowego ptaka z niebios i że fajnie ale i tak lepienie domków z gówna będzie dla nich ciekawsze.

Nie ma to jak jehowi blachy prowadzą swoją krucjatę. Jak tacy dzwonią do drzwi mojego domu i mówią,że chcieliby porozmawiawiać o blaszanym królestwie to zawsze trzaskam im drzwiami pod nosem nawet nie wysłu(pipi)ąc tego co mają do powiedzenia...

Opublikowano

Myśleć to trzeba było w grach w okolicach roku 2000 gdzie wychodził chociażby Commandos, pierwszy Hitman, Age of Empries, Heroesy, a w szczególności w tamtejszych przygodówkach, a obecne pecetowe gierki są takie proste z masą tutoriali i podpowiedzi, żeby pecetowcy się nie pogubili podczas gdy na drugim monitorze otwierają skrzynki z csa. 

Opublikowano

byc graczem pecetowym na przelomie wieku  :banderas:  :banderas:  :banderas:  :banderas:

Opublikowano

heroes 3 i dungeon keeper 2 <3

Opublikowano

heroes3, commandos, dungeon keeper, age of empires, faraon, half life, monkey island3, blade runner, homeworld, alien vs predator, fallout 1 i 2, baldurs gate, nfs porsche itp

Opublikowano

heroes 3 i dungeon keeper 2 <3

Jak dobrze być złym!  :wub:

Opublikowano

Return to Castle Wolfenstein, Unreal Tournament, Arcanum, Medal of Honor: AA, Colin 2.0, Gothic 1 & 2, Broken Sword, Jazz Jack Rabbit 2, Mafia, Red Faction, Robin Hood: Legenda Sherwood, Jedi Academy.....

A teraz co tam na PC? Lol, dota i cs. :pawel: 

Opublikowano

To samo co na konsolach tylko w lepszej jakosci :lapka:

Opublikowano

hehehe oj jak bardzo nie trafiłeś :D Patrz na steam mój fallout 4 6 h rozegrane i dla mnie to były pieniądze wyrzucone w błoto. Tu nawet nie chodzi o fps bo na pc chodziło płynniutko po prostu gra to kupsztal :D

PC to jedyna słuszna opcja jeżeli chodzi o fajne exy:)

No ale kąsolowcy i tak napiszą "PC? A co to? Ma to w ogóle jakieś fajne gierki lel?"

Myśleć to trzeba było w grach w okolicach roku 2000 gdzie wychodził chociażby Commandos, pierwszy Hitman, Age of Empries, Heroesy, a w szczególności w tamtejszych przygodówkach, a obecne pecetowe gierki są takie proste z masą tutoriali i podpowiedzi, żeby pecetowcy się nie pogubili podczas gdy na drugim monitorze otwierają skrzynki z csa.

no tak, każdy wie, że konsole to ostoja core'owego gejmingu bez tutoriali, miliona znaczników, auto-regena itd. itp.

Opublikowano

Gothic i UT :banderas: Ale największym roz(pipi)iatorem i tak było Enemy Territory :daddy:

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

I najlepszy fps jaki powstał czyli Operation Flashpoint. Trzeba przyznac ze wtedy to gierki mega wychodzily i na Pc i konsole. To co teraz jest to szkoda gadac. My to chyba juz tylko z przyzwyczajenia gramy. Dlatego czekam na takie gry jeszcze jak Last Guardian czy mam nadzieje FF XV.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.