Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

dalej mam i miec bede beke z F5 ale Izi - tam przynajmniej mozna bylo to usprawiedliwiac tym, ze sie spieszyli, tutaj Kaz mial sto lat od premiery GT6 a wypuszcza wiekszego kastrata niz F5 na starcie tej generacji. Juz lepiej dla sony by bylo jakby jakis wewn team wydal na szybko GT6 remaster niz tego pocietego potworka w pelnej cenie bez normalnego trybu wyscigow offline

a celowo w tekscie nie wspominam o F6, a zanim wyjdziie GT7 to pewnie doczekamy sie juz F7

jeszcze by miec beke pare cytatow z oficjalnej stronki gran turismo sport odnosnie oprawy graficznej....jakos w tym zywoplocie tego nie dostrzeglem

Oryginalny silnik gry i silnik renderujący Gran Turismo został udoskonalony, by sprostać wymaganiom najnowszej generacji i móc wygenerować realistyczne oświetlenie.

Zwróć uwagę na szczegółowość modeli samochodów. Twórcy Gran Turismo przywiązują tak wielką wagę do szczegółów, że zmierzyli jasność świecenia reflektorów, przeanalizowali strukturę lakieru, nawet układ szwów na fotelach, by uchwycić „ducha” każdego z dostępnych w grze samochodów.

Usprawnienia szaty graficznej miejsc, w których gracze będą się ścigać, są również imponujące. Każdy liść na przydrożnych drzewach powiewa na wietrze i rozprasza światło. Pogoda, pora dnia i wiek drzewa mają wpływ na wygląd jego pnia i kory. Zadbano też o takie szczegóły jak rozmiar, ziarnistość i układ powierzchni asfaltu poprzez zebranie szczegółowych danych i poddanie ich obróbce przez naszych grafików. Dzięki temu Gran Turismo wiernie odtwarza wygląd prawdziwych miejsc.

Edytowane przez Ficuś

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 980,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

"Szkoda tylko ze ps4 tak wyje ze boje się ze zaraz wyleci jak dron przez okno.... "  <-- dlatego wolę grać na pc (cichutko chodzi)  i jeszcze stała porada od użytkowników o naprawieniu sobie konsoli samemu :)

BTW Za(pipi)iste że bęzie NBA 2k16 na PS4. Przeszedłem karierę jak była za darmo na xbox live i mi się podobała a teraz chętnie pogram z ziomkami jak wpadną aby urozmaicić sobie turnieje piłkarskie czymś innym.  Chociaż ja się bardziej cieszę z gone home. O grze duużo czytałem ale jakoś nigdy nie kupiłem na steam czy konsole. Na pewno dla mnie najbardziej udany plus na ps4 bo obie gry łykam bez popity.

Edytowane przez blantman

Opublikowano

Jak Mikroszafot przez cały rok boleśnie obkopywał sonowskie dupsko w temacie GWG vs Minus to YETI siedział tam gdzie jego miejsce, czyli pod kamieniem. Gdy zaś Sory w końcu dało coś więcej niż gry z komórek, w które nawet tam nikt nie chce grać to jaranko :yao:

Opublikowano

rzeczowy opis opisujący zalety gry vs typowa reakcja klapa pod tytułem "no i?" :yao: na szybko by wyrobić się na premierę wydali grę, która zawartością i tak przebija inne gry nie mówiąc już o nowym GTS robionym dwa razy dłużej ale "no i?"

No i wydali najgorsza czesc Forzy do ktorej boty sie rok spuszczaly, piszac jak zwykle bzdury o mesjaszu wyscigow - wiec jakas analogia w tych dwoch tematach jest... :teehee:

dalej mam i miec bede beke z F5 ale Izi - tam przynajmniej mozna bylo to usprawiedliwiac tym, ze sie spieszyli, tutaj Kaz mial sto lat od premiery GT6 a wypuszcza wiekszego kastrata niz F5 na starcie tej generacji. Juz lepiej dla sony by bylo jakby jakis wewn team wydal na szybko GT6 remaster niz tego pocietego potworka w pelnej cenie bez normalnego trybu wyscigow offline

Oczywiscie - w ogole tego nie neguje - ta serie dawno powinni zakopac.

Opublikowano

F5 przynajmniej miała model jazdy niesamowicie poprawiony względem F4, zbliżając się baardzo do prawdziwego symulatora. Czy poprawią model jazdy w GTS żebyśmy nie pływali ciężkimi kartonami? Wszyscy znamy odpowiedź na to pytanie :reggie:

Opublikowano

Ale deszczu nie było !!!!!!!1111

izi jaki przegryw xddddddddddddddddddddd

Opublikowano

izi jaki przegryw xddddddddddddddddddddd

Kupił x-taczera?

Gra na PC w wykastrowana wersje Forza 6 :yao:

Opublikowano

Isis jak zwykle ze swoimi farmazonami bez pokrycia w rzeczywistości. Proszę, napisz coś więcej o tych wylewających się mikrotransakcjach, chętnie się pośmieję :) Oczywiście pomijamy takie fakty jak to, że Forza 5 była robiona na premierę day zero, bez opóźniania i bez kompromisów w wydajnośći, że model jazdy względem Forza 4 był milowym skokiem naprzód, że nie powycinali żadnych trybów jak w GTS, gdzie nawet kariery nie będzie, że opracowali zupełnie nowy system SI, że aut było o połowę mniej niż w Forza 4, ale zamiast tego wszystkie 200 fur zostało zrobione w standardzie ForzaVista, gdzie w Forza 4 było chyba tylko ze 40.

Opublikowano

Wystarczylo, ze po kazdym wyscigu mialem propozycje bym przyspieszyl progres, inaczej na wybrane auto bede zbieral milion lat.

Gra na PC w wykastrowana wersje Forza 6 :yao:

Bardziej odpalil z ciekawosci, by potwierdzic plotki jak MS jest (pipi)owy na tej generacji.

Nie wierze, ze w MS pracuja az tacy debile - tam musi siedziec jakis kon trojanski, ktory chce ta firme rozlozyc od srodka.

Edytowane przez easye

Opublikowano

No i kij prawda, bo w Forza 5 kredyty normalnie wpadają i nie trzeba na auta grindować, a tym bardziej jak grałeś w inne gry w serii, to dostaje się dodatkowo bonusowe kredyty  :reggie:

Opublikowano

ms ma bekowe wpadki ale to jak izi pyerdoli od rzeczy o F5 to jest szok

Opublikowano

Po raz trzeci obniżyli cene Xboxa, w USA na 299$, w EU 299euro

Opublikowano

Nie wierze, ze w MS pracuja az tacy debile - tam musi siedziec jakis kon trojanski, ktory chce ta firme rozlozyc od srodka.

Knur Spencer ?

Opublikowano

Nowy Xbox sie szykuje :ohboy:

Edytowane przez kubson

Opublikowano

Po prostu stać ich na obniżkę cen. 

Opublikowano

Po prostu xbon to (pipi) które się nie sprzedaje xD

Opublikowano

no to teraz sprzedaż xboxa pójdzie w góre

Opublikowano

Nie sprzedaje to się Wii U. One nie radzi sobie tak świetnie jak PS4 ale sytuacja nie jet też jakaś dramatyczna. Microsoft jest bardzo przyjazny graczom bo i BC jest w gratisie i oferty Gold są zajo. Boje się tylko, że teraz po tym wysypie exów od jesieni ubiegłego roku Xbox będzie jechał na Girsach i Forzie do końca 2016. Bo teraz to PS4 dostaje absolutne killery. 

Edytowane przez Nemesis

Opublikowano

Nie sprzedaje to się Wii U. One nie radzi sobie tak świetnie jak PS4 ale sytuacja nie jet też jakaś dramatyczna. Microsoft jest bardzo przyjazny graczom bo i BC jest w gratisie i oferty Gold są zajo. Boje się tylko, że teraz po tym wysypie exów od jesieni ubiegłego roku Xbox będzie jechał na Girsach i Forzie do końca 2016. Bo teraz to PS4 dostaje absolutne killery. 

jakie to absolutne killery są w tym roku na ps4? poza uncharted 4?

Opublikowano

Nowy Xbox sie szykuje :ohboy:

Mam nadzieje,ze premiera w 2016 a nie jak mowia plotki dopiero w 2017 :(

Edytowane przez Wolfie_

Opublikowano

Az tak ci spieszno do Gears of War 4, Halo Wars 2 i Forza Horizon 3?

Opublikowano

jakie to absolutne killery są w tym roku na ps4? poza uncharted 4?

Jeszcze wyjdzie Ni-Oh, do tego mieliśmy premierę Ratcheta, No Man's Sky, Horizon: Zero Dawn. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.