Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Gracze grożą śmiercią twórcom No Man's Sky, bo... gra zaliczyła obsuwę

http://www.ppe.pl/news/43926/gracze-groza-smiercia-tworcom-no-man-s-sky-bo-gra-zaliczyla-obsuwe.html

Sean Murray - główna osoba odpowiedzialna za powstawanie tego tytułu, natychmiast przeprosił fanów za zaistniałą sytuację i wytłumaczył, jak bardzo ważny jest dodatkowy czas na produkcję. Niestety, niedługo potem poinformował na Twitterze, że zaczął otrzymywać z powodu opóźnienia groźby śmierci.

ktoś z forumka?

Edytowane przez Fanek

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Pewnie Yeti.

Opublikowano

Kermit jaki słaby klap jeszcze że nie broni gran torinzmo

od bronienia chuyowych gier sa chuyowe randomy

Edytowane przez kermit

Opublikowano

(pipi)ac tego GTS, moze kiedys bedzie z tego gra [moze], ja sie ostatnio z DC przeprosilem (38 zl cyfra + season pass to smieszne pieniadze za taka zawartosc) i musze przyznac ze po tych wszystkich jubileuszowych patchach gra sie (pipi) przyjemnie, wessalo mnie totalnie, ostatni raz tak mialem grajac chyba tylko w Buraki 2. Dzwiek turbin na sony goldach z wlaczonym VSS i myslalem ze mi leb roz(pipi)i, auta w GT przy tym brzmia jak jakies tanie suszarki z bazaru :yao:

Szkoda ze nie wyszli z gotowym produktem na premiere, moze by ich sony nie zabilo, no ale jest nadzieja ze w codemasters (pipi)ną jakas soczysta multiplatforme.

Opublikowano

Kermit olej tego trolla dla niego ten final build to spełnienie marzeń, wystarczyło tylko dorzucić parę drzew i z mega guvna zrobić mega guvno z drzewami. 

Opublikowano

Kermit jaki słaby klap jeszcze że nie broni gran torinzmo

Właśnie Kermit, weź ty tego "klapa" usuń znad swojego zdjęcia profilowego, bo hańbisz niebieski obóz.

Opublikowano

GTS bez zmiennych pór dnia i dynamicznej pogody, a niebieskie robale śmiały się z FM6   :D

No, zobacz jaki rak ta Forza, już nawet mesjasz symulacji cierpi przez nią na przerzuty :( MS musi umrzeć.

PE też cierpi na kolejny przerzut z gejonly.

Opublikowano

GTS bez zmiennych pór dnia i dynamicznej pogody, a niebieskie robale śmiały się z FM6   :D

No, zobacz jaki rak ta Forza, już nawet mesjasz symulacji cierpi przez nią na przerzuty :( MS musi umrzeć.

PE też cierpi na kolejny przerzut z gejonly.

Ty przerzucie z xboxforum lepiej byś się już nie odzywał. :D

Opublikowano

Co to za jakiś klon Lemozje.ba?

Opublikowano

juras

iras

lem

amsterdam

expert

masmune powodzenia!

Opublikowano

GTS z symulacją ma tyle wspólnego co Trackmania, w końcu to $orry reklamuje w filmach GTS jaką grę od 7 do 77 lat, zupełnie jak te familijne gry dla rodziny w niedziele po obiedzie.

No chyba że GTS to symulator odkurzaczów w oprawie z ps2/ps3 to piąteczka do tego zawartość o 3/4 mniejsza niż na poprzedniej generacji  :dynia:

Edytowane przez Daddy

Opublikowano

Powiedzcie mi, dlaczego uważacie Lema, Jurasa i Irasa za jedną i tą samą osobę?

juras

iras

lem

amsterdam

expert

masmune powodzenia!

Chyba ci się coś pomyliło, wymieniłeś 5 osób, a przecież wy tutaj myślicie, że Lem, Juras i Iras to jedna osoba :D

Swoją drogą, Lem ogarnięty chłopak, wstydzilibyście się takich użytkowników banować :P

Edytowane przez Masamune

Opublikowano

(pipi)ac tego GTS, moze kiedys bedzie z tego gra [moze], ja sie ostatnio z DC przeprosilem (38 zl cyfra + season pass to smieszne pieniadze za taka zawartosc) i musze przyznac ze po tych wszystkich jubileuszowych patchach gra sie (pipi) przyjemnie, wessalo mnie totalnie, ostatni raz tak mialem grajac chyba tylko w Buraki 2. Dzwiek turbin na sony goldach z wlaczonym VSS i myslalem ze mi leb roz(pipi)i, auta w GT przy tym brzmia jak jakies tanie suszarki z bazaru :yao:

Szkoda ze nie wyszli z gotowym produktem na premiere, moze by ich sony nie zabilo, no ale jest nadzieja ze w codemasters (pipi)ną jakas soczysta multiplatforme.

kolejny nawrocony na DC, a tak sie wszyscy z gierki smiali nawet w nia nie grajac kiedy prawilnie glosilem slowo boze, niewierni nie wiedzieli co czynia

Opublikowano

Daje Ci miesiąc użytkowniku Masamune.

Opublikowano

Przesadziłeś trochę. O jakieś 30 dni.

Opublikowano

masamune jak broni swojego chlopaka, nazwa gejonly zobowiazuje xDDDD

Opublikowano

Dobry troll, takiego śmieszka w tym temacie jeszcze nie było!

A driveclub chuy hehe

Opublikowano

W ogóle jakie poruszenie w temacie z powodu gameonly. W sumie to przydałoby się tutaj takich paru z GO, bo najwięcej aktywnych to boty, albo jakieś takie pseudo obiektywne "Xbotowe Klapy", a tam jest na odwrót. Takie połączenie to by była idealna harmonia.  :sorcerer:  

Opublikowano

Kiedys juz bylo takie polaczenie, ciezko pracowalismy jednak aby je zerwac.

Opublikowano

kolejny nawrocony na DC, a tak sie wszyscy z gierki smiali nawet w nia nie grajac kiedy prawilnie glosilem slowo boze, niewierni nie wiedzieli co czynia

No dobra gra jak na 40zl. Ciekawe co by pisali jakby kupili na premiere i za 250zl z SP ;)

Opublikowano

Widzę, że GTSdefender.exe nadal odpalony u Masamune. Wstydu nie masz człowieku żeby tak japończykom publicznie anusa nadstawiać.

Opublikowano

Oni wszyscy z jednej beczki chyba wypadli na tym gejonly.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.