Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

No dobra gra jak na 40zl. Ciekawe co by pisali jakby kupili na premiere i za 250zl z SP ;)

:lapka:   ja na premierę kupiłem i czułem się wyru.... przez kaza . Teraz podobno goty ale (pipi) mnie to obchodzi. Każda gra co na premierę jest s(pipi)iną nie zasługuje na drugą szanse. 

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

Widzę, że GTSdefender.exe nadal odpalony u Masamune. Wstydu nie masz człowieku żeby tak japończykom publicznie anusa nadstawiać.

Jeny... Jaki anus, jaki defender? Po prostu grafa miejscami jest całkiem spoko, ma największy potencjał do zabłyśnięcia, a reszta to się okaże. Nad ostatnimi newsami niestety ubolewam, bo to patologiczna sytuacja, gdzie na tzw next-gen sprzęcie nie mają możliwości osiągnąć i przeskoczyć tej bariery wyznaczonej w GT6, a wręcz cofają się o krok do tyłu. A Tokyo to wręcz poziom PSX, i nie rozumiem po co w ogóle je pokazywali.

Opublikowano

No dobra gra jak na 40zl. Ciekawe co by pisali jakby kupili na premiere i za 250zl z SP ;)

:lapka:   ja na premierę kupiłem i czułem się wyru.... przez kaza . Teraz podobno goty ale (pipi) mnie to obchodzi. Każda gra co na premierę jest s(pipi)iną nie zasługuje na drugą szanse. 

Aleś Ty nerwowy ostatnio :lapka:

Opublikowano

:lapka: ja na premierę kupiłem i czułem się wyru.... przez kaza . Teraz podobno goty ale (pipi) mnie to obchodzi. Każda gra co na premierę jest s(pipi)iną nie zasługuje na drugą szanse.

Aleś Ty nerwowy ostatnio :lapka:

Nienawidzę upałów może dlatego:)

Opublikowano

Kutas :kaz: coraz glebiej wchodzi w :klapek:

Małymi krokami otrzymujemy kolejne informacje o Gran Turismo Sport. Wcześniej Kazunori Yamauchi postanowił wytłumaczyć brak dynamicznych warunków pogodowych, a właśnie otrzymaliśmy plotki dotyczące trybu kariery, który może nie działać bez podłączenia konsoli do Sieci.

Pewnie dopiero na E3 otrzymamy wszystkie niezbędne informacje o Gran Turismo Sport, ale sympatycy serii z GTPlanet postanowili przyjrzeć się aktualnie dostępnym materiałom. Gracze na forum spostrzegli, że w przedstawionej wersji kariera może być rozgrywana wyłącznie w trybie sieciowym. Połączenie jest podobno niezbędne, by móc cieszyć się z pełnej wersji pozycji.

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Potęga chmury musi wspierać PS4 żeby dało radę obliczyć tą niesamowitą grafę.

Opublikowano

always online z ktorego byla beka na xbonie tak naprawde wprowadzone tylnymi drzwiami na ps4

co ty na to manusyme?

Opublikowano

Kutas :kaz: coraz glebiej wchodzi w :klapek:

Małymi krokami otrzymujemy kolejne informacje o Gran Turismo Sport. Wcześniej Kazunori Yamauchi postanowił wytłumaczyć brak dynamicznych warunków pogodowych, a właśnie otrzymaliśmy plotki dotyczące trybu kariery, który może nie działać bez podłączenia konsoli do Sieci.

Pewnie dopiero na E3 otrzymamy wszystkie niezbędne informacje o Gran Turismo Sport, ale sympatycy serii z GTPlanet postanowili przyjrzeć się aktualnie dostępnym materiałom. Gracze na forum spostrzegli, że w przedstawionej wersji kariera może być rozgrywana wyłącznie w trybie sieciowym. Połączenie jest podobno niezbędne, by móc cieszyć się z pełnej wersji pozycji.

Kupiłeś PS4 kilka dni temu? :D

Opublikowano

JPiACwz.jpg

VS

1eC7JFC.jpg

Nie dość, że od początku roku zero eksów, tylko z(pipi)ane multiplatformy, to jeszcze plują w nich w taki sposób. Niezły zwyrodnialec ten knur spencer :yao:

Opublikowano

To samo mam. Odpaliłem ostatnio szrota żeby pyknac na kierownicy w DC a tu info że nie mam plusa. Wyłączyłem szybciutko i wróciłem do PCars :cool:

Opublikowano

Abonament na konsole to nam bardzo sprytnie i niewinnie wsadzili.

Opublikowano

o yeti wyszedł z norki. jak w innych miesiącach była beka z + to siedział cicho. jak te małe pieski co to siedzą z podkulonym ogonem i tylko czekają byle w kostkę ugryźć a później dumni bo wygrali :yao: chociaż i tak ma ostrą konkurencję w temacie GTS. wyparcie i wypięcie synchroniczne. 

Opublikowano

No kij ze na Xone bedzie jeszcze the Crew, kolejny retail, ktorych juz nikt nawet nie liczy gdzie na PS4 to swieto lasu jest XD

Opublikowano

Beka z czego? Z x-downa z eksami na 77% do ogrania na laptopie? Z czym do ludzi, bo na pewno nie z tym x-trupem bez gier, który już na E3 zostanie zarżnięty przez sam microsoft. Widać microsoft potrzebował 3 lata aby dość do wniosku, że wydali konsole, która nikgo nie interesuje, oprócz kilku klientów dopalaczy żyjących w zielonym matriksie. Jak to mówił knur, on nie będzie bawił się w pół środki, tylko od razu wyda nową generacje, także scorpion nadzchodzi, a x-taczer kula w łeb. Taki marny żywot tej spierdoliny,  najgorsze multiplatformy, eksy co najwyżej ze średnią 86%, i wszytko do ogrania na laptopie z podłączonym DS4.

Jak was wyruchali w tej generacji xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

XBOX - WYŻSZY POZIOM CHVJOWOŚCI, NAJGORSZE WERSJE MULTIPLATFORM I... EXÓW :yao:

Edytowane przez YETI

Opublikowano

przyznaj się, piszesz te ubogie językowo posty na słowiańskim przykucu co?

bez kitu pojedynek między nim a mesamune będzie zacięty w tegorocznym rankingu.

Opublikowano

No jak przeczytalem ostatni post Masamune w temacie o GTS, to mi sie skarpety na nogach zwinely :P

Opublikowano

żeby kaziowi odczuć nie zaburzać to nawet o lubrykant nie poprosi :kaz:

Opublikowano

No jak przeczytalem ostatni post Masamune w temacie o GTS, to mi sie skarpety na nogach zwinely :P

Prawie jak czytanie postow na temat Forzy 5 w swoim czasie, co ? xD

Opublikowano

Forza 5 wyszla w dzien premiery Xone, 3 lata temu, a i tak byla bardziej dopracowana i miala wiecej contentu niz GTS wychodzace 3 lata pozniej i po 2x dluzszym czasie produkcji. Ten twoj bol 4 liter o Forze jest komiczny za kazdym razem :)

Opublikowano

No i ? byla to (pipi)owa gra, wykastrowana z aut i tras w porownaniu z poprzednimi czesciami z zerowym progresem, standardowo slaba i nudna do pozygu kariera, bez deszczu, wyscigow nocnych, pogody, nextgenowej oprawy, dwuwymiarowymi bitmapami gorszymi niz zywoplot w GT Sport do ktorej tasowaly boty przez pare edycji WC. 

I te wylewajace sie zewszad mikrotransakcje xD

No nie dziwie sie ze nawet fanom sie grac odechiewalo.

GOTY 2013 - zupelnie jak sukces Xbox One na rynku!

Pamietamy [*]

Edytowane przez easye

Opublikowano

rzeczowy opis opisujący zalety gry vs typowa reakcja klapa pod tytułem "no i?" :yao: na szybko by wyrobić się na premierę wydali grę, która zawartością i tak przebija inne gry nie mówiąc już o nowym GTS robionym dwa razy dłużej ale "no i?"

jeżeli dla ciebie możliwość kupna żetonów za kasę to wylewające się zewsząd mikrotransakcje to ok. dobry taki post przed snem, jak dobranocka, ten sam poziom fantazji.

ehh izi, miałeś kiedyś potencjał a teraz to yao z ciebie po stokroć na zawsze.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.