Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Dlatego czekam na takie gry jeszcze jak Last Guardian czy mam nadzieje FF XV.

:dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: 

Gra jednorożec (każdy o niej słyszał legendy ale nikt nie widział) oraz gra od twórców XIII , XIII-2 i XIII-3 . Konsolowcy hardcorowcy nawet mi was nie żal. Wolę moje casualowe gry takie jak hearts of iron albo torments .

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Dlatego czekam na takie gry jeszcze jak Last Guardian czy mam nadzieje FF XV.

:dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia: :dynia:

Gra jednorożec (każdy o niej słyszał legendy ale nikt nie widział) oraz gra od twórców XIII , XIII-2 i XIII-3 . Konsolowcy hardcorowcy nawet mi was nie żal. Wolę moje casualowe gry takie jak hearts of iron albo torments .

Nikt nie widzial :D. A co maja poprzednie z(pipi)ane gry wspolnego niby z Ff 15?. Czyli jak te żółwie od Platinum sa (pipi)owe to Nier i Scalebound tez beda (pipi)owe?,.

Opublikowano

Jak można czekać na FFXV? 

Opublikowano

ja czekam, choc boje sie bardzo, ze to moze byc rozczarowanie roku, mimo to kibicuje bardzo ale procz muzy ktora jest absolutnie genialna to na razie to do mnie jedna wielka niewiadoma

Opublikowano

Normalnie, po ogranych demkach zapowiada sie pierwszy solidny Final od czasów X.
Opublikowano

Strategie paradoxu, Total War, nowy Unreal Tournament, XCOM2, RPGi od Obsidian, zalew gier do lokalnego coopa przy piwie i perełki jak Stardew Valley ale Suteq nadal twardo obstaje przy swoim

A teraz co tam na PC? Lol, dota i cs. :pawel:

Tak to jest jak się STEMA używa tylko do grania w kanterstrajka z rosyjskimi gimnazjalistami. 

Opublikowano

Stardew610.jpg

Perełka rodem z amigi. Smoki pewnie ledwo dają radę aby uciągnąć takie efekty. 

Opublikowano

Przewidywalny jak porażka Polaków na Euro

Opublikowano

Ja yebie sv nie szanuje (nene)eq :rotfl:

Opublikowano

Przewidywalny jak porażka Polaków na Euro

Dostosowuję się do pecetowych przegrywów. 

Nawet Pawcio w końcu się odkrył, że jest ukrytą opcją blacharską. Wiedziałem, że coś z nim jest nie tak. 

Opublikowano

Gra teraz na lapku to i mozg mu wyzarlo :beksa::lapka:

Opublikowano

SV wyjedzie na xbox i ps4 i nagle z brzydkiej gry stanie sie GOTY gra.

Opublikowano

Dostosowuję się do pecetowych przegrywów. 

Prędzej tych konsolowych. ALE GRAFIKA to przecież argument stawiający Cię tuż obok boba budowniczego wrzucającego zdania z analizy U4 na eurogamerze i krzyczącego, że tytany na kolanach.

Opublikowano

bob budowniczy XD

Niech ktoś połączy fotkę boba z yetim. 

Opublikowano

Ja yebie sv nie szanuje (nene)eq :rotfl:

na konsolach od 20 lat jest harvest moon, a blacharnia w 2016 odkryla hodowanie wirtualnej rzepy i to jeszcze bez grafiki xd
Opublikowano

Trzeba mieć szrota4 bez gier i totalne bezguście  ;) 

Opublikowano

Jarać się 30tym Finalem który grzeje może pięć osób na świecie, ta seria zdechła za czasów ps2    ^_^

Opublikowano

Sprzeda sie lepiej niz kazdy ex z xbona

Opublikowano

a ja czekam bo czemu by nie

Opublikowano

Chyba niz wszystkie exy razem wziete.

Opublikowano

miliony much ciągnie do gówna a tutaj będzie podwójna dawka, szrot4 i final z emo 12latkami, tfuu!  

No ale miło że kolejny wielki ex plejsztejszon zmierza na nadkonsole XO, pośmiejemy się z tych chińskich gierek i upadłego kkw    ;)

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

To miliony czy 5 osob jak pisales w poprzednim poscie?

Opublikowano

On sam nie wie co pisze juz. Dobrze ze takie meskie eksy jak girsy 4 sa bo by nie mial w co grac.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.