Skocz do zawartości

Console Wars 9: Plują na was a wy się cieszycie

Featured Replies

Opublikowano

Po prostu xbon to (pipi) które się nie sprzedaje xD

Nie sprzedaje to się Wii U. One nie radzi sobie tak świetnie jak PS4 ale sytuacja nie jet też jakaś dramatyczna. Microsoft jest bardzo przyjazny graczom bo i BC jest w gratisie i oferty Gold są zajo. Boje się tylko, że teraz po tym wysypie exów od jesieni ubiegłego roku Xbox będzie jechał na Girsach i Forzie do końca 2016. Bo teraz to PS4 dostaje absolutne killery. 

jakie to absolutne killery są w tym roku na ps4? poza uncharted 4?

Jeszcze wyjdzie Ni-Oh, do tego mieliśmy premierę Ratcheta, No Man's Sky, Horizon: Zero Dawn. 

XD to coś przespałem premierę zero dawn i NMS, chyba że jesteś podróżnikiem w czasie.

• Odpowiedzi 39,6 tys.
  • Wyświetleń 979,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• <MÓZG_ROZ(pipi)ANY>, nie wiem czy to trolling, mam nadzieje, że tak, bo jeżeli serio wierzysz w to co piszesz, to nawet nie jest mi ciebie szkoda. W sumie, ok, czas na wdeptania blacharza.   K

• dzieki Figus, niestety nie ma miejsca na creditsy, bylbys chlodzacym ale... no Kaz lepiej pasuje do tej roli, opatruje ich rany i wysyla na kolejna bitwe     "Nie przejmuj sie daddym, do boju"

Opublikowano

No Man Sky super gierka, wczoraj gralem do 4 nad ranem tak mnie latanie po planetach wciagnelo.

Horizon juz tez do mnie jedzie ale cos kurier sie spoznia :/ Eh a bylo lepiej do paczkomatu.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Po prostu xbon to (pipi) które się nie sprzedaje xD

Nie sprzedaje to się Wii U. One nie radzi sobie tak świetnie jak PS4 ale sytuacja nie jet też jakaś dramatyczna. Microsoft jest bardzo przyjazny graczom bo i BC jest w gratisie i oferty Gold są zajo. Boje się tylko, że teraz po tym wysypie exów od jesieni ubiegłego roku Xbox będzie jechał na Girsach i Forzie do końca 2016. Bo teraz to PS4 dostaje absolutne killery. 

jakie to absolutne killery są w tym roku na ps4? poza uncharted 4?

Jeszcze wyjdzie Ni-Oh, do tego mieliśmy premierę Ratcheta, No Man's Sky, Horizon: Zero Dawn

No chyba nie ;)

Tak na marginesie - jak obniżka Xone jest jeszcze przed E3, to już na 99% wiadomo, że na E3 pokażą Slima w tej samej cenie. Będą chcieli wypchnąć trochę zalegających po magazynach starych wersji zanim zapowiedzą re.wizję.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

Dlatego dla kumatych ludzi to logiczne, że przed zapowiedzią nowego modelu, M$ obniży cenę aktualnego. 

Opublikowano

jeszcze zapomniałem o tych crasherach na ps vr, last guardian, agencie i projekcie kojimy

Opublikowano

Dlatego dla kumatych ludzi to logiczne, że przed zapowiedzią nowego modelu, M$ obniży cenę aktualnego. 

Tylko trochę późno tak dwa tygodnie przed E3. Powinni to zrobić z półtora miesiąca temu. No chyba, że jak ograniczali produkcję od jakiegoś czasu, to mogą nie mieć dużych zapasów starej wersji. Nawet logiczne.

Edytowane przez DonSterydo

Opublikowano

jeszcze zapomniałem o tych crasherach na ps vr, last guardian, agencie i projekcie kojimy

Pana Kojimy :daddy:

Opublikowano

ze slimką x360 chyba tak było, że jest dostępna od "dziś" w sklepach, oby nie wpadli na ten sam fantastyczny pomysł jak premiera w wybranych krajach jak to było z one xd

Edytowane przez Orzeszek

Opublikowano

Gdyby Spencer już wtedy miał pieczę na działem Xbox to nie doszłoby do tej parodii. Mattrick wszystko zyebał, zarówno pierwsze pokazy konsoli jak i premierę. 

Opublikowano

ze slimką x360 chyba tak było, że jest dostępna od "dziś" w sklepach, oby nie wpadli na ten sam fantastyczny pomysł jak premiera w wybranych krajach jak to było z one xd

Dzisiaj już by raczej nie dali rady tego ukryć do samego dnia premiery. 

Opublikowano

scorpio premiera holiday 2017

u nas czerwiec 2019, tak bedzie

Opublikowano

kuwa ;/ planuje kupić znowu łoniaka, ale sie wstrzymam do tego e3, jak by sie sprawdził scenariusz nowy one z lepszymi bebechami kompatybilny z grami one które już są na rynku, to nie ma co sie pchać w stary model chyba że będzie latał za pół darmo. a tak to ;/ juz bym pograł

Opublikowano

kuwa ;/ planuje kupić znowu łoniaka, ale sie wstrzymam do tego e3, jak by sie sprawdził scenariusz nowy one z lepszymi bebechami kompatybilny z grami one które już są na rynku, to nie ma co sie pchać w stary model chyba że będzie latał za pół darmo. a tak to ;/ juz bym pograł

Ale jeśli będzie ulepszony Xone, to na 90% nie w tym roku, a w drugiej połowie 2017. W tym roku będzie zwykły Slim.

Opublikowano

Orzeszek nie martw sie przeciez dzisiejsze konsole to takie ladnie spakowane pecety (tylko xbox jest duzy, gruby, brzydki i z zasilaczem wielkosci stodoly xdddd) wiec blacharska architektura pozwala im na BC w standardzie. Tak jak na rynku kart graficznych masz low end i high end tak tutaj bedzie to samo. Chcesz grac w Scalebound w 720p bez trawy i bez smoka? Nie ma problemu bierz Xbox One Slim za 200 dolcow. Chcesz grac jak czlowiek? Kup Scorpio. Jest jeszcze PC z Win10 no ale granie na PC xddddddd

Mam nadzieje ze pomoglem.

Opublikowano

kto bogatemu zabroni mieć one, scorpio i pc? :lapka:

Opublikowano

Dobrze myslisz orzeszek, yebac biede.

Opublikowano

No i wydali najgorsza czesc Forzy

Najgorsza część Forzy a oceny prawie takie jak Gran Turismo 5&6 i Project Cars :teehee:

Turn10 w formie zmiata te wszystkie smieszne crapy jednym pierdnieciem.

Opublikowano

Playstation to choroba na która nie ma lekarstwa, wszyscy na nią chorzy zostaniecie do końca w tym psychiatryku, Yeti izi i pan od GTS to najbardziej zaawansowane stadium tej psychozy. 

Opublikowano

ale o czym my tu, uposledzone gt sport nie jest w stanie na stojąco chapnac dzidy fm5 bo nie dosięga. a juz od roku przeciez jest 100 razy bardziej dopakowana fm6

kitajskie beztalencia musza pisać ai zeby zejsc z drabiny w finalu, deep daun pewnie skasowane bo kitajce chcieli zrobic silnik z ladnym ogniem, kojimie zrobili ladny silnik to zapomnial ze trzeba napisac scenariusz i sranie koniem nikogo nie jara

przepis na sukces w japonii - brzydka gra z wysokim poziomem trudnosci - nolajfy kupio

Opublikowano

gamedev w japonii leży i kwiczy

nadal pracuja na devkitach ps3

Opublikowano

Kermit potwierdza, nioh goty 2016 albo 17 albo 18.

Edytowane przez hav7n

Opublikowano

Gdyby Spencer już wtedy miał pieczę na działem Xbox to nie doszłoby do tej parodii. Mattrick wszystko zyebał, zarówno pierwsze pokazy konsoli jak i premierę. 

Jest dokładnie jak piszesz. Winien jest on, oraz żółci szpiedzy.

Opublikowano

jest jeszcze near automata

Opublikowano

kochacie gry?

Opublikowano

Ja kocham tylko xboxa :lapka:

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.

Ostatnio przeglądający 0

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.